Je to res to?
Živjo vsem. Niti ne vem kaj pričakujem, verjetno nasvet ali pa “brco”. Zmeden sem. Sem Malo čez 50, poročen 25 let, dva otroka. Zakon že dolgo časa ni več kar bi moral biti, z ženo sva le še kolega. Večkrat sva se hotela ločit pa nekak ni šlo, nisva zbrala poguma, predvsem zaradi otrok. In zdaj… imam njo, 20 let je mlajša od mene, samska, lepa in prijetna. Eno leto že traja razmerje… in spoznal sem, da jo imam rad, da sem zelo rad v njeni družbi, uživam ko sem z njo, rad se pogovarjam, seks je super, in vedno me lepo pocrklja. Vsakič ko lahko, izkoristim možnost da sem z njo. Ko sva vsak po svoje na dopustu, jo pogrešam. Ko pomislim, da me bo nekega dne pustila, me zaboli. Sem se zaljubil?? Se navezal na njo? Kaj naj naredim?
Dovolj si star, da veš, a ne? Če pa ne veš, uživaj dokler traja, potem boš ponovil zgodbo z drugo in tako v nedogled, dokler se ti bo še dalo.
Ko ne veš, nadaljuj.
Ja, to je res to. Pogovori se s tanovo. Zaj imaš priliko in tehten razlog za ločitev in naredi vse, da bosta oba v novi zvezi srečna. V nasprotnem primeru te čaka psihično hiranje, temu pa sledijo psihosomatske bolezni. Po tem pa primerno poskrbi za otroka. Ne boj se, življenje je samo eno in tvoje je. Pa srečno.
Če si pripravljen na 2 nova froca in to, da boš pri 70-ih še brcal žogo s pamži, se loči z ženo in začni na novo. 🙂 Ko bodo tvoji tanovi mulci maturirali, te bo bo pa tafrišna žena pokrila z dekco čez kolena in odšla k svojemu vrtnarju. 🙂 Ali pa čistilcu bazena, ali pa karkoli bosta že imela okrog bajte. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.