Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Je sploh možno?

Je sploh možno?

dobiti gotovinski kredit (pa ne hipotekarni ampak zavarovan pri zavarovalnici) 30.000€ ali več, pri katerikoli banki v Sloveniji?

Hvala za odgovore

Vse je možno le če je v redu vaša boniteta in plačilna sposobnost.

Ja, je, pa so mi kljub temu na večini bank rekli, da mi brez zastavitve nepremičnine ne dajo več kot 22.000€. Zato me zanima, če kdo ve pri kateri banki ti dajo več, pa ne na hipoteko.

Išči banko ki ne dela z zavarovalnico ampak zavaruje kredite v t.i. lastnem skladu. Če imaš dobro boniteto ti bodo odobrili tudi več kot 20.000 EUR.

mislim da A banka, k mi tud iščemo

pa še fiksno obrestno mero majo…

ja da se dobit na 15 let, sm preverla, zavarovan je pa pri triglavu-A-banka

hvala sem se že pozanimala in zdaj čakam če mi bo Zavarovalnica odobrila…. napišem, ko dobim v roke

…kaj res! Celo do 15 let brez hipoteke, na spletni strani pa imajo prikazano največ do 8let.

@majatutaja
, a to drži?, ker potem bom vprašala za to varianto.

Ponavadi je tako, da če si pri eni banki, se je najbolje kar oglasit tam in se zmenit na štiri oči, ker ti marsikaj ugodijo. Vsaj pri meni je bilo tako.
Res sem zadovoljna s svojo PBS!

milu 1, a so ti odobrili, oz.kaksni so pogoji?

še čakam na en papir… drug teden napišem , ko pride iz ZAV.

včeraj sem dobila odgovor: zavarovalnica zahteva poroka, v to ne mislim iti

…še vedno iščem kredit, če kdo ve za banko, ki je pripravljena dati nNEhipotekarni kredit v vrednosti 30.000 ali več €, mi naj prosim sporoči.

moj mesečni dohodek je 1665€, trenutno odplačujem kredit v mesečnih obrokih 367€ in bi rada tega poplačala…nikjer mi ne dajo več kot 23.000 – 25.000 evrov na podlagi zavarovanja, za hipoteko se ne morem odločit, ker nisem lastnik nepremičnine.

lep pozdrav

Ko sem jaz kupoval stanovanje so mi na banki rekli da zavarovalnice zavarujejo samo do vrednosti 20.000 do 25.000 eur.

Zakaj ne vzameš maksimalne vsote kredita, ostalo pa pokriješ ali s potrošniškim kreditom ali izrednim limitom?

izredni limit že imam, tole ” s potrošniškim kreditom”, pa ne razumem najbolj…a lahko poleg tega kredita vzamem še enega, ali kako?

Zakaj ne? Edino če ti gre čez dovoljeno obremenitev prihodkov.

…sem se pozanimala na moji B in mi dovolijo vzeti samo razliko do 25.000e, to je t.i. hitri kredit na 12m, z mes. obrokom 116€ znesek 1200e, tako, da sem na istem…

malo se znajdi, no..paš pojdi še na drugo banko in tam vprašaj za kredit in vzemi potrošniškega pač tam.
. Seveda pa moraš pa delati istočasno, ker bo kredit viden v Sisibonu

…tvojega zadnjega stavka ne razumem, a lahko prosim razložiš..

hvala

v Sloveniji obstoja poseban baza, v katero banke vnašajo vse kredite. Tist ki ima dostop do nje, in banke ga, logično, imajo,lahko potem tudi preverijo, koliko kredita nekdo ima.
Če torje oba kredita urejaš istočasno, banka v tem času v sistemu tega ne vidi, potem je pa tako vseeno,ker ne preverjajo več

aha, štekam.

Hvala

New Report

Close