Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Je puklasti kaj razbil

Je puklasti kaj razbil

Odgovor na objavo uporabnika
pišeš za 2022 ali za 2014, 27.04.2022 ob 23:30

bo kar držalo, 27.04.2022 ob 22:56

Pisarno je psiho res razbil. Vem iz prve roke.

Ja pred 8mimi leti po porazu na volitvah, ne sedaj. Ali spet pač?

Pred osmimi leti ja. Sedaj ne vem. Bog mu pokloni mir v duši. Resno.

Ja, res je polomil pisarno pred osmimi leti. Tudi njegova Urška je bila že polomljena. Zato tudi deluje nervozno pred kamero. Živčni “nasmeški” od nje me ne prepričajo.

Mislim da sta oba na pomirjevalih.

japjap, 27.04.2022 ob 21:17

To je bilo pa slišati ja. Menda ni prenesel poraza takrat Jajo. Razf””””” je pisarno. Bo pa zanimivo, nad čem se bo znesel zdaj? Ostane mu twiter…..

jasno in glasno, 27.04.2022 ob 21:18

Poglej si goloba, nima drže, ni stila, ko govori maha z rokami, govori neko spakedrano novogoriščino, primerjaj ga z nekim normalnim retorikom pa boš videl kakšen skret ste izvolili, z Janšo ni primerjave

ma daj no a jansa pa da ima jak stil.. z razlogom je dobil nadimek puklasti. da o drugem sploh ne zacnemo

Vprašanje po moško, 28.04.2022 ob 01:24

ne mis, 28.04.2022 ob 01:00

Poglej si goloba, nima drže, ni stila, ko govori maha z rokami, govori neko spakedrano novogoriščino, primerjaj ga z nekim normalnim retorikom pa boš videl kakšen skret ste izvolili, z Janšo ni primerjave

ne mi s puklastim buč kotalit

alfabeta

Kaj misliš, kateri jih je več podrl dosedaj, JJ ali Taubi? To tudi namreč šteje glede možatosti.

Jasno da golob. Ker kot mlad je zgledal uredu, športnik. Janša pa je kot mlad zgledal še bolj grozljivo kot zdaj, dejansko kot pošast. Popolnoma abnormalna faca in grozljiva neurejena frizura.

Ej južnaki, Slovenija ni vaša domovina. Oglejte si blede obraze Goloba in njegovih ministrov. Noben ni več nasmejan, na ples si še pomisliti ne upajo…tropski lenivec Bešić pa bo svojo rit zibal drugje.

Jajo iz Jajca, 28.04.2022 ob 08:42

preventiva bolje kot kurativa, 27.04.2022 ob 22:39

mene pa ne, 27.04.2022 ob 21:22

Mene pa zanima, kako človek prenese poraz na volitvah. Če potem na twiterju jokca pa stokca, potem je to en k””” od človeka, ki naj bi sedel v parlamentu. Če je sposoben pa še pisarno razbit, potem me pa še toliko bolj zanima, s kakšnim psihotom imamo opravka.

Tudi Urška mi ne deluje nič kaj srečno. Moje mnenje.

najest se pomirjeval – ni druge., da deluje taka oseba umirjeno in pomirjeno v kritičnih trenutnkih. In vsaka zdravnica verjetno to dobro ve , mora imet  v takih pirmerih vedno zalogo pri sebi.

Na močnih sedativih je. Razbijanje kuhinje in pisarne ni izmišljeno. Golob ga je prehitel in povozil kot palačinko.  Zato je moral kar precej sedativov pojest, da vsaj zgleda mirno pred kamerami. V ostalem času mora pa biti precej norenja v njegovi glavi. Zato se potem to na twitterju pozna.

AlbanoAlbano, 27.04.2022 ob 21:12

Zanima me. če je Puklasti že razbil pisarno, tako kot jo je nazadnje, ko je izgubil volitve? A kdo kaj ve?

Tišlarji so takrat imeli precej dela….

jeje

Če tako imenuješ gospoda Janšo je to sovražni govor. Upam, da bo Nika kovač  ukrepala! Ali pa moramo hvaliti Goloba in ozirati Janšo?

New Report

Close