Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je še kdo buden na to grozljivo polno luno?

Je še kdo buden na to grozljivo polno luno?

V sobi imam vse svetlo kot bi bil dan ko v grozljivki. Zunaj je pa -2 C.

Odgovor na objavo uporabnika
strašljivo, 15.11.2024 ob 03:54

V sobi imam vse svetlo kot bi bil dan ko v grozljivki. Zunaj je pa -2 C.

razmaženka,če te polna luna straši(kot bi bil v grozljivki)………pol boš takoj flikla glede na to,kaj nas še čaka!
Aja, pizda, še celo -2…adijo pamet za take ..

Zunaj zdaj ni za normalne ljudi, notri pa tudi zebe in ja polna luna ima pač svojo moč. Ne rabiš verjet.

mrzlo, 15.11.2024 ob 04:03

Zunaj zdaj ni za normalne ljudi, notri pa tudi zebe in ja polna luna ima pač svojo moč. Ne rabiš verjet.

Hahahaaaaaa…

Ja, veliko nas bedi. Pri meni luna tolče direkt na posteljo. Razmišljam vse živo za naprej in za nazaj…ampak, ko je enkrat luna je že vse u redu, hujše je pred luno.

a ni minus 20🤣🤣🤣🤣🤣🤣

anonimno101, 15.11.2024 ob 04:00

razmaženka,če te polna luna straši(kot bi bil v grozljivki)………pol boš takoj flikla glede na to,kaj nas še čaka!
Aja, pizda, še celo -2…adijo pamet za take ..

Točno  tako!

Eto jaz tudi.  Premlevam vse živo. Sem v mestu. Odprla sem okno. Tišje je kot obicajno. Diši pa sveže. Malo po svezem malo po starem. Vse je isto in vse je novo.

A luna je? Sploh nisem mela časa ta teden spremljat. Služba, dohtarji, šola, tečaji..jaz sem utrujena in spim. Sem pa morala 2x vstati za protibolečinsko tabl. Še mal pa bodo prijeli tudi antbiotiki.

Lep umirjen, regenerativen wke vsem.

Nerablod777, 15.11.2024 ob 05:03

Eto jaz tudi.  Premlevam vse živo. Sem v mestu. Odprla sem okno. Tišje je kot obicajno. Diši pa sveže. Malo po svezem malo po starem. Vse je isto in vse je novo.

Kako lepo se ti je tole zapisalo!

bejžmo, konc nas bo!!!!!!!

lepo vas prosim dejte se mal po sebi obnašat

Še nobene grozljivke nisem gledala, nimam potrebe po gledanju bednih, groznih reči. V sami polni luni pa nič strašljivega ne zaznam. Je lepa, okrogla, svetla..kot regratova lučka z žarnico. Kaj je tu slabega? Nehaj gledat grozljivke??

Pravzaprav bo Polna luna šele danes ob 22:28.

Nič posebnega ni bilo preteklo noč razen tega, da je bilo malo bolj svetlo, pa zaradi tega mačke niso čisto dobro dojele, da je treba spat in so se prešerno igrale celo noč. Kar je na trenutke lahko rahlo moteče, res je.

Sicer pa ni bilo nobenih pretresov, čarovnic, nič posebnega.

Ob 19.37 pri vas drugače že spite?

saj bo šele danes, 15.11.2024 ob 19:37

Pravzaprav bo Polna luna šele danes ob 22:28.

Nič posebnega ni bilo preteklo noč razen tega, da je bilo malo bolj svetlo, pa zaradi tega mačke niso čisto dobro dojele, da je treba spat in so se prešerno igrale celo noč. Kar je na trenutke lahko rahlo moteče, res je.

Sicer pa ni bilo nobenih pretresov, čarovnic, nič posebnega.

Torej so macke imele sboj ples, ni cudn, da ste se prebujali. Jaz pa nic ne opazam, celo fajn spala. Pred eno uro se nisem mogla vec zadrzat, sem za hip zaspala, se zbudila, ker sem smrcala. Se trudim budna ostat, ker ce zdaj zaspim, se ob enih zbudim in lahko se sama plesem, kot vase muce.😀

Če se ti zdi “polna luna pri -2 stopinjah” strašljiva, je čas da greš na psihiatrični pregled.

Tako je lepa, svetla ta polna luna. Jasno nebo.

Če bi bila megla, bi se spet mnogi neskončno pritoževali.

Polna luna ima tudi zdravilne lastnosti. Lahko ji zaupate svoje strahove in želje. In verjamete vanje.  Novembrska je prav takšna.

Zapri škure.

Kako smesni Ste tisti

ki žalite lunarje in tiste ki “verjamemo” vanjo.
morje , voda, ženski ciklus … hmm

plimamin oseka… pesek, skoljke, kamni… pa vse kar je v vodo padlo… naj se najde ali izgubi… prinese ali odnese…

Lej,če si debela, pa tud,če ne…telo rabi počitek….lahko hujšaš oz.se postiš na polno in prazno…fajn pomaga

post, 16.11.2024 ob 03:28

Lej,če si debela, pa tud,če ne…telo rabi počitek….lahko hujšaš oz.se postiš na polno in prazno…fajn pomaga

Podpis

Jp, ravno vstal. Naložil peč. Nekaj pojedel in grem nazaj pod kovter. Sem pa pogledal. Še vedno je lepa luna, svetleča okrogla. Je pa malo manj mrzlo kot včeraj. Zgolj – 1. Se pravi, da bo največ -2 nekje proti 7. zjutraj. Včeraj je bilo pri nas  -4.

Sem pa res sanjal, da sem se boril kot partizani proti nemcem. 😁 In to ne prvič zadnje cajte. Po mojem ne bo zaslužna  luna, ampak nabijanje o vojni, ki ga povsod zasledim. Je podobno kot kak film ali delo, če se preveč vklopiš in potem sledijo sanje nekje v tem stilu.☝️😁

Nerablod777, 16.11.2024 ob 03:23

Kako smesni Ste tisti

ki žalite lunarje in tiste ki “verjamemo” vanjo.
morje , voda, ženski ciklus … hmm

plimamin oseka… pesek, skoljke, kamni… pa vse kar je v vodo padlo… naj se najde ali izgubi… prinese ali odnese…

Problem je, da nekateri verjamejo dosti preveč.

Trpim za nespečnostjo zadnjih kar nekaj let. Zadnji dve noči, neverjetno, sem za moje pojme  dobro spala. Nikoli ne gledam, kdaj je luna. Po mojem (ne) spanju sodeč bi bila lahko kar naprej:).

Nimas rolet? Zaves?

Ogrevanja tudi nimas?

Ma, da nimam niti za rolete, si nalimam alufolijo na okna, ogrevala bi pa tudi vsaj eno sobico, pa cetudi to pomeni, da jem vsak tretji dan!

New Report

Close