Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu JE RES, DA

JE RES, DA

najstnice tako rade in hitro dajo?..)))

leta letijo - iščem stevardeso

Ja Razo,da ne boš katere zlorabil…ti…ti..;-)

aaa zato te zanimajo deklice? da bo ktera dala? hmmm … in zdaj se sprašujem, kakšen gospod si ti, da ne moreš ogreti ženske? če izzvzamemo mamiko.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja in Razo se namerava spraviti na neizkušene naivne najstnice.To pa ni lepo.

eh to pa ni tako nevarno za najstnice. sploh niso tako naivne, kot ti msiliš. bi znal kakšen striček pošteno zviset.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja odvisno kaj bi striček želel.Vendar ne verjamem,da je naš Razo takih namenov.Malo je provociral s vprašanjem.

ne, seveda ni razo tak. on si samo širi obzorja 🙂

ma se mi zdi, da zadnje dni ni prav nič ‘nagajiv’ !!!!!!

mal čez okno poglej….

kaj pa je narobe….če je punčka malček mlajša======

V ponedeljek je bil še Mlaj in mogoče še deluje nanj.

No če je nad 18 potem je to sprejemljivo.

saj imaš prav. vsakemu svoje. račun dobi itak vsak sam in ga tudi sam plača.

da te neb,,,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

a sta vidva sodelavca? v isti stavbi? hmmmmm …….

Ne.

ondi kako veš da ne? :)))))))))))))))))))))))))))

Sem prepričan.zakaj pa je to važno?

kok pa ti to veš?

)))))

Jaz sem pa upal, da nam biš lahko ti iz prve roke povedal… ;))))))

In drugače? Razgled še dviguje utrip? Zdej so se oblačit začele…

New Report

Close