Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je Renata Bohinc res romkinja?

Je Renata Bohinc res romkinja?

Spodaj berem, da ena pravi, da je Renara Bohinc romkinja. Je to res? Vem, da je temnejše polti, a take polti je še kdo, in ni cigan. Ve kdo, če je to res?

In kaj pol, če bi bla?

Si me prehitela :-).
Ja potem bi bila pa avtomatično malo manj vredna. Groza in žalost me prijemlje ob taki nestrpnosti.

ja res je ja ciganka je,-)))

Jaz sem tudi.

zgleda že ko ciganka

Njena mama je romkinja oče pa ne.

Njena mama je romkinja oče pa ne.[/qu

Itak, ja.

14.04.12 17:11

Navedeno
ja in če
In kaj pol, če bi bla?

Si me prehitela :-).
Ja potem bi bila pa avtomatično malo manj vredna. Groza in žalost me prijemlje ob taki nestrpnosti.

Saj ste smešni. Eno vprašanje, v katerem nisem dodala prav nobene nestrpnosti do kogarkoli, samo radovedna sem bila, pa že skakate pokonci, da sem zaradi tega vprašanja nestrpna. Ne, nestrpna nisem, sem pač le radovedna. Očitno morate biti totalno zafrustrirani, če se tako spravljate na ljudi.

Meni bo Renata vseeno lušna deklica, tudi če je cela Romkinja…. Karakterja njenega pa ne poznam, zato je ne bom prav nič ocenjevala….

Je strinjam: vse drugačni vsi enakopravni. V vprašanju ni zaznati nestrpnosti. Bralci pa so jo izoblikovali v nadaljevanju. Žal.

“strpni” so vedno najbolj nestrpni !!!
Ta MON to dejstvo vedno znova potrjuje.

ej, a je alenka košir tudi romkinja, ker ima temnejšo polt? pa njeni otroci imajo tudi temnejšo od jureta? :)))) jaz jo sicer poznam in njeno družino in njene korenine in vem zakaj ima tako polt, samo zanima me, če ste ve na tekočem. :))

Daj povej njene korenine. Priimek Ružić je odkod?

Sem šla prav pogledat nekaj njenih fotk na netu. In meni res izgleda, kot da ima romske poteze. Da se ne bo kdo usajal in kričal o neki nestrpnosti….. Razen temne polti in očeh, ima značilne visoke ličnice, ožji spodnji del obraza, značilni širok nasmešek. Poteze, ki so značilne za ljudi romskega porekla.

Meni se zdi zelo lepa ženska. Obraz čudovito skladen, simetričen.

folk vi ste bolani. in kaj pol če je? o čem imate cajt tuhtat…..

Manco Zver. Prava ciganka!

Mane pa najbolj moti, da ne znate pravilno napisat romka!

Ja res je. In ne vem od kod priimek Bohinc,ker še zdaleč ni slovenka.

Renata Bohinc ex Peterka je res temna, a bolj mediteranski tip kot romski. Romi  so vse prej kot lepi, žal. Pa ni v tej ugotovitvi nič rasističnega, niso  lepi in pika. Nasploh mi večina ljudi z indijske podceline ni všeč. Moja osebna estetika, ki je ne mislim ne opravičevati ne vsiljevati nikomur. So mi pa zelo všeč Hamiti, danes se jih imenuje drugače, čeprav so skoraj črni. Gre za ljudi, ki živijo v Eritreji, Somaliji in Etiopiji, se pravi vzhodna Afrika. Imajo ozke nosove, lepo oblikovane obraze, so praviloma dokaj visoki in dolgih vitkih kosti. Popolnoma drugačni od podsaharskih Afričanov. Ena najlepših predstavnic je manekenka Iman, vdova Davida Bowieja.

Renata ima očeta po rodu iz Srbije,in ja je potomka Romov po njegovi strani.

Pomamini strani pa je 100% gorenjske krvi.

Kako se je prezival njen tata?

Odgovor na objavo uporabnika
Лепа, 10.04.2025 ob 16:40

Kako se je prezival njen tata?

Med drugim je prodajal rože na tržnici.

Romkinja ali ne, kapo dol, kaj je ona vse delala, ko je un njen pijanec vse zapravil. Delala nešteto služb, da je preživela, cel Kranj se spomnim ji je samo rekel: kapo dol ! Pridna in lepotica, upam da je srečna sedaj..

Rože prodajal?

Ni prodajal ampak še vedno prodaja.

New Report

Close