Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek je res, da gre vsa pošta najprej v lj?

je res, da gre vsa pošta najprej v lj?

Datum objave: 24.03.2011
Številka objave: JN2897/2011
Rok za zahtevo razpisne dokumentacije: 02.05.2011 ob 23:59
Skrajni rok za oddajo ponudb: 03.05.2011 ob 10:00
Skrajni rok za zahtevo dodatnih pojasnil: 25.04.2011 ob 10:00

Razpisna dokumentacija: RD__postne_storitve_.zip

Popravki razpisne dokumentacije:
cistopis_RD__postne_storitve_.zip

Vprašanja in odgovori:

Vprašanje št.1: OBVESTILO!
Odgovor: Naročnik je dobil en kup vprašanj v enem dokumentu. Za boljši pregled je ta vprašanja smiselno razdelil in odgovoril na vsako vprašanje posebej!

Objavljeno dne 20.04.2011 ob 08:40 uri

Vprašanje št.2: Katere točke in podtočke Obrazca P-2 mora izpolniti ponudnik, ki nastopa samostojno.
Odgovor: Ponudnik, ki nastopa samostojno mora izpolniti vse točke obrazca P-2 »Prijava«.

Objavljeno dne 20.04.2011 ob 08:41 uri

Vprašanje št.3: Na strani 1 do 5 obrazca P-5 »Specifikacije« je naveden rok dostave pošiljk v notranjem prometu naslednji delovni dan po prevzemu pri naročniku, na strani 6 pa ste opredelili, da je maksimalni rok za dostavo pošiljk (razen mednarodni promet) 3 delovni dnevi. V skladu z Zakonom o poštnih storitvah morajo izvajalci poštnih storitev objaviti splošne pogoje izvajanja poštnih storitev v katerih je naveden rok prenosa za univerzalne in druge poštne storitve, ki je opredeljen kot D (dan oddaje) + 3. V skladu s Splošnimi pogoji izvajanja univerzalne poštne storitve morajo biti pošiljke v notranjem prometu prenesene praviloma v roku enega dne (D+1) oz. najkasneje v roku treh dni (D+3).[/u] V skladu s Splošnimi pogoji izvajanja drugih poštnih storitev morajo biti pošiljke v notranjem prometu prenesene v treh dneh (D+3).
Odgovor: Naročnik je ustrezno popravil obrazec P-5 »Specifikacije«. Na isti spletni strani kjer se nahaja razpisna dokumentacija, je objavljen popravek obrazca P-5 »Specifikacije«.

Vidiš en dan oz. dostava drug dan, lahko najkasneje 3 dni – no iz prakse ti povem, da 3 dni zato, ker ljudje ne znajo naslavljati pošiljk in gre včasih pošta drugam in se mora spet razsortirati oz. prepošiljati (tukaj je zato en dan zraven), tukaj je ta varnostna zadeva kot sem ti pravila, zaradi tega, ker se ljudje ne tržijo tega:

http://www.posta.si/pravilno-naslavljanje

ii pa res, sem šla gledat na stran od Pošte.. res so lepe 🙂
sicer so mi pa do sedaj bile najlepše mitološke, in pa tiste iz serij Z žlico po Sloveniji, sploh naslednja runda se sliši zanimivo, kremšnita in pa naša lokalna jed 🙂

Loška smojka? Tolje je vaša lokalna hrana? Ne poznam tega 🙂 kako se pa naredi.

Tudi meni so mitološke in te s hrano najlepše 🙂 pa seveda flora in favna – tako najbolj priljubljene znamke med zbiralci. Lepo je slišati, da se še nekateri trudite z znamkami, sploh te, ki gredo v tujino. 🙂
Tudi Arheološke najdbe so zanimive.

Ja, te ptice pa drugače slika upokojen veterinar 🙂

New Report

Close