Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Je še kakšni žal, da je ločena?

Je še kakšni žal, da je ločena?

Zelo zelo prozorna provokacija. Ki jo je najverjetneje spisal moški:))

Še tolk nimajo, da bi me povabili na kakšno razkošno večerjo.

danes noben nima toliko da bi vabil na razkošno večerjo.
[/quote]

Govori zase. Če si ti luzer brez denarja ali revež na socialni, še niso vsi.

Kaj je vam zenskam bolj pomembno, izgled ali denar pri tipu?

Govori zase. Če si ti luzer brez denarja ali revež na socialni, še niso vsi.
[/quote]

Kje neki žal (sicer ni bila ločitev, temveč razhod). Vedno rečem, da bolje pozno kot nikoli.

Jaz lahko samo recem, hvala bogu, da sem se je znebil. Sem jo pa moral sam izselit in kljuvacnico zamanjat, kajti nekako ni dojela, da sva locena. Vsak par, ki se ne razume, naj se raizde, je lajf pol cisto nekaj drugega in lahko znova zadihas

Gold digger has fallen.

Edina zguba v tem primeru si ti kar sama. Ciljas na moske z denarjem, sama nimas pa nicesar. Pameti tudi ne. Poisci si sluzbo in zacni kaj delat.

Dobila kar si zaslužiš. C.i.p.a. 🤗

Pri naših sosedih je k staršem vrnila ena ločenka, vsaj predvidevamo, da je ločena. Pred parimi leti se je odselila v mesto, ko je spoznala enega snoba. Pol sta se poročila in je to seveda tudi njej v glavo stopilo. Sicer je res imela zelo drag avto in tudi oblečena je vedno bila vpadljivo. Zdaj se jo je pa mož več kot očitno naveličal in se je vrnila k staršem, z naraščajem. On vsake toliko pride po malega.. Njej je po vsej verjetnosti žal.

Me smo tri prijateljice iz mladosti, vse ločene in vsaka je šla veliko na boljše. Mislim, da je pri večini tako.

si imela v tem zakonu otroke?

Me smo tri prijateljice iz mladosti, vse ločene in vsaka je šla veliko na boljše. Mislim, da je pri večini tako.
[/quote]

[/quote]

Kako fino se imamo sele vasi bivsi!

Ljudje malo pretiravajo glede varanja. Sem imel eno boginjo ki mi je rekla, če se je naveličam pri 40tih, potem me bo pelala v Pattayo pa mi dala eno tamlado za eno noč. Je rekla da pozna kakšni so moški…… Potem pa domov in ponovi terapijo v 50tih 😀
Škoda da je nisem poročil…

Če veš točno kakšnega partnerja hočeš in kako naj bi izgledala idealna veza, potem ne obžaluješ ločitve.
Če takoj po ločitvi skočiš na prvega, ki pride mimo, imaš v 99% primerih zajebek.

Meni je žal. Mineva tretje leto od ločitve in priznam, žal mi je. V tem času, ko so se strasti pomirile in glave ohladile šele vidim, da bivši mož sploh ni bil tako slab. Še zdaj mi vedno pomaga, npr. gre v lekarno zame če ne morem iti sama (če zbolim), prinese kaj iz trgovine če ga prosim, lepo skrbi za otroka (imava skupno skrbništvo), v glavnem ja, žal mi je. Veliko imava skupnih spominov, prijetnih in tudi manj prijetnih, ki jih zdaj ne moreva obujati. Velikokrat ga sanjam… Zakaj sva se počila? Živela sva nad njegovimi starši in moje konstantno teženje da gremo na svoje ni obrodilo sadov 🙁 Lahko bi bila bolj diplomatska, starši tudi ne bodo živeli večno ampak ne…z glavo skozi zid. Nikoli (kot odrasla) nisem živela s svojimi starši, od doma sem se odselila pri 23 letih, zato enostavno nisem razumela zakaj je želel on živeti s svojimi (in še živi). Mogoče pa čez čas spet poskusiva, nikdar se ne ve.

Ne bodi nestrpna. Malo počakaj in vse se bo uredilo, sploh če si dober pičič.

Smo si pač zelo različni, jaz sem imel že nekaj žena in sem se zmeraj ločil. Po nekaj letih pač se osebe enostavno naveličam, ne znam drugače povedati. Sedaj imam punco, ki se tudi spet želi poročiti in imeti otroka, ki ga bo tudi dobila, kot vse prejšnje. Vem pa tudi, da ko se je bom naveličal, da sem bom spet ločil in si poiskal novejši, mlajši model. Niti pod razno si ne predstavljam, da bi bil s katerokoli do konca življenja. Pet, morda šest let, pol pa pač naprej.

New Report

Close