Je to sadizem?
Že nekaj časa spoznavam moškega, do mene je zelo dober, prijazen, spoštljiv in pozoren. Ko sva skupaj in npr. nekaj iščem po torbi, mi jo pridrži, nosi mi darila, rože, me zelo lepo in nežno boža ter tako naprej. Nisva še spala skupaj, zadnjih nekaj tednov se počasi paliva, da bo res eksplozija, ko se zgodi.
Včeraj sem ga gledala z velikimi bambi očmi in ga božala po vratu. Tip je dobesedno navalil, skočil name. Me zagrabil za roke s tako silo, da so me bolele. Držal me je tako močno kot žival za nadlahti, me gledal s tistim predatorskim pogledom in me vprašal:”boš moja?” Jaz sem se mu provokativno nasmehnila in mu rekla:”Ne vem, bomo videli.” On me je še bolj stisnil, da mi je prav že rebra pritiskal z vso silo in ponovil vrašanje. Komaj, ko sem mu odgovorila z da, je popustil in me začel res lepo in nežno božati. Pod rokavi srajce me je tudi grozno nasilno praskal, da imam danes par modric, prask in ščipov. Me je prejle poklical in sva se zelo normalno pogovarjala, nič ni nasilen. Vsak dan me zjutraj pokliče, govori mi ljubezen, danes mi je povedal, da me ljubi in da me noče izgubiti. Vsakič, ko sem ga na ta ali drugi način provocirala, dobi predatorski obraz, včeraj pa me je nekaj krat res zabolelo, ko mi je pritiskal na roke in vrat. Gre za sadista?
motorist
Daj mi malo pojasni svoje občutke ob tem:
Držal me je tako močno kot žival za nadlahti, me gledal s tistim predatorskim pogledom in me vprašal:”boš moja?” Jaz sem se mu provokativno nasmehnila in mu rekla:”Ne vem, bomo videli.”
Glej, mene čustva ne zanimajo, ker sem profesionalna. Za sadizem si je treba najeti domino, kar pa jaz nisem.
zanima me281, 02.09.2023 ob 20:36
Glej, mene čustva ne zanimajo, ker sem profesionalna. Za sadizem si je treba najeti domino, kar pa jaz nisem.
Sem kje omenil čustva? Zanima me, kako kot profesionalka prepoznaš, da bi stranka lahko postala preveč nasilna? Kako postaviš mejo? Do kje si se pripravljena podrediti in do kje prenašati nasilje?