je to kje mogoče?
G. Tomc, pozdravljeni.
S fantom sva bila že na več bankah, pa nama niso odobrili kredita v višini 43000 eur na 25 let, zaradi kreditne nesposobnosti. Vem, zakaj.
Pa vendar me zanima, je mogoče dobiti kje hipotekarno posojilo v tej višini, če je hipoteka primerna, fant pa redno zaposlen v priznanem podjetju, na podlagi teh podatkov.
fantova neto plača pribl.580 eur
povračilo stroškov 70 eur
skupaj čisti prej. 650 eur
odtegljaji + kredit 230 eur
skupaj izplačilo 430 eur
Novembra 09 ima tudi izplačilo nagrade 300 eur. ter dec.10 izplačilo regresa 400 eur.
Jaz sem nezaposlena. Moji prilivi: druž. pokojnina 380 eur, soc. pomoč 280, otr. dodatek 250 eur.
Posojilo zaradi nepričakovane finančne situacije nujno potrebujem.
V bistvu vas sprašujem, ali sploh obstaja kakšna možnost, da mi katera banka ali posrednik omogoči tak kredit. Kdo, če?
Hvala za odgovor !!!
Žal banka gleda samo na neto plačo brez prevoza in prehrane. Več obremeniti plače ne morejo, na socialne transfere pa ni mogoče dobiti kredit. Vprašat se morete ali je kredit res tako nujen?
Spoštovana!
Kakor si sama že ugotovila je vajina kreditna sposobnost nična.
Neglede na to, kje dela fant in kakšni so vaši prilivi. Seveda pa to ne pomeni, da se moraš odreči svojim željam, ali če hočeš sanjam.
Oba sta mlada, torej imata vse še pred seboj. Res je v moji mladosti ni bil problem služba, tudi kredit se je dobil lažje, sedaj so pač drugi časi. Vse se spreminja.
Želel bi vama pomagati, seveda če si to želita tudi vidva?
Kot si napisala dela fant v dobrem podjetju, ti pa si bresposelna.
Kakšna je vajina izobrazba, kaj si želita, kakšni so vajini cilji?
Mogoče vama lahko pomagam najti novo zaposlitev, ki bo prinašala boljšo boniteto za vaju?
Ali si to želita?
Ne obljubljam ničesar, pripravljen pa sem pomagati, če to le lahko storim.
Pa ne izposojajta si denarja sedaj na vrat, na nos.
Moja babica je rekla:Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha.
Moj kontakt:[email protected]
Lep pozdrav.