je probala katera suhi šampon
Tudi meni se hitro zmastijo in sem ga poskusila. Me ni ne vem kako prepričal. Na laseh se vidi kot droben bel prah, pa če ga še tako vtreš in razčesavaš do onemoglosti. Od daleč je ok, če pa pogledaš bolj od blizu, se ga vidi, sploh če imaš temnejše lase. In lasje so na otip izjemno zoprni. Je ok za kdaj pa kdaj rešit situacijo na hitro, da bi ga redno uporabljala, pa nikakor ne.
Mam svetle lase, uporabljam DM znamko suhega sampona in sem zelo zadovoljna. Pred tem samponom sem si lase prala vsak dan, vsak drugi dan. Zdaj si lahko na 3 dni (sicer bi lahko pustila se kaksen dan vec, ampak ne prenesem neumitih las).
Ne uporabim ga vsakic, samo za resevanje, ko res nimam casa umit las in je super. Imam tudi precej tanke lase, tako da lasje dobijo tudi malo volumna.
Tudi jaz imam problem z hitrim mastenjem las, perem vsak drugi, tretji dan (odvisno od športnih aktivnosti). Sem že preizkusila suhi šampon, a mi ni všeč. Lasje so čudni na otip, ostane bel prah na lasišču, vonj mi ni všeč… se mi zdi da vsi vedo da si nisem umila las, ker se za mano širi ta čudni vonj po tem šamponu.
Tudi kadar sem ga uporabila, sem lase spela v čop, ker mi je frizura čudno stala. Imam dolge lase, rahlo kodraste, zato si jih vedno oblikujem s sušilcem, da imam sploh kakšno frizuro.
Veliko boljše se obnese navaden otroški puder v prahu. Posipaš po lasišču, pustiš nekaj minut, obrišeš z brisačo in si uredi frizuro. Rešitev v sili, pa še ceneje je kot šampon.
Šampon v prahu je v redu. So pa pomanjkljivosti, ki so ti jih že druge napisale. Torej, ni za temnolaske, za svetle lase je v redu. SMRDI ko svina. Pa sem jih več zamenjala in tudi tistega, ki je kao v redu. Zato jaz uporabljam samo še otroški puder v prahu. Ta ni tako učinkovit, je pa brez vonja. V zadnjem času tega ne prakticiram več toliko, pred 10 leti pa sem veliko.