Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je sedaj čas za BITCOIN?

Je sedaj čas za BITCOIN?

Je sedaj pravi čas? Rekordne vrednosti… Katere aplikacije se uporabljajo za vlaganje…

Zdej je čas za delo. Zavihat rokave. Vse bi vas blo treba zapret ali spravit v domove za ostarele pomagat. Banda!

Odvisno kaj želiš…Bitcoin je že precej visoko…v tem bull run ciklu jaz več kot 140k USD ne pričakujem. Torej max 2x trenutne cene. Če hočeš nekaj kar bo naredilo 10-20x bo treba kaj drugega izbrati.

Ja čas je za prodajo. Bomo dobro zaslužili.

Čas za bitcoin je bil pred balloutom, takrat ko je bil nizko. Zdaj ni čas.

Odgovor na objavo uporabnika
He he he, 10.11.2024 ob 22:40

Čas za bitcoin je bil pred balloutom, takrat ko je bil nizko. Zdaj ni čas.

Sedaj je idealni čas za nakup. Sredi pomladi bo cena že krepko čez 150.000 USD…..

vem vse, 11.11.2024 ob 07:24

Sedaj je idealni čas za nakup. Sredi pomladi bo cena že krepko čez 150.000 USD…..

Idealni čas je zdaj? Graf kaže drugače. Višje, ko kupuješ večja verjetnost za padec…pa še bolj boli. Tako, da previdno.

Vsekakor je opcija za nakup glede na napoved in pričakovanja…ampak je treba gledati realno gain/risk.

Ne, ni, če so rekordne vrednosti potem ni čas za bitkojn  ali karkoli drugega z rekordnimi vrednostmi.

Baje, da se mora kupovat nizko. Ko je rekordno, moraš prodajat, anede? Zdrava pamet.

Nostradamus nisem.

Ne kupuješ takrat, ko je rekordna vrednost. V kratkem se bo navdušenje ob Trumpovi zmagi malo ohladilo in bo sledila korekcija. Takrat bo boljši čas za nakup

Graf je izključno informativne narave in NI finančni nasvet.

BTC tunnel

Zelo enostavno povedano, Smart money ne kupuje takrat, ko je dosežena rekordna vrednost in zraven pričakuje z velikim upanjem, da bo morda šlo še višje. Ja možno je, da bo šlo še višje, ampak smart money takrat ne skače notri.

Pri tej ceni se ga jaz ne dotikam.

BTC ne, ETH pa ponavadi začne bolj rast, ko se BTC ustavlja. Kaj bolj eksotičnega pa je samo za poznavlce. Drugač pa kupuješ ko pada, ne ko raste.

Če ne bo kmalu kakšne 10-15 procentne korekcije bo padec za tiste, ki bodo kupili na vrhu zelo zeloo boleč.

Ja seveda

Ful je visoko, jaz svoj dobiček počasi prodajam, nekaj bo ostalo notri. Ne vem, no, prej ste vsi govorili, da je prevara, zdaj ko raste, bi pa kupovali, da boste ja spušili 60 do 80 %.

Ne morem spat ponoči, 12.11.2024 ob 03:19

Ful je visoko, jaz svoj dobiček počasi prodajam, nekaj bo ostalo notri. Ne vem, no, prej ste vsi govorili, da je prevara, zdaj ko raste, bi pa kupovali, da boste ja spušili 60 do 80 %.

…in ostal živ…

Je al pa ni.Sej ko je bil vreden 7.000 je bil tud visoko.

Treba je vedeti, da so support linije med ATH in cca 50k USD zelo šibke. Tako, da previdno.

New Report

Close