Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je spletno izpolnjevanje anket nateg ali se res kaj zasluži?

Je spletno izpolnjevanje anket nateg ali se res kaj zasluži?

Dobila sem ponudbo marketagent
Pozna kdo te zadeve oz. je že kaj zaslužil na ta način. Če kdo kaj ve, naj mi napiše, ker ko se registriraš, moraš dati podatke … se torej splača ali je spet kak nateg? Hvala.

Mah, to je brezveze

Ne ni nateg samo zasluži se bolj malo. Sem izponjevala nekaj časa ko pa sem dobila plačilo pa me je minilo.

Preko jazvem in marketagent dobim okoli 30 EUR letno.

Je pa res, da včasih povabila anketam presahnejo za več mesecev, potem pa dobiš nekaj povabil v par tednih.

V nekaj letih, na več naslovih, nisem dobila še niti enega €.

Ni nateg, so pa res mali denarji.

Za kar precej anket, bo kakšnih 10 eur.

ne ni nateg, jaz izpolnjujem preko panela jazvem in sem dobila zadnje izplačilo 70 eur v mercatorjevih darilnih bonih (toliko se mi je nabralo v 4 mesecih, kajti vsake 4 mesece izplačujejo), če tako pogledaš znese približno 200 evrov letno, mislim da je to kar uredu glede na to koliko sem naredila za to, in kot vemo danes vsak evro prav pride…če koga zanima se lahko registrira tukaj: reg.

za teh par minutk za določeno anketo se izplača…jaz sem na dveh straneh, ankete se ponavljajo in dobim tudi mogoče pri vsaki 30 eur letno…ampak res tu in tam kakšno anketo, 1 ali 2 na mesec

ne vem, zakaj se ne bi izplačalo, saj me nič ne stane 🙂

A ni pa to nič nelegalnega … kaj pa davčna pa to? Je vse OK?

do sedaj sem preko jazvem zaslužila 20 €. pa tudi na splošno rada rešujem ankete, če pa za to dobim še malce denarja, pa tudi nimam nič proti 🙂

Tale “malamaša” trola povsod in novači žrtve v svojo piramido…..

Avtorica, ne nasedaj. Zaslužila boš (mogoče) 10 eur na leto, torej več, kot te bo stala elektrika za izpolnjevanje. Da o živcih ne govorim.
Brez veze!

A zdaj boš pa pod petimi nicki težila? Spelji se.

Dve kartici za Mercator od jazvem v vrednosti 10 EUR, eno avgusta, eno decembra.

Je pa res, da imam preko piramidnega sistema povabil, na oko, tako ene tri štiri “sledilce” in za vsako njihovo izpolnjeno anketo dobim 10 centov, Jih ni bilo za 3 EUR.

Največji problem jazvem, je da jim trenutno pristop ne deluje ne za nove “sledilce” ne za nove uporabnike.

Marketagent, izplačilo na paypal 16 EUR. Pri marketagent, se izplačilo pod 15 EUR ne izplača, ker plačaš provizijo. Pač mirno čakaš, da se nabere.

BTW, sem moški srednjih let, kar me radira iz večine potrošniških anket, ki so v resnici namenjene ženskam.

So pa letos tudi ljudje, ki so sprejeli moje povabilo v jazvem in, ki so večinoma brezposelni, letos dobili prve 10 EUR kartice in so vsi navdušeni. Ne verjamejo, da dejansko laho dobiš par EUR s klikanjem po spletu.

Vse pa opozorim, da je treba tudi tovrstne dohodke prijaviti v dohodnino po naših vampirskih zakonih. Ampak, ker organizatorji anket ne pošiljajo obvestil o prejemkih in gre praktično za gotovinska izplačila mimo TRR, vsakemu povem tudi, J*beš krvosese.

Ker “mreže” ne gradim med neznanci, pa tudi svoje povezave za jazvem ne bom objavil, za razliko od mnogo postov na tem forumu.

Od registracije februarja 2015 do danes sem izpolnil kakšnih (zelo približno) 20 anket, pri nekaterih sem porabil pol ure, pri nekaterih kakih 10 minut, pri drugih mogoče celo več kot pol ure. Zaslužil sem 15 evrov, ker pa sem lahko unovčil le večkratnik števila 10, sem pred dnevi (ne od marketagenta) dobil darilno Mercatorjevo kartico za 10 evrov, ki sedaj čaka na unovčenje v najbližjem Mercatorju.

Dobiček ravno ni, je bolj usluga znancu, kateremu bo šel “prislužen” denar.

Za ankete se dobi od kakih 40 do kakih 120 točk, za 10 evrov je treba zbrati 1000 točk, torej je najdražja anketa za 120 točk vredna 1,2 EUR, dela z njo pa je kake pol ure ali več.

Tudi jaz sem na enih 4 teh spletnih anketah… rešujem pa samo pri marketagent, ker pri njih ne rabim dat davčne in mi nakažejo tudi na paypal. Enkrat sem si nakazala, zdaj pa vedno doniram zavetišču za živali.

Očitno je Slovenija res v ku***, da beremo o takihle revežih brez perspektive, ki klikajo ankete kot zmešani za 10 eur na leto…… Če jih sploh dobijo. Ma kam smo prišli….. katastrofa!!!!

Kdaj boste šli na ceste?

Ali boste klikali v nedogled?

eni radi izpolnjujemo js bi zastonj in sm se že prjaula

Ni nateg, zaslužki pa tudi niso ne vem kaj.

Tisti, ki piše, da je v 4 mesecih zaslužila 70 €, ne verjemi.

Realni zaslužki so okoli 20 € na leto (na portal). Več se zasluži samo, če ti uspe priti v kakšne fokusne skupine, ko greš na sedež podjetja za kakšni 2 uri in potem dobiš cca 20 €. Ampak več kot enkrat na leto se tudi to ne zgodi. Je pa to bolj za Ljubljančane, saj imajo vsi sedež v Ljubljani.

Jaz sodelujem na 4.

AskGfk
Jazvem
Marketagent

Povezav mi žal ne spusti skozi, bo treba googlat 🙂

Četrtega se žal ne spomnim, ampak od tam pride zelo malo anket. Mogoče ga dopišem kasneje.

Če ima pa kdo še kakšen naslov, pa na plano z njim.

Oj,

Za MarketAgent so res “legit”:

http://sodnik.freehostia.com/marketagent.html
http://money-maker.mojforum.si/money-maker-forum-13.html
http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1213483/Main/1211057/
http://zasluzi.net/izplailo-marketagent-228/

Je četrti MindTake ? Evo še par drugih[/url].

Za JazVem pa ne vem kako si lahko tisti denar izplačaš na TRR, ker z razliko od MarketAgent-a se ti pri JazVEM ne moreš na tradicionalen način prijavit v svoj uporabniški račun in klikniti na nek gumbek “Cashout”. 😛

Mogoče me kdo razsvetli… 😉

Link do JazVem: http://surveys.valicon.net/CAWI/jazvem_recruite?Data=referrer{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}7cA277E89C4FB17FD2531EC090E3ADBEDD

Pri JazVem 2x letno odprejo nagradni katalog kjer lahko zamenjaš točke za nagrade (nakazilo na trr, boni, donacija). Zbrati moraš najmanj 1000 točk kar je vrednost 10 eur.

ni nateg cim dobis  1000 tocki takoj ti izplacaju

New Report

Close