Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je Tina Marinšek (pevka Tabujev) biseksualka?

Je Tina Marinšek (pevka Tabujev) biseksualka?

Na internetu sem odkrila neko novico o tem kako naj bi Tina in Nina Vodopivec skupaj živeli in se raziskovali. Ni lepo da vtikujem nos v zadeve katere se me ne tičejo ampak Tina izgleda precej moško. Lepa je ampak če ji tako paše, naj bo taka, saj s tem nipopolnoma nič narobe. Je samo moja misel na katero želim dobit odgovor. Se pravije lezbijka oziroma biseksualka?

Si že sama ugotovila, da so to stvari, ki se te nič ne tičejo.

ja, to sem tudi jaz zadnjic odkrila, pa me je kar sokiralo. Je celo ena radijska oddaja bila z nino in tino. Meni pa nina deluje dosti bolj mosko kot tina.

Tina je čisto normalna , fejst punca, nobena biseksualka.
Jo poznam že od zdavnej.
Z našega konca doma.
Vedno je bila preprosta, nikoli ni izstopala.
Tiste obleke in očala, to je bil samo njen imidž.Da je pasalo k skupini.

Uh, kako radi nekateri vtikate nosove u tuje spalnice. Po moje zato, ker se u vaših prav nič ne dogaja in se na njih že neki časa nabira prah. Ah, ja.

Normalna punca, ker ni biseksualka al lezbijka? Ljudje zlati, biseksualnost in lezbičnost je povsem naraven pojav in tud normalen. Uboge tiste, ki morajo biti “omejene” (predvsem u svojih glavah) samo na moške. Se mi res smilijo take ženske, ker nimajo kej dost izbire. Pametnih dedcev je zlo mal.

Prav, če je naraven pojav.Normalen pa ni.

Jaz sem pa veliko bolj šokirana, ko vidim, kakšne moške imajo nekatere ženske. Same zelo lepe, vedno urejene, zraven pa gledajo zanemarjence, ki verjetno vodo zelo redko začutijo. To mene veliko bolj šokira, ker vidim veliko parov, ko so ženske tip top in to ne glede na starost, moški zraven pa živ obup. In nekatere izmed njih mi gredo še razlagat o tem, kako se morajo vedno urediti in biti v top formi, da ne bo njihov kam pobegnil (??!!).

Prav, če je naraven pojav.Normalen pa ni.[/quote]

Stvar normalnosti ni u tem. Nikakor ni. To je stvar okusa in kaj te privlači. Ne moreš biti z nekom ki te ne.

Men se zdi prej nenormalno, da ženska ima dedca, pa do njega prav nič ne čut. Ne kemije, ne fizike, ne ljubezni, nič. To za men ni normalno. Pa še kar vztrajajo u taki zvezi.

Zakaj ni normalno? Kaj pa zate je normalno? Zakonski par, ki na zunaj deluje oh in sploh ok, za domačimi zidovi pa katastrofa? Samska zenska in moški sta normalna? Kaj pa par, ki ne živi skupaj, ampak se vidita, ko jima pase da se vidita? Pa par, ki ne zeli imeti otrok? Kaj od tega je zate normalno in kaj ne?

Stvar normalnosti ni u tem. Nikakor ni. To je stvar okusa in kaj te privlači. Ne moreš biti z nekom ki te ne.

Men se zdi prej nenormalno, da ženska ima dedca, pa do njega prav nič ne čut. Ne kemije, ne fizike, ne ljubezni, nič. To za men ni normalno. Pa še kar vztrajajo u taki zvezi.[/quote]

Sem podobnega mnenja – zame je to totalna uganka, kako je lahko dekle s tipom, do katerega ne čuti ne privlačnosti, kaj šele ljubezni. In takih pojavov ni malo.

Po videzu me spominja na strašilo, kar pa med rjuhami počne je njena stvar.

Pomeni, da liže .uce.

Odgovor na objavo uporabnika
Jaz sem pa veliko bolj šokirana, ko…, 19.04.2015 ob 11:31

Jaz sem pa veliko bolj šokirana, ko vidim, kakšne moške imajo nekatere ženske. Same zelo lepe, vedno urejene, zraven pa gledajo zanemarjence, ki verjetno vodo zelo redko začutijo. To mene veliko bolj šokira, ker vidim veliko parov, ko so ženske tip top in to ne glede na starost, moški zraven pa živ obup. In nekatere izmed njih mi gredo še razlagat o tem, kako se morajo vedno urediti in biti v top formi, da ne bo njihov kam pobegnil (??!!).

Velikokrat je tudi obratno. Moški dober za pogledat, ženska pa bog ne dej

Haha, avtorica, si dregnila. V Evropi je normalno če si LGBT in nenormalno če imaš otroke in partnerja nasprotnega spola. Saj vidiš kako so te hijene napadle, 🥴🥴

Za na ror

I pope bi jo j

Odgovor na objavo uporabnika
tabutina, 19.04.2015 ob 10:19

Na internetu sem odkrila neko novico o tem kako naj bi Tina in Nina Vodopivec skupaj živeli in se raziskovali. Ni lepo da vtikujem nos v zadeve katere se me ne tičejo ampak Tina izgleda precej moško. Lepa je ampak če ji tako paše, naj bo taka, saj s tem nipopolnoma nič narobe. Je samo moja misel na katero želim dobit odgovor. Se pravije lezbijka oziroma biseksualka?

Lepa je?

New Report

Close