Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek je primoževa renata res romskega porekla?

je primoževa renata res romskega porekla?

govori se, da naj bi bila romskega porekla.

saj meni je vseeno, me pa vseeno zanima ali kaj veste – je to res ali ne?

Seveda je vse res kar slišiš:)

ja pa res ima malo tako fizionomijo…bi lahko bilo..

nič več!

narobe z njo, da je vzela tega grdega. Nekaj je hotela prikriti. In če je ciganka, je to to. Ali pa izrazito slaba samopodoba. Katera bi pa vzela športnika, pa še grdega povrhu, da se ji skurba in ubije kot Humar, se drogira (Nykennen), blodi po hosti kot un kolesar, se preganja po puščavi kot Stanovnik, zapleza kot Nejc Zaplotnik, čigar sin je tudi naredil samomor.

Da res je romskega porekla. Rilce(njen oce) je prodajalec cvetja na Ljubljanski trznici.

Najhujše je pa to,da vzameš enega,ki je medijska osebnost ali pa politik,se ločiš,pol ga moreš pa še vedno gledat po televiziji.Kadar prižgeš tv,govori on.To je šele obup.

romskega porekla. Pa ima lepo svoj frizerski salon, če se ne motim. Torej niso vsi Romi na sociali in v kriminalu. Se da tudi pošteno živet.

In kaj ima njeno poreklo veze z čimerkoli?

to pa je dosežek, svoj frizerski salon…uuaaauuu…

kaj pa šola? frizerska predvidevam…sej nimam nič proti, ampak če ne bi imela primoža in vez, vprašanje kaj bi imela…

pa sej se ji vidi, poglejte malo slike na netu..je pa taka lušna..

to pa je dosežek, svoj frizerski salon…uuaaauuu…

kaj pa šola? frizerska predvidevam…sej nimam nič proti, ampak če ne bi imela primoža in vez, vprašanje kaj bi imela…[/quote]

ja je dosežek, še posebej za mone, ki sprašujejo kdaj bo OD; DSP; zakaj morajo plačevat vrtec, ko bi pa raje šparali denar,

Pa kaj potem,če je ciganka.
Lepša je od katerekoli ¨čistokrvne¨ Slovenke.Pa še zelo skromna je,zelo malo vemo o njej.
In zakaj naj bi imela slabo samopodobo,če je vzela Primoža?
Babe ,samo tiho bodite.Njega smo včasih vsi oboževali in to samo zato,ker nam je nosil dobre rezultate.
Sej meni on tudi ni bohvekaj,prej bi rekla antipatičen,ampak zakaj bi ga obsojala,sej smo vsi krvavi pod kožo.

verjetno bo res, če je imela že tako mlada tri otroke…geni so hudič…

New Report

Close