Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je to naključje?

Je to naključje?

Resna tema!
Z ženo imava dve skupni prijateljici,ki imata na isti dan rojstni dan.Ker imata obe radi rože…sva jima kupila vsaki en bonsai.Ker je pač prišlo tako,da darilca nisva mogla izročiti na dan njunega rojstnega dne…sta pač bonsaija počakala pri naju.
In v čem je stvar?En bonsai se je posušil,odvrgel liste,drugi pa je še lepši,kot ob času nakupa.
Posušil se je tisti,ki je bil namenjen prijateljici,ki se zdaj bojuje za življenje(ima raka)!
Nama z ženo je to grozno in se poskušava prepričat,da je to golo naključje.
Res neprijetno in čudno.

Sp, jaz sam v te stvari ne verjamem, tako, da mislim, da je vse skupaj naklučje…

predlagam, da kupita novo rožo in ta bo ziher zdržala…. prijateljici pa… veliko…. sreče in uspeha pri boju s to zahrbtno boleznijo!!!!

Navijam z Janijem

Točno,to je naključje…..

Verjamem v marsikatero stvar,ki se da logično povezati in tudi tiste,ki so nerazložljive a se zgodijo…..
Da je to res naključje,sem resnično prepričana…kajti drugače bi bilo,če bi tej prijateljici rožo lepo že podarila in bi se cez čas posušila…Tu bi že malo bolj razmišljala…A še vseeno je lahko napaka v roži,njeni rani vzgoji,zasnovi…..Pravijo da se vsaka stvar v stanovanju nekoga navzame energije lastnika oz.človeka ki tam biva……..To je poenostavljeno rečeno…ampak resnično.Tudi nakit,ki ga nosimo,nikoli ne podarjamo,kajti s tem ko ga podarimo ….z nakitom vred podarimo tudi svojo energijo.Ta pa ima lahko potem na drugi osebi negativen odboj oz.lahko tej osebi škoduje…Preko predmetov se tako prenašajo in krožijo različne vrste energije.Pri tem moramo biti resnično previdni saj je v zelo slabem počutju včasih vzrok prav v tem…..Vse te stvari sem že miljonkrat slišala in verjamem v njih,zato se tudi držim tega kolko se da….Tudi občutki,ko stopite vneko stanovanje in topline ne čutite,obliva vas skoraj groza,zebe vas samo še čakatekdaj bo iz kota skočila kakšna prikazen….ali pa se bo oglasila tista stara ura gongggg….Vse to jenegativna energija,ki človeka uničuje,stpravlja in peha v razne bolezni…
Glede zlatnine še en nasvet….da boste verjeli…..stare mame,preden umrjejo zelo rade podarijo kakšen nakit ali ga zapustijo…Preden ga začnete nosit ga je potrebno očistiti.In to temeljito,tistim strokovnjakom,ki se ukvarjajo s temi rečmi…Sploh,če je ta oseba bolehala za kakšno hudo boleznijo…ta nakit se je prepojil z neg. bolez.energijo in tako lahko na vas pusti posledice.te so lahko le slabo počutje,stalna nejevolja,velikokrat se pa tudi prenese kakšna bolezen,čeprav ta ni kužna…a to naredijo prav te nevidne energije…..
No upam da ste razumeli,kaj sem hotela povedati…..Energija stalno kroži….je pozitivna in negativna….Kako jo spoznati pa ni težko….Od pozitivne prekipevamo od veselja radosti ,zdravja….Počutimo se prijetno toplo….Neg.energija pa nas vleče k tlom,takrat smo neraspoloženi,padamo v depresije..itd itd…O tem bi se dalo govoriti….a je to silno veliko poglavje in zame izredno zanimivo….je pa o tem veliko napisanega….Potrebno je poiskat vzrok,ga odpraviti in spet nam bo lepo….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Živjo Muca

Zanimivo, ni kaj. Zanimivo

Oj sebi….pozdravček…kako si kaj?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Slabo. pa ti?

Ujej kaj se dogaja??’
Ma tud jest se bojujem s papirji..čakam odgovor ugotavljam da imajo povsod nered……potem pa samo haklajo haklajo……a se jim ne damo….

Drugače pa ja delamo na tem,da nam bo lepše….

Slabo v smislu, da se bolj poredko pišemo. Madona!!! Jaz bi šel kar na masažo

Ajaaaaaaa sem že mislila da je kej hujga..ja kaj češ…..Poletje je tu…eni dopustniške obveznosti,drugi službene..pa je kar je…..

A verjem kljub temu da malo pišem nisem pozabilain vem kje vas najdem….je pa res da me jaha čas…heheheh:))))

Uuu tud jest bi šla na masažo…to je pa ena od šibkih točk moje osebnosti…heheheheh:))))

kaj pa vročina,a klima je?

Bo. Pozimi hehehe

Greva na masažo, ajde

ma ne že jesen bo lepša,zato pa dejamo in se ahtamo…..

Ti kam na masažo..jest mam posebno v mislih a maserja mojga oebnega trenutno ni doma,je v službi tudi nekje na vročini…aa? Kaj si pa ti mislu?

Pa tko no. prvo jaz tebe, pol ti mene, pol pa… ;o)))))

Aja…hmm nevem mam šibko srce,zunaj pa taka vročina nevem če bi zdržala…:)))))))

Bi ti močnejšega naredil.. srce ne. Masažo. Bi zdržala, bi

heheheh nevem…….zejle sem jezna ratala grrrrrrr….))))

name

A ljubeznivo al pretepaško

ne nate ,na telefon….oz.osebo mal bi kričala zdej…hehehehe
ampak tel se že vrti naprej in urejam urejam..bemti da se ne dam!!!!

to vidiš. to je moja muca

ja.. moja sestrca ja :))))

živjo obema :)))

??????????

hehehe seba a n’č jasn?

no pol takole… muca je moja…. sestrca….. virtualna… še s časov ko muca ni bla muca ampak Perla :))))

Ufffffff sem že mislil da sta v sorodstvu hehehe. Bi imel zdaj najbrž s teboj opravka a hehehe

hahahaha aja :))))))))))) no ja 🙂 mislim da ne bi blo tako hudo no :)))))

aha misliš. Garantirat pa ne moreš, a hehehe

New Report

Close