Je puklasti kaj razbil
Mene pa zanima, kako človek prenese poraz na volitvah. Če potem na twiterju jokca pa stokca, potem je to en k””” od človeka, ki naj bi sedel v parlamentu. Če je sposoben pa še pisarno razbit, potem me pa še toliko bolj zanima, s kakšnim psihotom imamo opravka.
Tudi Urška mi ne deluje nič kaj srečno. Moje mnenje.
mene pa ne, 27.04.2022 ob 21:22
Mene pa zanima, kako človek prenese poraz na volitvah. Če potem na twiterju jokca pa stokca, potem je to en k””” od človeka, ki naj bi sedel v parlamentu. Če je sposoben pa še pisarno razbit, potem me pa še toliko bolj zanima, s kakšnim psihotom imamo opravka.
Tudi Urška mi ne deluje nič kaj srečno. Moje mnenje.
najest se pomirjeval – ni druge., da deluje taka oseba umirjeno in pomirjeno v kritičnih trenutnkih. In vsaka zdravnica verjetno to dobro ve , mora imet v takih pirmerih vedno zalogo pri sebi.
jasno in glasno, 27.04.2022 ob 21:18
Poglej si goloba, nima drže, ni stila, ko govori maha z rokami, govori neko spakedrano novogoriščino, primerjaj ga z nekim normalnim retorikom pa boš videl kakšen skret ste izvolili, z Janšo ni primerjave
Ja, res ni primerjave z Janšo, ki se vede kot psihični bolnik s svojimi izjavami in twiti. Klon Trumpa. Res me zanima, kaj so s takšnimi ljudmi delali starši v otroštvu, da imajo takšno potrebo po potvarjanju resnice, po samo potrjevanju, po soliranju, po neumnih akcijah, ki spravljajo v sramoto ali celo nevarnost celo državo, da le dobijo samo potrditev, da si po božajo ego… Ne vem, ampak po moje so morali biti žrtev zlorabe v otroštvu… psihične, fizične,… kaj pa vem, nekaj je moralo biti. Ker to ni karakter, to je globoka, nepopravljiva frustracija, v podzavest zakopana bolečina… Če ne bi takšna oseba čutila tako močne, neustavljiv potrebe po krojenju usode sodržavljanov, bi se človeku še smilila, tako pa…
ne mis, 28.04.2022 ob 01:00
Poglej si goloba, nima drže, ni stila, ko govori maha z rokami, govori neko spakedrano novogoriščino, primerjaj ga z nekim normalnim retorikom pa boš videl kakšen skret ste izvolili, z Janšo ni primerjave
ne mi s puklastim buč kotalit
Kaj misliš, kateri jih je več podrl dosedaj, JJ ali Taubi? To tudi namreč šteje glede možatosti.
preventiva bolje kot kurativa, 27.04.2022 ob 22:39
najest se pomirjeval – ni druge., da deluje taka oseba umirjeno in pomirjeno v kritičnih trenutnkih. In vsaka zdravnica verjetno to dobro ve , mora imet v takih pirmerih vedno zalogo pri sebi.
Na močnih sedativih je. Razbijanje kuhinje in pisarne ni izmišljeno. Golob ga je prehitel in povozil kot palačinko. Zato je moral kar precej sedativov pojest, da vsaj zgleda mirno pred kamerami. V ostalem času mora pa biti precej norenja v njegovi glavi. Zato se potem to na twitterju pozna.