Je ta torba primerna za srednjo šolo
https://www.papirnica.net/nahrbtnik-street-balance-right
Ta torba mi j ezelo všeč in imela sem jo v 9. razredu in bi jo imela še v srednji šoli, ampak opažam da ima večina punc navadne nahrbtnike in ne bi rada izstopala. Aja naj se povem da ne bom imela omarice tako da bo ogromno zvezkov vsak dan.
Tudi jaz mislim, da je to lepa torba, poleg tega pa zgleda udobna in lahko vanjo brez težav strpaš veliko potrebščin. Meni se ne zdi, da boš z njo posebno izstopala od sošolk. Jaz bi jo nosila še naprej. Tudi ne verjamem, da si bodo kar vse punce po vrsti kupile novo torbo ob prehodu v srednjo šolo. Najbrž bo marsikatera še obdržala torbo, ki jo je imela v devetem razredu.
Ne vem koliko se splača ozirati na mnenje drugih, ena možnost je, da imaš akto in nosiš v šolo samo liste na katere pišeš in nato spraviš doma vsak list v svojo mapo, če želiš imet ločeno.
Drugače pa mislim, da ni toliko potrebščin, saj nimate delovnih zvezkov… mislim, da je prevelika torba.
- Jaz sem nosila s sabo, geo trikotni, šestilo, 3 kemične svinčnike, svinčnik, radirko in šilček. Pa en zvezek ali dva. Kaj vse boš ti spravila v ta ruzak res nevem…
Povsem v redu je.
Ne vem, v katero srednjo šolo je hodila tista, ki piše, da je v srednji šoli nosila samo pisala, geometrijsko orodje in zvezek ali dva. Moj sin ima šolski nahrbtnih volumna 34l pa je večinoma kar lepo poln, ob dneh, ko ima športno, pa konkretno nabasan. Nosi pa v šolo samo stvari, ki jih glede na urnik tisti dan potrebuje (tudi delovne zvezke).
Šolski nahrbtnik, 25.08.2022 ob 11:46
Povsem v redu je.
Ne vem, v katero srednjo šolo je hodila tista, ki piše, da je v srednji šoli nosila samo pisala, geometrijsko orodje in zvezek ali dva. Moj sin ima šolski nahrbtnih volumna 34l pa je večinoma kar lepo poln, ob dneh, ko ima športno, pa konkretno nabasan. Nosi pa v šolo samo stvari, ki jih glede na urnik tisti dan potrebuje (tudi delovne zvezke).
Kam pa hodi tvoj sin (osnovna, srednja šola, če srednja kateri letnik?)?
naš je imel na podoben način (fantovsko varjanto) v oš, a v devet je že menjal za manjšega.. za srednjo ma pa tud manjšega.. takle ruzak je res bolj za oš ker imajo več knjig, delovnih zvezkov, pa velke puščice ker rabjo malo morje od pisal itd.. to vse v srednji ne rabiš.. jaz sem v srednji imela manjši bolj športen ruzak, kasneje en bolj fin usnjen ruzak, še vedno manjši..
Zartrose izven profila, 25.08.2022 ob 17:21
naš je imel na podoben način (fantovsko varjanto) v oš, a v devet je že menjal za manjšega.. za srednjo ma pa tud manjšega.. takle ruzak je res bolj za oš ker imajo več knjig, delovnih zvezkov, pa velke puščice ker rabjo malo morje od pisal itd.. to vse v srednji ne rabiš.. jaz sem v srednji imela manjši bolj športen ruzak, kasneje en bolj fin usnjen ruzak, še vedno manjši..
Verjetno je precej odvisno od šole in kombinacije profesorjev, na katere naletiš, saj ne zahtevajo vsi enakih potrebščin. Jaz sem v srednjo šolo s sabo tovorila kar nekaj zvezkov, ker je bilo pri nas veliko pisanja, s sabo pa sem imela tudi učbenike in celo delovne zvezke (kot zahtevano), poleg tega pa še športno opremo. Omaric nismo imeli. Torbo, ki sem jo imela še v osnovni šoli, sem nato uporabljala do tretjega letnika, za običajen nahrbtnik sem jo zamenjala šele, ko je čisto razpadla Jaz bi na tvojem mestu zaenkrat obdržala nahrbtnik, ki ga imaš, ga boš že nadomestila z drugim, če pozneje vseeno vidiš, da ne ustreza tvojim potrebam. Skratka, ne obremenjuj se sedaj s torbo in raje lepo preživi preostanek počitnic
Odvisno, 25.08.2022 ob 17:50
Verjetno je precej odvisno od šole in kombinacije profesorjev, na katere naletiš, saj ne zahtevajo vsi enakih potrebščin. Jaz sem v srednjo šolo s sabo tovorila kar nekaj zvezkov, ker je bilo pri nas veliko pisanja, s sabo pa sem imela tudi učbenike in celo delovne zvezke (kot zahtevano), poleg tega pa še športno opremo. Omaric nismo imeli. Torbo, ki sem jo imela še v osnovni šoli, sem nato uporabljala do tretjega letnika, za običajen nahrbtnik sem jo zamenjala šele, ko je čisto razpadla Jaz bi na tvojem mestu zaenkrat obdržala nahrbtnik, ki ga imaš, ga boš že nadomestila z drugim, če pozneje vseeno vidiš, da ne ustreza tvojim potrebam. Skratka, ne obremenjuj se sedaj s torbo in raje lepo preživi preostanek počitnic
srednja šola je čist drug svet kot osnovna..oš ima delovne zveske pri skor vseh predmetih, zato so torbe večje in so nabito polne.. srednja tega nima toliko.. mi smo omarce imeli (zdravstvena, smo morali biti v belih haljah te pa smo puščali v omaricah), pa je nisem uporabljala za knjige zvezke, saj te sem rabila doma za učit, delat naloge, ne pa da mi ostajajo v omarici šole.. in glede na to da smo imeli mat slo ang fiz kem bio geo rač likovno glasbeno in še en kup strokovnih predmetov pa telovadbo 4x tedensko, to pomeni da spet ni bilo malo knjig, zvezkov, ni pa bilo delovni zvezkov razen pri ang