Je to maščevanje Slovencem zaradi rezultata volitev?
Komentar benčija ;
Zgleduj se po velikem Brozu, ki je celo življenje mučil pobijal zapiral duhovnike, na smrtni postelji pa sprejel Jezusa. Bo bolj pametno, kot pa venomer brati te tvoje neumnosti.
————————————————————————–
Tole smo že davno razpravljal in sam veš , da ni prejel nobenega jezusa , ja tipi tvoje sorte so začel z nekimi sanjami o spreobrnjenju , samo na vašo žalost se to ni zgodilo .
A misliš , da bi cerkev bila 17 let tiho in ne bi obesila to na veliki zvon , če bi bilo res .
Sem pa slišal , da se bo Razinger opravičil , za sodelovanje Vatikana z nacizmom in se javno opravičil židom zaradi Pija XXll.
fant, bluziš in čvekaš neumnosti. Nikjer pa nisem prebral “v tvojem članku seveda” koliko župnikov so komunisti pobili med vojno in koliko nedolžnih so pobili po 9. maju 1945, saj je bilo takrat konec 2. svetovne vojne!
Jon daj mi povej kje so eksekutorji danes!? Ali še živijo? Ravno včeraj sem bil na srečanju kjer je čvekal Stanovnik, koliko nedolžnih je padlo med vojno! Po vojni so pa samo račune izravnali in za to partijci niso nič krivi. Take imamo:-) in take ste OVCE izvolili.
Čakam da začne folk jest travo, OVCE ste tako že!
Škof Rožman izdajalec. Ne trapaj daj no. Škof Rožman bo svetnik, kot mučenec za vero, še posebej ko bo Vatikan izvedel, da je rešil smrti revolucionarja Toneta Tomšiča. Papež je Broza sprejel kot predsednika ob navezavi diplomatskih stikov, škofa Rožmana je pa sprejel še najmanj 4 krat po wwii.
In da, Broz je sprejel Jezusa na smrtni postelji.Svetujem vam, da vi to storite prej.