Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Je Tanja Ribič operirana?

Je Tanja Ribič operirana?

Včeraj sem zasledila videoposnetek, v katerem se Tanja Ribič snema in govori o tem, da edina na letališču ni imela maske. Opazila sem, da se ji obraz praktično sploh ne premika! Vedno se mi je zdela lepega videza, sem mislila, da ima pač srečo in dobre gene, zdaj pa resnično dvomim v to, da bi bila 100% naravna. Koliko je sploh stara ona, ali mislite, da je naravna?

Jaz bi zanjo mislila, da je umetna, preveč je gladka za svoja leta…

Kdo se pa dela zdaj kot da živi v republiki banani? v Urugvaju? Tanja Ribič se je meni s tem zamerila, ker se vlači povsod kot ena posvuduša. Mislim po rumenih medijih. A res to rabi? Ona je sicer že zelo stara, ne vem, okoli 60…

Včeraj sem zasledila videoposnetek, v katerem se Tanja Ribič snema in govori o tem, da edina na letališču ni imela maske. Opazila sem, da se ji obraz praktično sploh ne premika! Vedno se mi je zdela lepega videza, sem mislila, da ima pač srečo in dobre gene, zdaj pa resnično dvomim v to, da bi bila 100% naravna. Koliko je sploh stara ona, ali mislite, da je naravna?
[/quote

Ona je naravna, skrbi zase, velik pije, pa dobri geni. Kakšna plastika neki, ona je bio.
JOKE!

Mogoče je pa tako lepa ker je veganka? Čeprav moja soseda je veganka in zgleda čist zelena v fris, presušena in žilasta – nič kaj velik od lepote, taka paličnjakasta pojava

iz kje si pa ti padla?
seveda da ni naravna.
ima botoks in pa polnila pa še kakšne druge posege + laserji.
dobri geni ne obstajajo po 40 letu
koža se začne z leti povešati geni gor ali dol

Stara je 52.

52?? Zgleda res starejša, sicer gladka, operirana, nafilana, ampak nekako tako, kot holivudske 60 letne zvezdnice, ki jih kirurgi čist zglancajo.

Hahaha kakšen opis :)))

Ona že dolgo ni več naravna. Nafilan fris + joške. Sicer pa tudi Djuro ni naraven, tudi on ma operiran fris, glajenje zaradi groznih aken, verjetno pa še gube. Če je komu to všeč, naj počne, ampak plastične lutke po petdesetem so za kozlat.

Meni pa sicer ni všeč, v tem videu mi je pa nekako simpatična na en čuden način.

Meni pa ok zgleda. a je kdo vidu npr kakšno hrvaško pevko, ful so grše

pametna ni, to se vidi daleč, ubogi Đurić z njo

poglejte jo kako se obnaša no

https://www.youtube.com/watch?v=Si7iQiOUZ20

[/quote]

Kaj se je pa z njo zgodilo?! Revca. Saj komaj govori in nič si ni podobna.

Veganka gor ali dol – silikonska polnila v njenem obrazu in v prsih so verjetno rastlinskega izvora….

Za tisto, ki sprašuje, kaj njen mož vidi na njej – že kaj – sta si pač tako in drugače kompatibilna. Sicer pa tudi njen mož ni neki fatalni moški, še najmanj pa lep. Očitno štima marsikaj med njima in tako je tudi prav.

Veganka gor ali dol – silikonska polnila v njenem obrazu in v prsih so verjetno rastlinskega izvora….

Za tisto, ki sprašuje, kaj njen mož vidi na njej – že kaj – sta si pač tako in drugače kompatibilna. Sicer pa tudi njen mož ni neki fatalni moški, še najmanj pa lep. Očitno štima marsikaj med njima in tako je tudi prav.
[/quote]

Džuro ni nek lepotec, ali privlačen moški. Torej je zanjo čisto o.k. Nekaj že mora biti- neka “fil ruž”,)

New Report

Close