JE TO SPLOH MOGOČE???
Čau vitki…..Ja, midva se nisva še nič slišala….Zdravnica mi je rekla (normalno), da naj se izogibam ljudi, če vem, da imajo norice….In to se zdi tudi meni normalno in zato tudi nočem it zraven teh določenih oseb….No in zdej sem pa čudna in kompliciram (po mnenju svakinje in tašče…) Ampak….a ni otrok na prvem mestu???
Kar se pa svakinje tiče…..saj sem rekla….vse se vrača, vse se plača…tudi njeno življenje ni oh in sploh…ampak če bo take kvasila se ji bo še kje maščevalo…čeprav ji ne priželim, ker nisem taka oseba, da bi komu kaj slabega želela….Ampak življenje včasih vzame stvari v svoje roke. P.S. Hvala ta vse besede. CMOKA
Najbolje bo, da jo ignoriraš … ti povem jaz … Zdaj se ne smeš obremenjevati z jezo in sovraštvom … moraš biti srečna in vesela, da imaš zdravega sončka v sebi … in ljubečega sončka ob sebi … in to je glavno!!!!
Drugi te nimajo kaj brigat … Sej grdo rečt … ampak če tako razmišlja, kot je rekla tebi … mogoče pa le z razlogom ne more donosit … :((((
lp, Bgv
Tudi jaz ji ne želim slabega……ni variante…ti samo ne skrbi,pa pač malo bolj pazi nase….sam ne bit histerična zaradi takšnih stvari……verjamem da si vestna nosečnica in se bo vse razvilo kot je treba…….
Cmoka na kvadrat….
no kot sem rekel otrok se nimam(nibena e najde hahahah)
ampak HAAAAALLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOO zame je otrok se vedno nekaj kar je zivega in mojega in bi vse naredil za njega ,se pac tudi odmaknil.
kaj mislis kaj bi bilo ce bi zbolela,vsi bi te kritizeral zakaj nisi tega zakaj nisi unga,hej to pa boli.
sam to ti recem po vsaki vojni je 1 mio generalov,ti nared tko ,da bo teb pa otroku primerno in zdravo.
cmoka
Tebi pa trojnega CMOKA…….Ja, mogoče se res malo preveč sekiram ampak….veš…toliko časa sem čakala in da bi zdaj šlo kaj narobe zaradi takih stvari….Ne vem…mislim, da bi se pojedla…dobesedno….oz. bi pojedla uno kokoško, ki mi govori take stvari…Ampak….Zdaj je že bolje….sem že bolj vesela in počasi pozabljam na njene besede. CMOKA
no mislim,da si dovolj pametna da se jim ne bos pustila sprovocirat in da bos naredila v prvi vrsti vse za otroka in se enkrat vse vse vse za otroka potem pa je vse drugo.
no jaz te imam za brihtno pzco tako,da se mi ni treba bat glede tega.
pa pusti tem zlobam naj govorijo,kar hocejo sam da bo tvoj otrok zdrav.
NA DRUGE TAKE BABE SE NE OZIRAJ,SAJ NE VEDO KAJ GOVORIJO!!!
CMOKA
Žlahta strgana plahta,…faušije je največ…ma zato pa klinc gleda vse skupi..hej pa sej si samo svoja……Pa še nekej čudovitega se razvija v tebi..pa raste in raste…ijuuuuuuuuuuuuj pa hmalu bo dan,ko boš to veselje lahko delila s stvojim ljubljenim..in z nikomur drugim…Drugi bodo itak firbci….pa pametni..pa polni nasvetov..jaz takim rečem POlNI DREKA!! ::))
ZVEZDICA drži se….ne pusti se nobenmu,poslušaj svoje telo,crklaj se kot je le mogoče……:)))*******lupčke tebi in tvojem pikcu:))***
NAjedla najedla … tolko da nisem počla … :))))
Zdej pa čakam na miškota, da me pride iskat … ker morem it registrirat avto … :(((( Spet bo šlo cel kup soldkov … :((((( .. pa že dva dni imam pretečeno … :)))))))))
Lp, Bgv