Je s tem kaj narobe?
Je res narobe žesnko odpikati če po tretjem ali najkasneje po petem zmenku ne pride do seksa? Star sem 23 let.
Nič ni zapisano v kamnu, tko da…
Hm, kje si pa slišal da, je tako prav?
Ravno zadnjič smo s kolegi debatiral na to temo in sem pač rekel, da če ženska ne da po treh zmenkih ji a.) nisem dovolj všeč b.) izkorišč, da ji plačam pijačo ali kosilo ali karto za film itd. c.) želi stresat svoje probleme na mene iz me ima v friend zonu …nevem nobena od teh treh opcij meni ni všeč. Realno pa živimo v 21 stoletju in večina teh punc 20+ imajo za sabo že nekaj kilometrine torej jim seks ni tabu tako, da ne vidim razloga, da igrajo na karto “jaz se šparam za tapravega” (razumel bi če je devica).
Kolegi pravjo, da sem neumen lol
Sami ajnštajni. A s svojo glavo pa neki ne bi razmišljal? Saj možgani se ne znucajo, veš.
Ti ga ne vidiš, ona pa ga očitno ima in tebe ne zanima kaj preveč. Zato pa ti tudi ni dala. 🙂
Ce mi noce dat zakaj se potem z menoj hoce sploh videvat. Sorry samo zakaj bi jaz vlagal svoj cas in denar v vse skupaj in cakal nevem kolko casa da dobim za seksat medtem ko je pred menoj spala z še pa jos tipi pp moznosti na prvem srecanju lol. Sj stekam da nemorem bit vsaki fukish samo ce ji ze nisem wtf poj vstraja z mano. Cisti waste of time for me.
Kaj bi pa rekel, če ženska hoče, da jo vsak dan pokavsaš vsaj 3 – 4 x.
En š ti je ušel… 😉
@ Bela jetra
Imam zelo visok libido tako da 3 krat na dan brez problema…čeprav bodimo realni noben ne seksa 3 krat na dan vsak dan.
Lej, pač nikoli ne boš zvedel, če se ti ne da. SImpl. Pojdi dalje.
s tabo hodi ven, da ima “zaščito” in v miru gleda kdo bi ji bil primeren žrebec
že v tretje jo pelji v kakšno temno ulico ali park in jo nasloni na steno, drevo … če ni imuna bosta šla hitro na varno
ki se te ogne, pa način tak ali drugačen.
kot je zate prav. Če želiš resno zvezo, počakaj. Če hočeš fuk, pa pejd naprej. Ker punca, ki hoče resno zvezo, ne bo dala takoj.
Forum je zaprt za komentiranje.