je to normalno?
Živjo vsem….
Sem v dvajsetih letih in muči me en problem.
Z možem imava spolne odnose lahko (le enkrat se da, potem ne stoji več) le enkrat na dan, poleg tega jaz pač nisem ena izmed srečnic, ki bi brez težav doživela orgazem.
Problem je (meni) ker, ko on doživi vrhunec sem jaz šele na poti k temu. Njemu potem ne stoji več in jaz vedno ostanem nezadovoljena….. poleg tega bi jaz še in še in še…. Njemu pa stoji le enkrat…..
Kolikokrat pogosto mislite da je v mejah normale…. (ko berem vaše pogovore se kar zamislim, pa vendar bi rada resen odgovor in ne potenciranja).
Res je da sva oba po cele dneve zakopana v delo in da sva med tednom oba ubito utrujena in se nama ne da…. Potem ostanejo le vikendi in le 2-3x :(((
Bye
Sara
Ni problem v tebi; temveč v njem!!!!!!! Oprosti, bom kar malce “hudobna”…….mož poskrbi zase.zate pa ga boli kura*c.po domače povedano.
Kljub temu, da njemu po sexu več ne stoji, bi se “moral” potruditi, da tudi tebe spravi do vrhunca; se da še na marsikateri drug način, ne samo s penisom……Ampak, imam občutek, da je njemu za tvoje zadovoljstvo le maro mar.
Pogovorita se; vzamita kakšno knjigo v roke……..in jo skupaj predelajta!
Srečno!
kot je že acjom napisala… zadovolji te lahko tudi drugače…. jeziček, prsti… in ti bo tudi lepo prišlo… mislim halo! jaz mu kr rečem, če hočem po seksu še malo dodatnega…. ker mi tudi zelo redko pride med seksom, je prehitro on konec, ker ko se jaz začnem igračkat tam spodaj, ga to tako rajca, da mu kr takoj pride! 🙂