Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je to varanje

je to varanje

Ja sej,ce bos se enkrat prebral,bos ugotovil,da v bistvu razmisljava podobno,sva samo.drugace napisala. ;)[/quote]
Če boš tole prebrala boš vedela, da ti sploh nisem nasprotoval, sem le potrdil tvoje pisanje. ;)[/quote]
Ok.Torej strinjava se,da se strinjava.;)

Če boš tole prebrala boš vedela, da ti sploh nisem nasprotoval, sem le potrdil tvoje pisanje. ;)[/quote]
Ok.Torej strinjava se,da se strinjava.;)[/quote]
Da ni to kakšna prevara? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ok.Torej strinjava se,da se strinjava.;)[/quote]
Da ni to kakšna prevara? :)[/quote]
Vse je mozno.Pomembno pa pravzaprav ni.Je? 🙂

Rada ga imaš, pa si šla v posteljo z drugim ?
To pač ni ljubezen.

Res tudi varanje ni.. 🙂

Rada ga imam oz. ljubim ga, ne morem živet brez njega… sva pa naredila neumnost in ja moj “motiv” zakaj sem to storila je bil, da sva imela neke težave na tem področju, jaz pa praktično brez izkušenj, pa kolikor se to noro sliši, sem želela na ta način videti ali je problem težav v meni ali v čem je point. Zdej sicer vem v čem je bila težava, ki bi se jo dalo komot rešit, ampak žal nimam več njega, da bi reševala. Noro, ampak tko je. Na nek način sem to naredila ravno iz ljubezni do njega, da bi imela v bodoče boljšo spolnost. Nekateri se pač ne gonimo vsepovprek preden imamo resnega partnerja in včasih to zna bit težava.

Ker ne vem, za kakšen problem se je šlo, težko komentiram.
A ne glede na samo rešljivost problema, se moškim ob dejstvu, da je bila ženska z drugim, upre in dobijo odpor. Zato ni več mogel seksati s tabo.
Čeprav on ni bil z nobeno, sem prepričan, da je o tem razmišljal. Le uspešen ni bil tako, kot ti. Zato je dal takšen predlog.

@avtorica: žal sta kar konkretno zajebala situacijo. Oba. Sama menim, da kakšne prave možnosti za obuditev zakona ni, ker sta oba odgovorna za prestop meje dostojanstva in spoštovanja. On s tem, da je tako stvar predlagal, ti pa s tem, da si jo udejanila. Torej druge prave možnosti, kot da se iz tega nekaj naučita in gresta dalje z živjlenjem, niti ne vidim. Sta se pač morala naučit na “hard-way”.

To pač ni ljubezen.[/quote]

Tisti, ki trdijo, da seks v zvezi ni najbolj pomemben, se s to izjavo najbrž ne bodo strinjali, čeprav so prvi na okopih, ko izvejo, da je kdo tako nepomembno stvar opravljal drugje :-))

Avtoričin primer pa kaže na to kako zanič ljubimec pripomore k temu, da se začne cenit moža :-))

Fake al pa Retard post. Tip ženski to reče samo zato ker mu ne vstane več al pa če jo hoče sterat in ji olajša prehod z občutkom krivde.

To pač ni ljubezen.[/quote]

Tisti, ki trdijo, da seks v zvezi ni najbolj pomemben, se s to izjavo najbrž ne bodo strinjali, čeprav so prvi na okopih, ko izvejo, da je kdo tako nepomembno stvar opravljal drugje :-))

Avtoričin primer pa kaže na to kako zanič ljubimec pripomore k temu, da se začne cenit moža :-))[/quote]
Seveda je seks pomemben. Vendar se težav ne rešuje na takšen način in ne z varanjem.
To je dober primer, kaj se zgodi.

In kako bi to danes rešila, če bi še imela možnost, če ni skrivnost?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ljubi ga, a spala je z drugim. Dej no…

Avtoričin primer pa kaže na to kako zanič ljubimec pripomore k temu, da se začne cenit moža :-))[/quote]
Seveda je seks pomemben. Vendar se težav ne rešuje na takšen način in ne z varanjem.
To je dober primer, kaj se zgodi.[/quote]

Saj ni šlo za reševanje problemov in še manj za varanje. Kot iz njenih postov razberem, jo je mož le poslal na izpopolnjevanje (pač se je treba učiti celo življenje). In ker se očitno ni naučila nič, je nad njo obupal. 🙂

No meni se to zdi kar velik problem, da se z nekom poročiš, šele potem pa ga pošlješ na “izpopolnjevanje”. To je idiotsko. V bistvu tak problem rešiš samo na en način in sicer da se takega človeka losaš. No, saj ji je uspelo, le da se tega še ne zaveda. Če je res šlo za izpopolnjevanje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dvomim, da jo je poslal na izpopolnjevanje.
Potem pa jo iz žalosti zapustil, ker se še njemu ni uspelo izpopolnit ? 🙂

V glavnem, smilita se nam. Pa tako lep par sta bila …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Dvomim, da jo je poslal na izpopolnjevanje.
Potem pa jo iz žalosti zapustil, ker se še njemu ni uspelo izpopolnit ? :)[/quote]

Ne, ne… mislim, da je ona dobila to dovoljenje v enem od specifičnem trenutku njune veze, ko ju je zaradi dovoljenja še bolj podžgalo… 😉

Slišal sem za podobno prigodo, ko mož ženi ni hotel kupit kuhinje, ker je bila zelo draga, no pa je ona našla način kdaj ga naj vpraša, da ji bo sigurno obljubil… 🙂

Torej najdi še kakšnega ..mogoče boš videla da so tudi drugi lahko še boljši od tvojega -bivšega 😉

mislim da vsakemu pametnemu človeku takšen predlog prižge rdeč alarm. Če ti to že v osnovi ni bilo jasno imaš očitno velike tažave sama s sabo. Menim, da si seznanjena z vsemi križi in težavami svojih sodelavk, prijateljic, tvoj, osebni odnos do partnerja pa ti je popolna neznanka.

če se dobro kresneš in sprejemljivo zgledaš se mi javi na diskretenslo @ gmail . com [sup](brez presledkov)[/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close