Je še komu zoprna Bernarda Žarn?
Kako je pa ta baba zoprna. Ta njen prisiljeni smeh in nasmeški, zategnjenost, lesena še vedno po toliko letih dela na televiziji, pocukrana in neiskrena. Skuša delovati intelektualka, pa je daleč od tega. Ne vem, zakaj misli, da more na vsako, še tako preprosto vprašanje odgovoriti s citatom iz kakšne knjige. Pa daj ženska povej tudi kaj, kar je plod tvojih misli, ne se samo skrivati za besedami drugih. In to njeno osladno obnašanje do otrok. Ja, in zakaj, hudiča, jih potem nima sama, če jih ima taaaaako rada? Pa še to, ne vem, zakaj vsi, ki prihajajo iz Posavja, mislijo, da morajo, ko se srečajo na tv-ju, začeti tako na silo posnemati našo govorico? Ne, od tam, od koder prihaja ta ljuba Berni, se NE POMINAMO, če že, se pogovorno reče, da se “menimo”, sicer pa se lahko čisto normalno POGOVARJAMO!
Take Posavke, ki se norčujejo iz naše govorice, niso veliko vredne. In Berni bi marsikdo v Posavju z veseljem pogrešal, verjemi. Ni vse zlato, kar se navidezno sveti.
[/quote]
Ker je rekla “pominati se”? Bejba, to je posavski izraz. Res ni Brestaniški, kar mi pove, da nisi samo Posavka, ampak verjetno njena soseda ali sokrajanka in jo osebno poznaš. Še enkrat – da te ni sram.
Ker je rekla “pominati se”? Bejba, to je posavski izraz. Res ni Brestaniški, kar mi pove, da nisi samo Posavka, ampak verjetno njena soseda ali sokrajanka in jo osebno poznaš. Še enkrat – da te ni sram.
[/quote]
Česa točno bi me moralo biti sram? Ker povem svoje mnenje? In, NE, POMINAJO se Brežičani in okolica, v naših krajih pa te besede ne boš slišala. Če si tudi ti iz Posavja, točno veš, da imam prav. In, ne, nisem njena soseda, ne poznam je osebno, komentirala sem njeno obnašanje pred kamero in v medijih. Jo pa poznajo ljudje v moji okolici, in verjemi, nič kaj lepega ne povejo o njej. Ampak o tem pa tukaj ne bom.
[/quote]
Zakaj bi jo ze moglo bit sram?? Ker je povedala mnenje o neki javni osebnosti?
Sicer pa ja. Tudi meni je ZOPRNA do amena in še naprej. Ne zdržim niti toliko, da bi potrdila vse nastete ugotovitve… že sam ta prisiljen nasmeh je dovolj, da začnem iskat daljinca
Česa točno bi me moralo biti sram? Ker povem svoje mnenje? In, NE, POMINAJO se Brežičani in okolica, v naših krajih pa te besede ne boš slišala. Če si tudi ti iz Posavja, točno veš, da imam prav. In, ne, nisem njena soseda, ne poznam je osebno, komentirala sem njeno obnašanje pred kamero in v medijih. Jo pa poznajo ljudje v moji okolici, in verjemi, nič kaj lepega ne povejo o njej. Ampak o tem pa tukaj ne bom.
[/quote]Zmeda si. nekaj si skup spacala, še sama ne veš kaj.
Zmeda si. nekaj si skup spacala, še sama ne veš kaj.
[/quote]
Verjemi, zelo dobro vem, kaj sem napisala. Se pa sprašujem, zakaj TEBE tako boli, kar sem napisala? Za svojimi besedami pa trdno stojim, in ne misli, da boš s svojo vlogo odvetnice Berni spremenila moje mnenje. Ne boš ga. Jaz pa tvojega ne, niti ga ne nameravam.
Verjemi, zelo dobro vem, kaj sem napisala. Se pa sprašujem, zakaj TEBE tako boli, kar sem napisala? Za svojimi besedami pa trdno stojim, in ne misli, da boš s svojo vlogo odvetnice Berni spremenila moje mnenje. Ne boš ga. Jaz pa tvojega ne, niti ga ne nameravam.
[/quote]zakaj bi ga tebi nedeljskemu trolu
spreminjala? saj pravim, da si medla in nima teže kar kracaš. zakaj bi nas moralo brigat kaj si ti misliš o njej, vendarle ima vsak svoj pogled in mnenje. A ne?
še posebej , če stoji na tako trhem in medlem tvojem odprtem postu
[/quote]
Jaz osebno ne poznam ne nje ne njene družine, jo pa poznajo moji starši in veliko znancev, pa nikoli nisem slišala nič slabega o njej, ravno nasprotno. Meni se zdi v redu oseba, ok karakter. Ni zafnana, ni prisiljena, je vljudna in pozitivna, skratka fejst oseba.
Ziher si lezbijka, pa še ne veš. Ker res ne vem zakaj bi drugače odpirala take teme. A te ta voditeljica res tako rajca ali kaj, da tako obsedeno pišeš o njej? In to na velikonočno nedeljo.
[/quote]
Ne vem česa? Očitno so hektolitri alkohola naredili svoje, in to na velikonočno nedeljo, kot praviš. Ja, to bo, narobe sem naštelana, in Berni me ne mara, pa sem malo jezna nanjo, po tvoje. Daj, ne piti, če ti očitno škodi. Saj tebi je Berni lahko všeč, veš, ne bom nič ljubosumna, zaradi mene jo lahko imaš, tudi v postelji, če ti ustreza.
zakaj bi ga tebi nedeljskemu trolu
spreminjala? saj pravim, da si medla in nima teže kar kracaš. zakaj bi nas moralo brigat kaj si ti misliš o njej, vendarle ima vsak svoj pogled in mnenje. A ne?
še posebej , če stoji na tako trhem in medlem tvojem odprtem postu
[/quote]
Torej ne beri, če te NE ZANIMA! In zakaj se potem oglašaš in se ti zdi vredno pisati? Očitno moje mnenje ni tako medlo, če v tebi sproža take valove čustev, mar ne?
Ne vem česa? Očitno so hektolitri alkohola naredili svoje, in to na velikonočno nedeljo, kot praviš. Ja, to bo, narobe sem naštelana, in Berni me ne mara, pa sem malo jezna nanjo, po tvoje. Daj, ne piti, če ti očitno škodi. Saj tebi je Berni lahko všeč, veš, ne bom nič ljubosumna, zaradi mene jo lahko imaš, tudi v postelji, če ti ustreza.
[/quote]
Sploh je ne poznam in v končni fazi bi lahko šlo za X – ustavi poljubno slovensko znano ime. Samo se mi pa zdi sila nenavadno in predvsem pa retardirano, da na velikonočno nedeljo, ko naj bi bili želodci siti vseh možnih dobrot, greš ti odpirat tako neumno temo.
Sicer pa, če ti pišeš o drugih, zakaj mi ne bi smeli ugotavljat kaj je s teboj narobe?
Moja hipoteza je, da ali si enostavno ljubosumna ali te pa rajca. Druge ni. Žal.
Bernarda je pa res simpatična oseba. Če je kdo antpatičen in vse kar pišeš je to Hajdi iz druge teme.
Da te ni sram ugibati zakaj nima otrok, kaj mi vemo in ima vso pravico ne povedati in jih ne imeti.
Sva pa skupaj hodili na jogo (ko sem pred leti hodila) in je ful prijetna, že ob sedmih zjutraj je kot sonce.
Sploh je ne poznam in v končni fazi bi lahko šlo za X – ustavi poljubno slovensko znano ime. Samo se mi pa zdi sila nenavadno in predvsem pa retardirano, da na velikonočno nedeljo, ko naj bi bili želodci siti vseh možnih dobrot, greš ti odpirat tako neumno temo.
Sicer pa, če ti pišeš o drugih, zakaj mi ne bi smeli ugotavljat kaj je s teboj narobe?
Moja hipoteza je, da ali si enostavno ljubosumna ali te pa rajca. Druge ni. Žal.
[/quote] Niti eno niti drugo. Žal.