Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je sramotno ljubiti gozdarja?

Je sramotno ljubiti gozdarja?

Ti ljubiš njega ali tvoji starši ?

Prisila nikamor ne pelje… Sama si krojiš prihodnost.

Srečno.

Za meščanko se seveda spodobi, da si dobi moškega s kakšnim meščanskim poklicom. Npr. zdravnika, pravnika, inženirja, profesorja, arhitekta, farmacevta in podobno. Ne pa nekega gozdarja, pa to je res za kmetice!

Res jim je zmanjkalo, kak kapitalistični nateg so tele zgodbice, bruh! Naj vas koklja brcne 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Hribovka, 14.09.2021 ob 23:40

Moji doma me omejujejo in šikanirajo, ker ljubim gozdarja. Izviram iz stare meščanske družine in sem edina v širši družini, ki nima končane fakultete, da pa bi imeli pri hiši gozdarja, bi bila to sramota nenormalnih razsežnosti. Mama in teta, od kar sta izvedli, da je moj novi fant gozdar, me neprestano opominjata, da sem črna ovca v družini. Mama je polna obljub, kaj vse mi bi nudila, če se z, po njeno, neprimernim fantom razidem.

Mojega gozdarja poznam že dogo, a letos naju je združil splet okoliščin. Poletje sem namreč preživljala v našem hribovskem vikendu, nekaj stvari je postoril okoli hiše in tako se je rodila najina ljubezen. Je pošte hribovski fant in kar vredu situiran. Po izobrazbi je diplomirani inženir lesarstva.
Ne vidim razloga zakaj bi se ga bi bilo potrebno sramovati. Ne vem sploh kaj naj naredim, saj se zaradi fanta ne bi želela spreti z družino, fantu pa se tudi ne bi odpovedala, zaradi moje prevzetne mame.

Pusti mamo, naj si misli karkoli ji njen ego muti v glavi, ti se pa postavi zase in imej rada tistega, ki ga ima rado srce.

Drz se fanta. Vajen je dela,lacna ne bos nikoli. Je posten in ima te rad. Teta in mama se naj pa zase brigata. Zivi svoje zivljenje. Ne njuno.

Lovenolove, 17.09.2021 ob 12:22

Drz se fanta. Vajen je dela,lacna ne bos nikoli. Je posten in ima te rad. Teta in mama se naj pa zase brigata. Zivi svoje zivljenje. Ne njuno.

Lepo povedano. Pozabil si samo, da je ljubezen najpomembnejša.

Kok si stara 5 let? Očitno na maminih sisah še zmeri, pa ti ona vse plačuje, glede na to da se sploh sekiraš kaj ona misli

to ni glih res, tut gozda zmanjkuje, oz dobrega lesa, les se pa prodaja za male pare v tujino. Se vidi da si mestna srajca. Večina gozdarjev pa cele dneve popiva v gozdu, potem pa še v gostilni

Pusti fanta in se oženi z mamo

Odloči se je tišlar ali holcar, prvo pišeš da je gozdar, na koncu je pa lesar, draga moja, nimaš dometa, lesar in gozdar sta dva ločena poklica, ampak ti mestno zmene tega ne veš.

Sem zadnjič gledala enega smetarja, ker sem morala čakati v avtu, da mi sprosti kamion pot.
Bil je tak, lep, visok, le v smetarski obleki.. Sem si rekla, ta, da ga oblečeš v lepo obleko bi bil kamot maneken. Kako obleka naredi mejo v naših glavah. On pa je le samo smetar. Ja in on je za tvojo mater le gozdar. Punca, ženska, koga ljubiš se ne sprašuje ali lahko ali je dovolj dober za tvojo mati in teto. Le  sumim, da bos ob dedišcino.

Mah te družabne norme ubijajo vso ljubezen,ki je še ostala na tem svetu,zato pa je toliko ločitev in nesrečnih zakonov,ker se ljudje poročate iz racionalnih razlogov,koristoljubja in ne tiste prave čiste ljubezni. Po drugi strani na vsakem koraku nabijanje žensk kako so samostojne kako so ah in sploh a povečini iščejo moškega,ki bi jih preživljal in,ki čimveč zasluži(tako vas očitno tudi učijo mame koliko zgleda). Saj vem,da se od ljubezni ne da živeti pa vendar je moški, ki je ljubljen,ki ima podporo partnerice,ki je v srečnem zakonu in obratno lahko zelo uspešen,ker se razvijata skupaj kot par kot skupnost. Obratno v primeru partnerstva,kjer je bolj od ljubezni pomembno to kaj je človek po poklicu. No v tem primeru lahko postaneš samo vedno bolj zagrenjena. Ne poslušaj mame,ker ti bo žal,če čutiš da je to to poslušaj svoje srce.

Debilna familija. Sram vas bilo

sramotiš ti svoj narod.

bolana si, če sem na mestu gozdarja te sploh ne izberem!!!! naj te čimprej načevlja, sprašuješ gnile

Krompir666, 19.09.2021 ob 01:41

to ni glih res, tut gozda zmanjkuje, oz dobrega lesa, les se pa prodaja za male pare v tujino. Se vidi da si mestna srajca. Večina gozdarjev pa cele dneve popiva v gozdu, potem pa še v gostilni

večina ja…

se vprašate zakaj moški delajo preko uradnega delovnega časa?

ker jim doma ni za poslušat tečne koklje, ki postavljajo taka vprašanja.

vprašaj teh nekaj gozdarjev, če so srečni? zakaj ne pridejo prej domov? zaradi denarja? nikakor, moški, ki je srečen hodi še prej domov, ne podaljšuje delovnika…reala dons ali pa te vara.

raje pijan kot v naročje žene dan

Oziraj se na tistega s katerim spiš, oziroma boš z mano njim živela.

Oprosti izrazu ampak tvoja mati in njena sestra sta eni dve pizdi snobovski, ki ne privoščita lastnemu otroku osnovne sreče v življenju. Itak si črna ovca in naj ti na misel ne pride da moraš tu kaj popravljati, ker ti nikoli ne bo uspelo. Zadnji čas da se distanciras

Slucajno ni to sramota.

Zgodbica je kot opuscen scenarij gorskega zdravnika 🤣🤣🤣

Jaz imam mizarja in hiško opremljeno v nulo, tudi delati mi ni treba, ker imamo vsega dovolj…moj brat je gozdar in z ženo imata vse in še več..tudi ona ne hodi v službo, ji ni treba.

Odločitev je tvoja!

Ljubi kot srce, 18.09.2022 ob 17:29

Sem zadnjič gledala enega smetarja, ker sem morala čakati v avtu, da mi sprosti kamion pot.
Bil je tak, lep, visok, le v smetarski obleki.. Sem si rekla, ta, da ga oblečeš v lepo obleko bi bil kamot maneken. Kako obleka naredi mejo v naših glavah. On pa je le samo smetar. Ja in on je za tvojo mater le gozdar. Punca, ženska, koga ljubiš se ne sprašuje ali lahko ali je dovolj dober za tvojo mati in teto. Le  sumim, da bos ob dedišcino.

In smetar odlično zasluži!!!!!

Avtorica….če je tebi sramotno ljubiti nekoga, ki dela fizično…takoj odnehaj, ker že tvoje vprašanje je Sramotno!!!!

Je ja.

Razen če ma rolex pa BMW.

Sramotno je imeti tako mamo in teto, ki razmišljata, oz., ki ne razmišljata!

Ti pa tudi….kaj razmišljaš???

Sramotno je spraševati take stvari!

New Report

Close