Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Je spolni odnos med menstruacijo misija nemogoče?

Je spolni odnos med menstruacijo misija nemogoče?

Imam novo bejbo, seksava kot zajčka, včasih nekajkrat na dan. Kaj takega se mi še v življenju ni zgodilo. Prejšnjo njeno menstruacijo sva nekako prebrodila brez sexa. Čisto mučenje! Zanima me kako to pedenati. V postelji mislim, da ne, saj bo izgledalo kot v klavnici. Kako se vi znajdete v teh dneh? Ste vzdržni, imate kakšne druge priprave ali prijeme? Vem da ene ženske takrat nočejo, enim moškim se gravža. Midva nimava prav nobenih zadržkov. Jaz samo ne bi potem pral in pucal krvi, ker je to cela jeba. Naj jo pač naskočim v stoje ali pod tušom? Vsak nasvet dobrodošel, saj se mi bo v enem tednu brez zanohtalo.

 

Midva to počneva pod tušom. Dve muhi na en mah.

Blagor tebi. Mene menstruacija prav nič ne moti, mojo partnerko pa zelo. Zato sem tistih pet dni običajno na suhem.

nova
Uredništvo priporoča

Uf, nama je pa najboljše med menstruacijo. Je fajn podmazano in punca pravi, da je takrat vse še bolj občutljivo.

Daj ne svinjaj. Kot bi naskakoval vrečko infuzije. Fuj! Tistih nekaj dni se človek lahko tudi kako drugače znajde.

Mene menstruacija ne ovira pri popolnoma nobeni zadevi. Do sedaj še nisem imela tipa, ki bi komplicaral zaradi sexa med menstruacijo. Pač se upreva postelji ali pa čez pogrneva brisačo. Lahko pa je to čas, da postaneta malo bolj eksperimentalna.

malo diši ampak… več na sliki;) spodaj

https://mail.google.com/mail/u/1?ui=2&ik=4326911bae&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r-4908311137613033164&th=1799e57a95ae23ae&view=att&disp=safe&realattid=f_kp2l6trs0

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne svinjaj, 20.05.2021 ob 00:15

Daj ne svinjaj. Kot bi naskakoval vrečko infuzije. Fuj! Tistih nekaj dni se človek lahko tudi kako drugače znajde.

A ker tebi ne paše, tudi drugi ne smemo?

Nimam možganov, imam krasne zobe. Skačem sem ter tja po internetu vedno povsem gola. Brez modrčka in spodnjih hlačk pred vami počepnem in se odženem visoko navzgor, izginem v višavah.

Bolnik.

Debil

 

dobro se ti je slišalo, samo veš ne, kaj je infuzija, kajne?

 

Baje, da je to nevarno za žensko, da to sploh ni dobro  za njeno zdravje.

Nej jemlje kontracepcisjke Cerazete pa menstruacije sploh ne bo imela,simple.

In ne,ko imam tiste rozaste dneve nočem seksat. če tipa to moti-si nisva niti malo kompatibilna-nek fu.k.fehtarski nimfoman. ne,hvala. ko imam te dneve,so moji dnevi. Crkljam se,počivam,jemljem tablete proti bolečinam,in so to moji ženstveni dnevi-ko sem “bolana”. ko mine,je pa ok.

Pa dobro, sej ni kot v klavnici.
Če paše pač dajta.
Kako brisačo spodaj ali pa podloge za previjat otroke. Dobiš kar velike.

Ali pa dajta na tleh, daš samo eno debelo odejo, ki jo ni škoda.
Pod tušem po moje tudi ni slabo.

Obstajajo tamponi za med menstruacijo take spužve ter nepremočljive podloge. Pomaga pri krčih. Mojega partnerja tudi moti kri. Žal. Ene pa ne tam zadnje dni, ko je še malo.

Odgovor na objavo uporabnika
uporabljaj besede, ki jih razumeš, 24.05.2021 ob 18:19

 

dobro se ti je slišalo, samo veš ne, kaj je infuzija, kajne?

 

Verjetno je bilo mišljeno prav,  pa narobe napisano. saj vemo, da je bila mišljena transfuzija.

Vidva zajčka kar naskakujta, če vama paše. Naj vama samo povem, da je žensko telo med ciklusom veliko bolj občutljivo, posledično so tudi orgazmi močnejši. Ima pa veliko žensk v tistem času krče, bolečine v križu, glavobole in še in še, vendar če je z vašim dekletom vse okej, potem poskusita tudi v tem času in z malo več iznajdljivosti bosta marsikaj odkrila.

Pod tušem ali pa enostavno neka podloga, lahko tudi brisača. Pa kaj če se nekaj malo umaže, saj pa menda znata čistiti in prati. Meni se s seksom med menstruacijo ne zdi nič narobe, saj je kri bolj sterilna od tvoje sline in sama po sebi ni prav nič umazana. Izjema so zgolj močne menstruacije ali kakšne pridružene bolečine, v tem primeru jo tisti dan, dva ali več po potrebi, pusti pri miru. Kako pa kaj boš pa izvedel le tako, če se boš z njo pogovarjal.

Za analni seks se nisi slisal?

Malo se sprasujem ce je sploh kdo izmed vas ze videl golo zensko med menstruacijo, ker vsaj po mojih izkusnjah ne “teče” iz nje ampak je izcedka malo več tako, da ni problem imeti spolnega odnosa brez kakrsnekoli brisace, plenice… karkoli ze predlagate, da bi bilo pa kot v klavnici???

Ne svinjaj, zate sem pa preprican, da se v zivljenju drugi zenski, razen svoji mami, nisi priblizal na vec kot 2m.

Lp

Objava čaka odobritev

Krvave madeže zmočiš z odstranjevalcem za madeže Dr.Beckmann za kri iz DMa. Pustiš pri miru 10 min. Opereš v pralnem stroju. Problem rešen.

Taprav mornar pluje tud v rdečem morju

Zdrkaj si ga svinja nemarna

New Report

Close