Je to emancipacija?
No, saj pravim, da se bo naučila, zgrda. Pri tem pa bodo nastradali nedolžni ljudje, ker starši niso opravili svojega dela oziroma je nekdo raje užival in gledal le na svoj užitek, kot pa razmišljal tudi o drugih zraven.
A odrasle ljudi bi drugi opozarjali ,da se neprimerno obnašajo, ker sami nimajo pameti? :)))
Ko grem po parku, pa vidim punce z literco, naj jim zažugam s prstom, rekoč, da pijančevanje ni lepo? :D[/quote]
Matjažko, ne delaj se tako “nedolžnega”. Ne mislim žuganja osebam, ki jih ne poznaš. V neki družbi pa lahko vsaj “namigneš” kaj misliš o takih ženskah, ne pa, da si poscan od strahu. Zakaj pa moški grajate debele ženske? Saj je debeluška tudi dovolj stara, da bi morala paziti na svoje zdravje (in lepoto). Pa se norčujete iz velikih riti….Saj to tudi ni vaša stvar, če je ženska debela ali suha, sploh če ni vaša partnerica. Gre za to, da vam je popivanje žensk na nek način všeč, sploh vam Štajercem. :))))
A odrasle ljudi bi drugi opozarjali ,da se neprimerno obnašajo, ker sami nimajo pameti? :)))
Ko grem po parku, pa vidim punce z literco, naj jim zažugam s prstom, rekoč, da pijančevanje ni lepo? :D[/quote]
Matjažko, ne delaj se tako “nedolžnega”. Ne mislim žuganja osebam, ki jih ne poznaš. V neki družbi pa lahko vsaj “namigneš” kaj misliš o takih ženskah, ne pa, da si poscan od strahu. Zakaj pa moški grajate debele ženske? Saj je debeluška tudi dovolj stara, da bi morala paziti na svoje zdravje (in lepoto). Pa se norčujete iz velikih riti….Saj to tudi ni vaša stvar, če je ženska debela ali suha, sploh če ni vaša partnerica. Gre za to, da vam je popivanje žensk na nek način všeč, sploh vam Štajercem. :))))[/quote]
Vsak si sam izbira družbo, ki mi paše. Če me moti opitost žensk, se v takšni družbi enostavno ne bom gibal. Nisem pa jaz moralni apostol, da bi odraslim ljudem pokroviteljsko namigoval na njihovo neprimerno vedenje, če nimajo sami dovolj pameti. Tudi ne vem, kje pobiraš takšne moške oz. se vrtiš v njihovi družbi, ki ženski rečejo, da je debela? Popivanje pri ženskah mi je všeč, ker sem geografsko umeščen v določen slovenski okoliš?
Mislim, da imaš ti en problemček s tem prepričanjem, razen če se hecaš. Ni vsem všeč. Če se punca giblje le med takimi, ki jim je to všeč in bi jim rada ugajala in tega nekako drugače ne doseže, je logično, da se ga bo napila. Tako bo vsaj imela občutek, da jim ugaja, saj ji ga bodo potrdili. Vprašanje pa je, če si tega res želi oziroma se gre tudi za posledice, saj človek v pijanem stanju pogosto naredi stvari, ki jih potem lahko obžaluje, zelo, tudi do konca življenja. Poleg tega pa je alkohol povzroča odvisnost, ki nas prav tako lahko pahne v temo, če imamo težave, rešujemo/preganjamo/odrivamo jih pa le z begom v alkohol.
pride mega dobra bejba v bar in naroči “vlakec” viskijev.
pri sedmem jo zvije.
pa jo kresne natakar, pa onedva v rešilcu, še dohtar in medicinski brat.
po treh dneh se vrne v bar in naroči vlakec vodk.
jo vpraša natakar: zakaj pa ne viskijev?
ona: po viskiju imam vso bolečo fuflo

Mislim, da imaš ti en problemček s tem prepričanjem, razen če se hecaš. :) Ni vsem všeč. Če se punca giblje le med takimi, ki jim je to všeč in bi jim rada ugajala in tega nekako drugače ne doseže, je logično, da se ga bo napila. Tako bo vsaj imela občutek, da jim ugaja, saj ji ga bodo potrdili. Vprašanje pa je, če si tega res želi oziroma se gre tudi za posledice, saj človek v pijanem stanju pogosto naredi stvari, ki jih potem lahko obžaluje, zelo, tudi do konca življenja. Poleg tega pa je alkohol povzroča odvisnost, ki nas prav tako lahko pahne v temo, če imamo težave, rešujemo/preganjamo/odrivamo jih pa le z begom v alkohol.[/quote]
Hecam se, hecam, Marko. Saj veš, da si tudi Matjažko mene večkrat privošči in sem mu vrnila “milo za žajfo”. :)))
Matjažko, ne delaj se tako “nedolžnega”. Ne mislim žuganja osebam, ki jih ne poznaš. V neki družbi pa lahko vsaj “namigneš” kaj misliš o takih ženskah, ne pa, da si poscan od strahu. Zakaj pa moški grajate debele ženske? Saj je debeluška tudi dovolj stara, da bi morala paziti na svoje zdravje (in lepoto). Pa se norčujete iz velikih riti….Saj to tudi ni vaša stvar, če je ženska debela ali suha, sploh če ni vaša partnerica. Gre za to, da vam je popivanje žensk na nek način všeč, sploh vam Štajercem. :))))[/quote]
Pa kaj je s tabo ženska narobe??? Do zdaj sem te imel za dokaj razgledano in razumno osebo… tole je pa že drugi GROMOZANSKI kiks. Od kot ti tako posploševanje? halooo
Posplošuješ ti, ko niti ne pomisliš, da se je morda hecala in takoj pomisliš na to, da ona posplošuje.

To je pa daleč od posploševanja, kvečjemu prehitro sklepanje. Kar mi ni v navadi![/quote]
Napet si:). Sprosti se, saj je le MON:).[/quote]Težka bo, tu so vsi pod neko napetostjo…. celo pod visoko napetostjo…. jih kar meče
Za enTipa, ker ima sigurno rad “miganje bokov”. :))
Za enTipa, ker ima sigurno rad “miganje bokov”. :))
http://www.youtube.com/watch?v=DUT5rEU6pqM%5B/quote%5D
Posplošuješ ti, ko niti ne pomisliš, da se je morda hecala in takoj pomisliš na to, da ona posplošuje. ;)[/quote]
To je pa daleč od posploševanja, kvečjemu prehitro sklepanje. Kar mi ni v navadi![/quote]
In kakšna je razlika med prehitrim sklepanjem in pa posploševanjem. Posploševanje nastane zaradi prehitrega sklepanja, ali ne? :)) Je pa fajn, če si potem sposoben videti tudi tisto, kar si spregledal. Eni niso.
Forum je zaprt za komentiranje.