Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je najina veza res sprevržena?

Je najina veza res sprevržena?

S kondomom lahko fukaš tudi s svojo sestro.

Ne ni. Nista edina. Če vama je ok biti skupaj, bi vama morali privoščiti srečo. Verjemi iskreno saj govorim iz izkušenj, moja mama je z mojim tastom, ki je vdovec. Ni po pravilih kao ampak če sta onadva srečna, hvala bogu! Je pa tudi moja mama najprej hotela moj blagoslov in povedala sem ji ravno to. Privoščim jima srečo in skupaj sta že dolgo let.

Odgovor na objavo uporabnika
Bea Heine, 08.11.2023 ob 00:30

Moj sin in njegova hčerka sta par približno leto dni. Jaz sem vdova, on sveže ločen. Sva sveže zaljubljena, rada bi se preselila skupaj, ker sva oba dovolj stara in ne bi želela izgubljati časa.

Tukaj nastane glavni problem. Najina otroka sta oba edinca in navajena sta, da se vse vrti okoli njiju. Ko sem enkrat imela debato s sinom in punco sta oba izpostavila, da ne vesta kako bi sprejela nove partnerje staršev.

Moja mama mi pravi, da naj vse skupaj prekinem, da otroka nikoli ne izvesta, ker je najina veza sprevržena.

Ne vem kaj bi bilo tukaj sprevrženega. Sledite srcu in ne poslušajte drugih, kajti okolica zaradi lastne zagrenjenosti ne privošči sreče nikomur. Kar pogumno in pa, čas teče, ne oklevajte.❣️

Fr3kMen, 08.11.2023 ob 21:22

odgovor nedoraslega, 08.11.2023 ob 18:09

Odgovor nedoraslega osebka. In kaj, če se z nekom razideš, si emocionalno na ravni najstnika, da ga potem ne smeš videt celo življenje?

Meni pač taka veza nebi sedla in ima lahko kasneje posledice za ožjo in širšo družino, če se kaj izjalovi.

Tu se ne gre za moj predsodek. Ma zaradi mene , če so skupaj ali ne, gledam pač širše kaj vse lahko gre narobe kasneje.

Taki kot si ti, ko sam za svojo korist gledate, vam je pa itak vseeno kaj bo v prihodnosti, vazno je da ste trenutno srečni.

Je pa tema odlična za psihologe, da se izjasnijo kako oni gledajo na take odnose. Predvsem na to, če gre kasneje kaj narobe.

dva zrela človeka sta se sposobna razit brez drame in se tudi v bodoče srečevat.

je bolj noro gledat ljudi z malimi otroki, ki imajo ločene starše in morajo prirejat ločena praznovanja rojstnih dni, ker se njihovi starši niso sposobni gledat dve uri na praznovanju za lastne vnuke. pa čeprav so že 30+ let ločeni

poznam take primere.

Ti pa si zavrt in pri. smojen.

S sveže ločenim se ne bi skupaj selila, ker za to ni nobene potrebe. Če ne moreta vsaj malo še počakati, ta veza itak ni prava….

Če imata vsak svojo nepremičnino, bosta ptroka lahko vesela, ker jim bosta lahko drugo dala v uporabo otrokoma..

OMG,koliko si pa stara,da rabiš mamino dovoljenje?

Sinu bi pa jaz rekla,naj se sam odreče hčerki pa se boš ti njenemu fotru..Mislim,kakšno izsiljevanje

Ljubezen ne pozna meja, je pa ta veza res malo čudna, če je in sveže ločen in bi se vidva kar selila skupaj. Lahko ga še par let “serjeta” in bosta vidla, kam gre vajina pot, otroci pa bodo tudi ali bolj trdno skupaj ali pa bodo že narazen. Prenaglila si se, mama ima prav! Ne rini v to! Mogoče tip rabi le streho nad glavo, ne tebe.;)

Hja, a ste vi gospodar svojega zivljenja ali vasa mati in otroci?

Ne poslusajte nikogar in tu ni nic sprevrzenega.

New Report

Close