Je to sponzoruša?
Na potovanju sem spoznal eno punco precej mlajšo. Luštna, izobražena, simpatična. Tujka, oče je Benečan, mama Rusinja. Punca mi je delovala iz normalne družine, nič posebnega. Na instagramu nima slik iz Dubaja ali Ibize ali kar dajejo tiste mahnjene na dnar. Niti ne nosi kakšne torbe v stilu GUCCI, L. Vuitton in podobno. Prejšnji teden sva se dobila, bila je zelo lepa. Imela je zelo lepo torbo, usnjeno, lepe detajle a preprosto, sem opazil, da gor ni nobene znamke in sem si oddahnil, da sponzoruša pa le ni. Za hec sem jo vprašal kje jo je kupila in je rekla, da je bila narejena po naročilu. Potem je pojasnila, da so vse njene torbe narejene po naročilu v Toskani. Okeej? Hm. Potem iz pogovora izveš, da so ji starši kupili eno stanovanje v centru Benetk, eno za oddajo, pa še neko bajto gor v hribih za počitnice. Potem pa sva šla jest, pa ni plačala niti polovice. Ne vem, povejte mi a je to sponzoruša. Lahko taka veza uspe?
Kaj si ji pa sponzoriral? Plačal zmenek. Bi ga morala ona? Človek ti nisi za to žensko. Nimaš niti malo samozavesti. Pa obseden si z denarjem. Verjetno zato ker ga nimaš. Takšni ste obsedeni s sponzorušami :). Zakaj točno ne vem, ker še sebe težko sponzorirate Btw torbice po naročilu v firencah stanejo tam 300-500e. Ženska ima okus. Zakaj točno je šla s tabo na zmenek ne vem. Mogoče se je odločila da bo malo prostovoljno se udejstvovala
navaden fant, 06.04.2025 ob 15:32
Na potovanju sem spoznal eno punco precej mlajšo. Luštna, izobražena, simpatična. Tujka, oče je Benečan, mama Rusinja. Punca mi je delovala iz normalne družine, nič posebnega. Na instagramu nima slik iz Dubaja ali Ibize ali kar dajejo tiste mahnjene na dnar. Niti ne nosi kakšne torbe v stilu GUCCI, L. Vuitton in podobno. Prejšnji teden sva se dobila, bila je zelo lepa. Imela je zelo lepo torbo, usnjeno, lepe detajle a preprosto, sem opazil, da gor ni nobene znamke in sem si oddahnil, da sponzoruša pa le ni. Za hec sem jo vprašal kje jo je kupila in je rekla, da je bila narejena po naročilu. Potem je pojasnila, da so vse njene torbe narejene po naročilu v Toskani. Okeej? Hm. Potem iz pogovora izveš, da so ji starši kupili eno stanovanje v centru Benetk, eno za oddajo, pa še neko bajto gor v hribih za počitnice. Potem pa sva šla jest, pa ni plačala niti polovice. Ne vem, povejte mi a je to sponzoruša. Lahko taka veza uspe?
NE. To ni sponzoruša samo živela pa tebe ne bo. Če ne bo nič od tebe. Normalno, da ni plačala svoje polovice računa. To dela samo delavski razred. Zakompleksan. Kao drug drugemu nekaj dokazujejo s tem. V resnici navadni reveži, ker je že strošek 1 kosila problem. Normalno in običajno je, da moški pelje damo in kasneje družino na izlet, da on tanka in plača tisto kosilo, vstopnino. Ne pa da gleda in čaka žensko ali celo da se ona rine. To sem videla samo v Slo. Kaj je to zdaj?? Sami kastrati? Ni čudno, da so vam 10let predvajal eno reklamo kjer odrasel sin vpije “mami dej dnar”. Bizaren narod.
Hehe, 06.04.2025 ob 15:47
NE. To ni sponzoruša samo živela pa tebe ne bo. Če ne bo nič od tebe. Normalno, da ni plačala svoje polovice računa. To dela samo delavski razred. Zakompleksan. Kao drug drugemu nekaj dokazujejo s tem. V resnici navadni reveži, ker je že strošek 1 kosila problem. Normalno in običajno je, da moški pelje damo in kasneje družino na izlet, da on tanka in plača tisto kosilo, vstopnino. Ne pa da gleda in čaka žensko ali celo da se ona rine. To sem videla samo v Slo. Kaj je to zdaj?? Sami kastrati? Ni čudno, da so vam 10let predvajal eno reklamo kjer odrasel sin vpije “mami dej dnar”. Bizaren narod.
A avtor kje nakazuje, da bi rad, da ga preživlja? Ne. Samo povedal je, da se ni ponudila plačati pol računa. In očitno ji materialnost ZELO veliko pomeni. Cel račun je plačal on, kar pomeni, da je ona tista, ki pričakuje, da bo on njo zivel, ne pa ona njega.
ena poštena, 06.04.2025 ob 16:01
A avtor kje nakazuje, da bi rad, da ga preživlja? Ne. Samo povedal je, da se ni ponudila plačati pol računa. In očitno ji materialnost ZELO veliko pomeni. Cel račun je plačal on, kar pomeni, da je ona tista, ki pričakuje, da bo on njo zivel, ne pa ona njega.
Sori, no, ampak zenska ima kapital, ki so ji ga zagotivili starsi in nima potrebe, da jo nekdo sponzorira.
Verjetno je tudi njen oce se stara garda gentelmenov, ki ne pusti zenski placat in dekle je tega navajeno in prav ima, moski mora biti dedec in placat kosilo!
Pri nama z mozem moz placuje 90%, pa ceprav gre dejansko iz iste malhe.
Ko sem bila pa punca, raznim osvajalcem nisem pustila placat, ker jim nisem zelela dovoliti, da bi si mislili, da me lahko kupijo z eno pijacko!
Avtorju pa, kaj bi ti sploh lahko temu dekletu sponzoriral razen kosila? Ima vsaj 1x vec premozenja od tebe, kaj bi ji ti lahko mazerialno dal?
Torej če ne ponudiš da plačaš pol na zmenku na katerega si povabljen, ti je materialno ful pomembno? Tisti ki pa šteje koliko je dal za njeno kosilo je pa nematerialist? Tisti ki jo je očitno o premoženju spraševal, opazoval v čem je oblečena, kakšno torbico ima in kalkuliral v glavi koliko vse to stane….ta je pa nematerialist. Mu materialno NIČ ne pomeni Dajste se smešit no
Večji reveži ste, bolj ste obsedeni z denarjem. Ti garantiram da ona ni gledala v čem je oblečen in kalkulirala v glavi koliko stane. Edini v tej zgodbici z mentaliteto sponzuruše je on. Verjetno o njej ne ve praktično nič drugega kar ni z denarjem povezano. Ga ni zanimalo. Dvomim da sploh ve kakšne barve oči ima. Ve pa kakšne barve torbico je imela :).
Nikoli se zgodilo. Ženska, ki je bila vzgojena v nekoga, ki po naročilu kupuje, ki ima nek preprost nevpadljiv stil, izgleda naravno, je bila vzgojena tudi v kulturno osebo s standardi. Takšni pa ne razglabljajo o financah in materialnih stvareh z ljudmi. Spoh na prvem zmenku ne. To počnete samo primitivni kmetički. Če slučajno bi se to zgodilo, nimaš strahu za vezo z njo, ker nikoli ne bi dočakal drugega zmenka
Mogoče si kakšno knjigo o bontonu kupi. Če ti je slučajno kaj ostalo po tistem kosilu ki si ji ga menda plačal
bog pomagaj, 06.04.2025 ob 17:37
Torej če ne ponudiš da plačaš pol na zmenku na katerega si povabljen, ti je materialno ful pomembno? Tisti ki pa šteje koliko je dal za njeno kosilo je pa nematerialist? Tisti ki jo je očitno o premoženju spraševal, opazoval v čem je oblečena, kakšno torbico ima in kalkuliral v glavi koliko vse to stane….ta je pa nematerialist. Mu materialno NIČ ne pomeni Dajste se smešit no
Večji reveži ste, bolj ste obsedeni z denarjem. Ti garantiram da ona ni gledala v čem je oblečen in kalkulirala v glavi koliko stane. Edini v tej zgodbici z mentaliteto sponzuruše je on. Verjetno o njej ne ve praktično nič drugega kar ni z denarjem povezano. Ga ni zanimalo. Dvomim da sploh ve kakšne barve oči ima. Ve pa kakšne barve torbico je imela :).
Veš kaj, sem bolj previden kot leta nazaj, ker imam z ženskami slabe izkušnje. Se težje odprem, ne zaupam… Sem prepričan, da bo prava ženska to razumela in se potrudila, da bom spustil obrambni zid. Znamke pa poznam, ker je bila moja bivša mahnjena na torbe in je samo o tem govorila.
navaden fant, 06.04.2025 ob 18:07
Veš kaj, sem bolj previden kot leta nazaj, ker imam z ženskami slabe izkušnje. Se težje odprem, ne zaupam… Sem prepričan, da bo prava ženska to razumela in se potrudila, da bom spustil obrambni zid. Znamke pa poznam, ker je bila moja bivša mahnjena na torbe in je samo o tem govorila.
Ne nobena pametna ženska ne bo tvoje prtljage pospravljala. To je tvoje delo. Da razpucaš s sabo. Ne da kaznuješ nekoga novega, ki ni nič narobe naredil. Misliš da si resno kakšna normalna želi dokazovati ti kako ni sponzuruša? Nihče se noče dokazovati nekomu. Ga prepričevati da on pa ni tak. To samo poškodovani ljudje delajo. In poškodovani pričakujete to. Porihtaj prvo sebe potem pa nove ljudi spoznavaj. In o denarju se ne govori. Pa o politiki in veri. Sploh pa ne na prvem zmenku. Očitno si poleg zaupanja izgubil tudi socialne veščine in osnove kulture.
Avtor, v veliki večini sveta je ženskam še vedno samoumevno, da tip skoraj vse plača. Se pravi, da je z vidika optimizacije tvojih stroškov še najbolje imeti kar se le da skromno žensko, ker piška ženske z visokimi pričakovanji ni nič boljša. Tisti izredno redki moški, ki imajo od ženske kdaj finančno korist, magari zaradi vsega kar podeduje, če je iz bogate družine, pa to plačajo na drug način.
Zakaj bi pa pogovor o denarju, politiki, in veri morala biti prepovedana tema?
Po navodilih koga, vsemogočnega profesorja bontona?
Absolutno nujno je da so vse teme odprte, da so vprašanja spontana, ker diktaturne omejitve napihnjencev so najslabše. Zakaj?
1. Pri denarnih temah se vidi takoj kdo je hijena, sponzor., razvajenka…
Nujno so vprašanja, kot so a pol te fotr sponzorira, da ti je kupu stanovanje pa vikend a si to sama prislužila?
Ljudje, ki to sami naredijo občudujem, ljudi ki to dobijo in se s tem potem še hvalijo pa zasmehujem.
2. Pri politiki se vidi takoj, kdo nima tri čiste, da ne kapira, da se cel svet vrti tako kakršna politika vlada, (od bogastva, do revščine do miru in vojne) in ima nizek IQ.
Vsak, ki mi reče mene politika ne zanima, vsi so isti in podobne pappagajske floskule, ki jih pobere iz tv, mi takoj pove, da gre za ljudi, ki nimajo osnovne razgledanosti. Živijo v skupnosti imenovani država po zakonih, ki jih sprejemajo politiki, katere imenujemo, ki vplivajo direktno na naš lajf in o tem ne vedo ničesar! Sramota in debilnost.
3. Pri veri se pa takoj vidi ali gre za antiverskega ekstremista, ki goreče verjame v drugo ideologijo (bogatega žida Marxa iz Prusije iz 19.stoletja ali pro verskega fanatika iz npr.7 stoletja.
Izredno pomembne teme, če se spuščaš v vezo, bolj pomembne kot pa izobrazba, hobiji, delo, frizure, torbice, rumeni trači, šport ….
eni ste pokvarjenci, da vam ni para, 07.04.2025 ob 07:37
Napadli ste mladega fanta, ki samo sprašuje, če je težko furat s tako osebo. Sram naj vas bo! Udrihate po fantu, ki je očitno šparoven in pošten, namesto, da bi mu povedali resnico, da bo s tako žensko vse prej kot lepo in preprosto.
Udrihamo po fantu, ki je en svoh dedec in mu ni jasno, da bo kot odrasel moski moral skrbeti za druzino!
On isce zensko, ki ga bo resila travme od bivse!
A to je dedec? To je eno revse, ki se mu je najbolje izogniti!
Poglej fant, sponzoruše iščejo moške z veliko denarja in ne povprečne fante s povprečno plačo. Cilj sponzoruše je lagodno in brezskrbno življenje- v materialnem smislu seveda. Nobena sponoruša ne bo s povprečnežem zgubljala časa, ne zato ker ima nekaj osebno proti tebi ampak zato ker ji ne moreš nuditi tistega kar si ona želi- dragega življenja. Sponzoruša prodaja lepoto, kupijo jo pa tisti, ki imajo dovolj denarja za ta špas.
Kar se tiče zmenka, očitno je stara šola in ji je samoumevno, da moški plača kosilo, sploh če jo je on povabil. Verjetno si ji že moral biti zanimiv, da se je dobila s teboj, se ti ne zdi?