Je Renata Bohinc res romkinja?
14.04.12 17:11
Navedeno
ja in če
In kaj pol, če bi bla?
Si me prehitela :-).
Ja potem bi bila pa avtomatično malo manj vredna. Groza in žalost me prijemlje ob taki nestrpnosti.
Saj ste smešni. Eno vprašanje, v katerem nisem dodala prav nobene nestrpnosti do kogarkoli, samo radovedna sem bila, pa že skakate pokonci, da sem zaradi tega vprašanja nestrpna. Ne, nestrpna nisem, sem pač le radovedna. Očitno morate biti totalno zafrustrirani, če se tako spravljate na ljudi.
Meni bo Renata vseeno lušna deklica, tudi če je cela Romkinja…. Karakterja njenega pa ne poznam, zato je ne bom prav nič ocenjevala….
Sem šla prav pogledat nekaj njenih fotk na netu. In meni res izgleda, kot da ima romske poteze. Da se ne bo kdo usajal in kričal o neki nestrpnosti….. Razen temne polti in očeh, ima značilne visoke ličnice, ožji spodnji del obraza, značilni širok nasmešek. Poteze, ki so značilne za ljudi romskega porekla.
Meni se zdi zelo lepa ženska. Obraz čudovito skladen, simetričen.
Renata Bohinc ex Peterka je res temna, a bolj mediteranski tip kot romski. Romi so vse prej kot lepi, žal. Pa ni v tej ugotovitvi nič rasističnega, niso lepi in pika. Nasploh mi večina ljudi z indijske podceline ni všeč. Moja osebna estetika, ki je ne mislim ne opravičevati ne vsiljevati nikomur. So mi pa zelo všeč Hamiti, danes se jih imenuje drugače, čeprav so skoraj črni. Gre za ljudi, ki živijo v Eritreji, Somaliji in Etiopiji, se pravi vzhodna Afrika. Imajo ozke nosove, lepo oblikovane obraze, so praviloma dokaj visoki in dolgih vitkih kosti. Popolnoma drugačni od podsaharskih Afričanov. Ena najlepših predstavnic je manekenka Iman, vdova Davida Bowieja.