Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je sramotno ljubiti gozdarja?

Je sramotno ljubiti gozdarja?

Drzi se ga, za vsako ceno !

Imam občutek, da je tale tvoj gozdar bolj pameten kot vsa tvoja žlahta skup. Les faks je zhtevnejši kot mag. ali dr na FDV  ali filofaks…

Glej, načevljaj mamo. Meni je full grozno gledat, ko se eni mame držijo za kiklo do smrti. #e sexa z mamo in boš srečna. Drugi ljudje, niso kot tvoja mama so ni Malni. Pojdi do psihologa. Da ti razloži, da si dovolj stara, da ti name ni treba poslušat. Če te pa razdedini, pa bog pomagaj. Ti ne bo treba skrbet za njo na stara leta. In to ji tudi povej.

Jaz bi mamo najprej povabila na sex. Pol oa tako. Če te razdedini jo. Boš imela več, ker je tip bolj bogat od tvoje familijje. Mami, lepo povej, da na stara leta, pač ne bo nikogar. Vnukov, pa ne bo videla. To ji zagrozi.

Mama bo slej, ko prej umrla. Ti boš, pa ostala sama brez otrok. In žalovala za tipom, ki si bo našel boljšo od tebe. Optrimi se, ga z obema rokama in nogama in ga ne izpusti. Mamo pa na ignor. Meni se zelo žalostne zgodbe, ko ostane otrok sam z mamo do konca svojih dni. Glej, mame ne potrebuješ.

Odgovor na objavo uporabnika
ljubimec321, 16.09.2021 ob 10:54

Preberi knjigo Ljubimec Lady Chaterrly. Gozdarji so izvrstni ljubimci.

Ta ni gozdar, je logar. Al lovski čuvaj? Al je to isto? Ker ta od Chatterley skrbi za divjačino pa to.

Ljubimec Ladi chaterlej je bil tudi gozdar, preberi knjigo.

Ipou, 06.11.2024 ob 20:13

Ljubimec Ladi chaterlej je bil tudi gozdar, preberi knjigo.

Okej, okej, nisem brala. Sem pa gledala film, ta zadnji.

Ima boljšo izobrazbo kot Nika Kovač in , če je podjeten bo vedno znal dobro poskrbeti  zate in družino .  Če se razumeta in srce pravi ja se ga drži ne glede na vzvišeno držo tvoje žlahte .

Avtorica starši ne bodo večno, umrli bodo prej, kot vidva z gozdarjem. Zakaj bi se jih potemtakem oklepali in se zaradi tega zavozili svoje življenje, svojo srečo. Nikar jim ne popustite ampak se držite svojega gozdarja ter si ustvarite lastno življenje. Srečno.

člčklojkhj, 15.09.2021 ob 18:12

50 šajdes, 14.09.2021 ob 23:59

zmanjkal materiala ha ha kolk mora bit šele tist tumpast k plačuje take zgodbice.

Res ja.

Lahko da je zgodba napisana s strani moderatorja, je pa čisto resnicna v mnogo drugih pravih osebah! Jaz sem delt egeneracije, ko ao nam v soli obljubljali, da ce bomo dlje hodili v solo, da koncamo fakulteto bomo imeli boljse place kot pa drugi ki grejo na poklicno in ne nadaljujejo s solanjem.

Potem pa se je izkazalo, da ima keramik vec dela in vecjo placo kot pa en s koncanim filofaksom, ki si lahko s papirjem samo še rit ubrise…

Tako verjamem, da je takih zgodb malo morje in da so resnične

New Report

Close