JE TO SPLOH MOGOČE???
Dobro jutro vsem skupaj. Z vami bi rada delila dogodek, ki se mi je pripetil včeraj.
Na našem koncu razsajajo norice in normalno sem, glede na to, da sem noseča, full zaskrbljena, da se ne bi česa nalezla. In ko smo se o tem pogovarjale s svakinjo in sem ji rekla, da kako me to skrbi, da kako se bojim, da bi bilo kaj narobe itd…mi je odvrnila: »In pa kaj če bo narobe, boste pa imeli drugega!«
Stvar me je tako šokirala, da nisem mogla niti ust odpreti. No, zdaj mi pa povejte, kako vi gledate na to stvar, kako bi na vas vplivala taka izjava….
Pusti zvezdica take ljudi in daleč stran od njih!! Škoda za njih tvoje družbe,škoda vsake besede….stran od njih!!!!!
Takle ti res nič ne dene dobro.če ne preorejo kakšne vzpodbudne besede…sem ti že povedala…skenslej tak folk!Škoditi znajo fejst!
Zarad noric se ne sekiraj,ne misli na njih ……ne kliči hudiča saj veš tisto!
Lepo uživaj in se nikar ne sukaj v tistih “smrdljivih” krogih…..
Naj ti bo vsak dan s tvojim otročičkom nekaj najlepšega….pocrklej sebe in njega…še vse bo oki!!!
DRŽIM PESTI!!
Zvezdi … sej sem ti že v mailu napisala … da me je kar šokirala ta izjava … Ne vem .. res ne vem, kako lahko nekdo … ena ženska … izjavi kaj takega … :(((((( Žalost … res žalost …
Ti se sam ne sekiri … in dej enga lupčka tvojemu sončku še v mojem imenu …
Lp, Bgv
Ja,kaj pa drugega…ženska očitno ni pri zdravi pameti……zdaj pa reči če ni res….meni je hudo žal,ko moram kaj takega izjavit,a me v tistem trenutku držijo najbolj čudni občutki,te bi jo pa lahko ……..ne morem tega opisovat!!!!
Pa mimogrede….poznam nekaj dobrih odvetnikov,če bi ji slučajno,tako da….:-)))))) (malo šale),da se ne boš toliko sekirala….
veš kaj,pusti žensko v svoji nepremišljenosti,očitno ji primanjkuje nekaj tistih možg. celic,katere ti narekujejo da premisli preden kaj blekneš….
Aja,pa še to,ženska ima očitno zelo zagrenjeno življenje…..gre vsaj tebi lepše in tako ji lahko osle kažeš…..jaz pa ti pomagam….
Cmoka tebi in tvojemu pajaceku…..
No….saj res nima ravno najlepšega življenja…Kot sem že rekla…imela je dva splava…od prej pa ima eno hčerko…mogoče je bila to le trenutna slaba volja…ampak vseeno mislim, da ni imela pravice kaj takega rečt….Drugače pa….njeno življenje ali pa moje…….ne bi zamenjala za tisto, kar ima ona….In prej je bila taka nežna ženska…sedaj se je pa malo obrnila na slabše….Eh….to življenje….Ampak še vedno vztrajam, da ni imela pravice kaj takega rečt…..CMOKA
Ne glede kakšno je njeno preteklo življenje,pa naj bo še tako hudo,ni imela ni najmanjše pravice,da to reče…prej bi ti morala stati ob strani in ti želeti najbolje,ne pa da bi ti preživljala isto ko ona…..
Eni ljudje so tako hladnokrvni,verjetno le navzven……pa nevoščljivi,če prav pojmujem….
Ja…..strinjam se z vsem, kar si napisala….Sploh pa…poročena sem leto in pol in toliko časa smo čakali na tega dojenčka….Ona pa tako. In ravno ona je enkrat rekla, da naj nič ne čakamo in naj se že enkrat zmigamo, da bo kaj….Ko bi le vedela, kako sem se iz meseca v mesec prejokala, ko ni bilo nič. In zdaj, ko je končno uspelo, pa ven meče take neumnosti. Veš kaj…vse se vrača, vse se plača….In to sigurno drži!!!
Nikoli ne veš kje se ti kaj vrne…..ne kdaj ne kje,mogoče pa se bo enkrat spomnila na njene besede in takrat ji bo žal……kdo ve…jaz sem prepričana,da bo nazaj dobila trojno porcijo……saj ni mus da od tebe…nakje pač………
zvezdica lep pozdrav!
ja kako jaz gledam na to,hmmm.
otrok nimam,tako da bolj malo vem o teh stvareh,mislim pa da bi morala obiskati zdravnika in se z njim pogovoriti o tej stvari.
kar se pa tice stvoje svakinje ,ti pa recem samo NENORMALNA OSEBA,da loh kej takega rece eeeejjjjjjj.
lepo se imej
cmoka