Je še kakšni žal, da je ločena?
na koga si pa ti tako jezna?
To. Zdaj se mi slini en… Noro sem ga ljubila, zajebala svojo družino. OOoo bog, nisem imela pameti!!!!! OPROSTITE MI.
Tega tipa organsko več ne prenašam. Ker bivšega moža spoštujem.
In ja, žal mi je, da sem se ločila!!
Ti en pizdun pa – pusti me pri miru. Graužaš se mi.
[/quote]
To. Zdaj se mi slini en… Noro sem ga ljubila, zajebala svojo družino. OOoo bog, nisem imela pameti!!!!! OPROSTITE MI.
[/quote]
njegovega – friškega tiča
Problem je dejansko ta, da se ženske dostikrat ne zavedajo, da se starajo. Ženska po 30. letu začne dobivati gube in vsa njena mladostna privlačnost usahne, najkasneje pri 35. letu. Moški, ki so pridni in veliko delajo, pa ravno takrat enkrat lahko dosegajo marsikaj. Moški, ki so uspešni, so pri svojih 50. še kako privlačni mlajšim ženskam in to precej mlajšim. Če pa ima ženska se otroke, in je preko 30, pol zanjo dejansko ostane samo še izbirek.
Današnje frajle se tega ne zavedajo, dokler se to ne zgodi. Punce so zrihtane, natrenirane, urejene in seveda jih marsikdo pogleda. To njim ego tako napumpa, da si misli, da lahko dobi nekaj veliko boljšega od tega kar ima doma. Ne zaveda se pa, da ti pogledi ne pomenijo popolnoma nič drugega, kot to, da bi ti moški jo imeli za eno noč ali celo samo nekaj ur. Realnost je namreč takšna, da oni ne čakajo odprtih rok, da bodo lahko do konca življenja gledali njo vsako jutri, ko je brez ličil in ob tem poslušali dretje njenih frocev.
Ko pride do ločitve, imajo še nekaj časa to zlagano samozavest, ki pa po parih mesecih in nekaj spolnih partnerjev, ki ne pokličejo več, usahne.
Fak! 1000 žensk bi dale fračko na pladenj za takega tipa. !!! In bile tiho vesele.
Pa kaj češ lepšega, da dec dela in je majstr. Ti pa doma mal pucaš, skrbiš za vrt in mularijo.
Mal pečeš, pereš in štrikaš. Greš v štacuno in vse izveš.
Sploh noben več ne ceni toplino doma!
[/quote]
In to me sprašuje nekdo, ki niti za burek nima.
Sodeč po tvojem glupem vprašanju, koliko sam/a popušiš?
[/quote]
Ko si bila mlada si bila verjetno lepa, draga, domišljava in prepotentna. Zdaj pa misliš, da si lahko še lepa in draga, ostala si pa še samo stara bolj domišljava in bolj prepotentna.
Poti več nazaj ni, kar si s pi…. zaslužila, si, več pa ni.
in zakaj se ti zdaj gravža? Ljubi ga še naprej, sej verjetno je idealen, ali pač ne?
[/quote]
Sem ločen moški in sem imel v poslu kar nekaj sreče. Sem kar precej bogat in neglede na to, da res nimam neke hude postave (nisem grd, sam nič posebnega) in že precej siv tudi, lahko dobim skoraj vsako punco, ki si jo zaželim, bodisi ima fanta ali pa je samska. To je resnica o tem kar ženske iščejo. Jaz ne iščem nič, poleg sexa. Star sem 48 let in name so dobesedno lepijo bejbe med 25 in 35. Da sem se ločil, je bila moja najboljša odločitev .
A spet, pa dajte si dopovedat da vsi po 30 letu začnemo dobivat gube iz preprostega razloga- staramo se.
Lej tisti ki ima kes (ni važn spol) je pa vedno privlačen :))
[/quote]
Jaz sem pa bogata ženska srednjih let, kaj pa zdaj.? Razuzdanost z mlajšimi me ne zanima. Ne zanimajo me niti stari bogati desci. Imam jaz komu denar dat in mi na kraj pameti ne pade da si kupujem mlade tipcke. Nisi ti njim zanimiv, zanimiv jim je tvoj kes. Kje imaš pamet.?
[/quote]
Židkinje ste pametne.👍😉
Ne, ni mi žal, da bom ločena-še traja, ker na nepošten način izsiljuje. Sem vesela, da bom lahko svobodno živela naprej. Opcija zakaj nisem šla že prej je bila nemogoča iz razloga potomcev ( alkoholizem pori njem in po njegovi familijarsni strani na vseh frontah in bi bili takrat otroci v času njegovih poslovnih odsotnosti in delanja kariere še kot mlajši “porinjeni” še bolj v alkoholno okolje, kot so že morali biti – so morali toliko odrasti, da so samostojni. Samo zaradi njih ne bi zavrtela časa za 20 let nazaj, za vse ostalo pa bi, takoj – ker bi e takrat drugače odločila – sem imela priloćnosti, pa sem dala priložnost napačnemu, na njegove lepe besede. S Sedaj sploh ne mislim na “tipe” in na zmenke, se ukvarjam s stvarmi za ločitev – je veliko tega – Se jim trenutno umikam, ker tudi nisem tip človeka, da bi letal iz ene zveze takoj vdrugo iz nekega “obupa in potrebe”, sem precej realen človek. Ne rabim tega, seksam pa trenutno tudi brez problema, znam sama, oja, ne trpim nobenega pomanjkanja 🙂 Nikoli prevarala moža, čeprav je bilo moških vedno dovolj okoli mene, sem jih morala odganjat tudi v času zakona. Torej obratna situacija kot pri tebi. Več kot trikrat dlje poročena od tebe. Pa meni material in denar niso pomenili vsa leta nič v smislu osrečevanja in izpolnjujevanja, mi ni nikoli predstavljalo tega zadovoljstva, morda tudi zato, ker sem skromen človek načel – več kot je denarja, manj so ljudje srečni, to pa zagotovo. Meni več pomeni poštenost, čustvena predanost ( da dobiš vsaj nekaj toliko čustev nazaj, kot sam nudiš in predajaš), nelaži in neprikrivanja, pa ko potem iz medijev izveš za nepoštenosti je najbolj ponižujoče, ko ti je mož lagal v obraz, kako pošten da je da on pa že ne bi nikoli (pa ne mislim s tem telesno prevaro :). Mi pa ni žal, zavoljo otrok ne, vsaj nekaj lepega in pozitivnega se bo nadaljevalo iz te propadlega obdobja življenja, saj s takim človekom, kot je postal v zadnjih 5ih letih, ne bi preživljala več pod nobenim pogojem svojega nadaljnega življenja, niti z njim crkljala vnukov skupnih otrok. Ni take maske za na obraz, da bi si jo jaz nataknila, da bi hlinila neko srečo za javnost izven domačih zidov. Bi me to dušilo in ubijalo na obroke. Ko bodo formalnosti ločitve mimo, bom znova zaživela, zadihala in si uredila normalno življenje. PNačrtov za prihodnost imam še veliko, zdaj sem jaz na vrsti 🙂 Je pa še kako res, da pravi obraz in karakter partnerja lahko spoznaš šele ob ločitvi.
dobr, temo je itak odprl en tip, brez domišljije… amapk neki pa bi napisal o samozavesti pepotentnih žensk…
Primer v savni, pred ene dvemi leti…, ena starejša ženska, ki se je kao dobro držala in so jo zreli moški kar ogovarjali v savni, no verjetno so se od prej poznali, se ona vsede za mizo, naroči pijačo, s kolegom sva sedela pri sosednji mizi.., njo butne na lepem, kap, verjetno, vsi kozarci in flaše po tleh zletijo tako je butnla z glavo v mizo.., možakar pri šanku hitro skoči jo prime, ona nič, kot da ni živa.., vsi smo bilo zmedeni in tud malo prestrašani, možakar ji vleče jezik neki ven…, kelnarca rešilca kliče.., vsi okoli nje stojimo, noben nima pojma kako ji pomagat….., ko ona čez kakšen 3 minute pride seb…, gleda kaj delamo vsi okoli nje…, možakar reče kaj se je zgodilo, njej nič jasno…, kelnarca vpraša koliko ste stari, da rešilec prihaja…, ona…, kakšen rešilec…, kelnarca še enkrat vpraša, da reševalci sprašujejo koliko je stara, ona…, ne rabim nobenih rešilcev amapk stara sem 2×35, če vas že zanima…, ni rekla 70 let, hehe. Tako se ženskam nabija samozavest, ko jim moški stalno komplimente dajejo ženski zaradi f u k a … in zarad tega one izgubijo stik z realnim svetom..
nažalost je moja sestra v popolnoma enakem položaju. Ona bi komot bila avtorica tega posta, sicer ni, bi pa lahko bila. Imela je vse, zdaj pa nima nič, razen otroka, za katerega ji očetov oče da izredno malo. On malemu kupi karkoli si zaželi, sam moji sestri pa denarja (preživnino) da res mizerno, pa čeprav je res bogat. Pravi da se mu je zagabila, da malemu pa bo kupil karkoli si bo zažalel, in to tudi res naredi, sam denarja ji pa ne da.
[/quote]
Ne pravljičk pripovedovat no. Ni bogati očka tisti ki odloča koliko bo mamici dal. Sodišče in odvetnik imata precej večjo vlogo pri odločanju o višini preživnine glede na prihodek fotra. Za otroka je treba kupit hrano, obkeke, za šolo, izlete, plačat najemnino. Jih preživnina NE pokrije. Koliko bo foter otroku direktno sam nudil, je pa stvar njegove dobre volje.
Poznam kar nekaj primerov, ko je tip načrtno zanemarjal žensko. Zanalašč se ni ukvarjal z njo, jo puščal samo doma po cele dneve, se ni pogovarjal z njo, se kao posvečal karieri…tisti karieri na dveh drugih nogah. Komaj je čakal, da si je baba doma začela iskat družbo drugje, da je imel potem dober izgovor, za sunit jo v rit po hitrem postopku. Češ, nezvestobe pa on že ne bo toleriral, čeprav mu njegov tič že diši po drugi češplji. Ma dajte no. Če ti je do nekoga tako zelo, boš naredil vse. Od zakonskih svetovalcev, do dopusta v dvoje, do še enega otroka. Malo bolj bi se prešvical.
Ti pa živiš na enem drugem planetu, mar ne? Tisti, ki imajo v Sloveniji kaj pod palcem, imajo plače res minimalne. Te številke upošteva Sodišče pri določitviji. Koliko pa imajo oni v resnici, p nihče ne ve, in v večini primerov tudi njihove žene ne. Tisti, ki pa so na plačah, tudi takšnih po 5 tisoč neto, to pa niso bogati, so samo malo nad povprečjem.
Ne pravljičk pripovedovat no. Ni bogati očka tisti ki odloča koliko bo mamici dal. Sodišče in odvetnik imata precej večjo vlogo pri odločanju o višini preživnine glede na prihodek fotra. Za otroka je treba kupit hrano, obkeke, za šolo, izlete, plačat najemnino. Jih preživnina NE pokrije. Koliko bo foter otroku direktno sam nudil, je pa stvar njegove dobre volje.
[/quote]
jaz jih poznam, hisa ogromna, par vikendov, jahta, avte da ne govorim kakšne, nakit itd… vrtec pa zastojn.
No, to pove vse. Zdaj se je pa samo še treba vprašat kdo v resnici koga prenaša naokoli. Kdo je bolj podel od drugega. Vsak dobi točno to kar si zasluži. Z razlogom.
Pa tale z nakazovanjem minimalcov in nadpovprečnim bogastvom je malo bosa…lol.
[/quote]