Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Je ona “čudna” ?

Je ona “čudna” ?

, da kar hoče brez predigre?

0ok,če moški lahko to naredi……. mene zanima, koliko vas je tukaj žesnkic, da recimo vam ni vedno do božanja in lubčkanja in vsega, kar pač sodi k dobremu ogrevanju ampak bi se enostavno samo dali dol?..simpl..hahah

da za moralistke razjasnim…..včasih, tak na hitro, pač, samo hlačke popravi na stran in akcija…….

al je še kdo tukaj čuden?..ahahhha

leta letijo - iščem stevardeso

a misliš da ženskam pa skoz paše, da na dolgo maziš:))))))

Kdo pa pol sexa z moškimi po večini (ker večinoma sexajo “na brzaka”)…moški z moškim? al…čudne ženske? al misliš da se mora ženska vsakič ko se gre “brzaka” prisilit, da ji gre brez predigre:))))

Mislim da tukaj ni razlik, med moškimi in ženskami….včas paše brzak, vcas tahitr, vcas pa tud sam desna roka pa 5 minut samote:)))))

se mi res zdi čudno, da ženske tak komplicirate in se recimo vsake tolko časa, no da vas zamika…. DA BI ENOSTAVNO RADE IMELE NOT…

haha…neč drugega….da bi ga čutile……….

je pa res, kaj bi tvoj takrat rekel…recimo, da bi mu rekla……hočem ga samo čutiti!..ahahah

a teb nikol tega ne reče?

men je to fino…sam mal ga čutit:)))

ne reče?…če ti priznam…meni je vedno fino, če ga čutim….ahah

se prav, vsaj v nečem sva si enaka…

a tud ti ga rad čutiš:O??????

nisem si mislila:) (pa res ti nikol nis bil prot 2m 1ž)

Hja meni kar paše vsake toliko enega na brzake 🙂 pač kjerkloi..pač mu kar hlače odpnem pa gremu – mu je to zelo simpatiš ::)

********************************************* We all know that cats rule the world!

Tako mlada, pa vse ve kaj paše?!? Včasih je blo pri takih vse učit:-)))

Ma neee moj je 6 let starejši od mene pa ga jaz kaj naučim 🙂 pa presenetim 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

zmeri pravim…mladi mesek…to…..njamsi……….

majika……kak te mam rad…haha

Hehe komaj vrjamem…. pa znaš jezik vrtet ni kaj 🙂 prav paše včasih… Če še ga znaš drugače tako je pa res fajn 🙂

Celo jaz bi se kaj učil, tudi tisto kar že znam:-)))

Hihihih …. celo ti Kir – poznavalec 🙂 in mojster sexualnih veščin 🙂

a nimaš neč za delat?..hahah

kak sta sitna z malim….grrrrrrrrrrrrrrrrrr

viš maja, njemu sem pa js dodeljena:)
in zdej si ne smeta v zelje skakat, pa razocaran noce z mano nit na kavo, kaj šele da se namažem z medom, čokolado in smetano:))))

No, ne vem kakšen expert ravno ne, res pa kar z nekaj “delovnimi izkušnjami”:-))))

to pa ni lepo…..jaz sanjam o tebi…..pa čeprav 2+1..ampak saj veva, da tud jaz ne znam čarat……jaz sem za…sploh če se premisliš…hihi

cmnoka

hahahahaha, delam:-))

Aha ok mirela – to se strinjam..v zelje si ni lepo skakat 🙂

Lahko pa gremo vsi 4je 🙂 to bi bilo zanimivo 🙂

premišljaš ti, ne js:))))

kje se dobimo? (lahko pa tud kako prjatlco prpeleš, če te je strah)

če pride maja……khmmmm……..mogoče

eh maja….ona ima predaleč, pa še….prpravit se mora za sladko presenečenje…

pa res ne vem…….ti hočeš dva deda….meni nečeš privoščit dveh pup…čeprav, če ti iskreno povem…..imam rajši tvojo kombinacijo..hahah

4 ?

kira pa je moja kombinacija?=

New Report

Close