Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Je sploh tu kaj novega?

Je sploh tu kaj novega?

Mrak že pada na zasneženo pokrajino, ko pogledam skozi okno samotne koče in zagledam silhueto ženske, ki prihaja počasi, brez hitenja in namena. Stopim na prag, ti prihajaš vse bližje. Le kaj počne v tem času in tem vremenu tu gor? Brez besed pristopiš in polglasno vprašaš ali imam topel čaj.. Odprem vrata in te z roko povabim noter. Vztopiš, vsa drhteča od mraza in vlažnih las primeš skodelico s čajem in vsebino popiješ do dna. Šele sedaj ob soju ognja v kaminu in prižgani sveči opazim kako lepa si. Tvoje zeleno rjave oči žarijo, spustiš bundo na tla, razpneš frizuro, gosti rjavkastordeči lasje ti padejo na hrbet. Usedeš se na kožo bližje k ognju in si začneš sušiti vlažne lase…
“Ne bi slekla tudi puloverja, vlažen je”? Ne braniš se ko ti ga slačim, pri tem pa zagledam neverjetno lep vrat in ni sile, ki bi me odvrnila od tega, da se nanj prisesam… Tvoje roke me nežno primejo okoli vratu in nemo se najini ustnici najdeta v dolg poljub.. Le prasketanje ognja in najino tiho ječanje je slišati, moja desnica samodejno zdrsne preko vratu na tvoje majhne in čvrste prsi. Kot v transu vlečeva oblačila drug z drugega in v trenutku vsa gola, čutiva toploto ognja, strast nama požene kri po žilah… Najini ustnici sta kot podivjani; kot da hočeta posesati vsak delček najine kože in ko se moje prisesajo na tvoj klitoris, začneš tiho ječati nerazumljive besede, tvoje vroče ustnice pa najdejo glavico mojega penisa…

Ja, a si me ti ze videl, da ves kako izgledam? Misliš, da bova tukaj lahko packa, ali naju bodo spet pregnali.:)))

Zunaj žvižga veter… naletava sneg… zmrzujejo drevesa…

Tu notri pa se od najinih teles dviga prijetna sopara… in v soju prasketajočih plamenov se na nasprotni steni riše senca. Čudna senca dveh prepletenih teles. Še pred desetimi minutami me je zeblo in bila sem prepričana, da bom morala prespati v zavetju kakega drevesa… pa sem na srečo opazila osvetljeno okno… in zdaj sem tu, v objemu toplega moškega telesa, z ognjem v očeh in z njegovo skuštrano glavo med nogami…
Tudi zajeten in utripajoč kos moškega mesa, ki ga imam v rokah, je obkrožen s kodrčki črnih dlak… in vsakič, ko zdrsnem z jezikom preko svetleče glavice, se zdrzne to čvrsto telo in zatrepetajo roke, ki me držijo okoli bokov…
Le kako dolgo v tole samotno kočo ni zašla ženska noga?
Nežno te sesam in oblizujem, nežno s prsti božam čvrsti bet… in kot v sanjah poslušam predenje, ki se ti izvija iz prsi.
Definitivno v tole kočo že dolgo ni stopila ženska noga!

Tu je vsak zaželjen, sploh če je pravi packon, zato ni strahu da bi bila pregnana:-)))

Res Lunči, zelo daleč je že…

No, lepo. Vidim, da ste eni zelo nadarjeni. Zanimivo! No, jaz bom vaše “romane” z veseljem prebirala. Sodelovala bom pa rajši s kratkimi in jedernatimi odgovori. Pa romantika mi v zadnjem času dela malo problemov, tako da bom verjetno bolj na packastih postih. Upam, da se tam tudi srečava.

Potem, ljubi, potem pa ti moram sploh nameniti veliko nežne pozornosti…. in tudi zato, ker si me “odmrznil” s skodelico toplega čaja in s svojim vročim telesom…

Prekotalim te na hrbet in se zleknem nate… božam te… dotikam se tvoje čvrste kože… z ustnicami se dotikam tvojega neobritega obraza…
Tvoja usta hočejo uloviti moja, a sem vedno korak pred tabo… vedno ti pobegnem… a ko te počakam, se spet žejno zaližeš med moje sladke ustnice… in me z dlamni tako močno pritisneš ob svoje boke, da skoraj boli…

Toplo je…. prijetno je….

In v zraku se čuti strast!

Čestitam La Luna, smisel za pisanje se vidi že v nekaj stavkih.

jasno, mojstrica pisanja je!

Boš še ti kakšen “romanček” napisala? Tak, fajn packast? Pa bolj kratek, če ne želiš dolge pisat. In nič romantike, kar trda erotika naj bo!

Bomo še vidl. Odvisno od razpoloženja. Saj mogoče boste pa tudi iz mene zbezali ven željo po romantiki in po kakšnih daljših pisarijah. Za enkrat se na ta forum še bolj uvajam, tako da tudi za bolj packaste poste je še čas.

Brez dvoma, se zelo hitro uvajaš :-)))

Hvala, hvala….

New Report

Close