Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Je to za vas prevara?

Je to za vas prevara?

S partnerjem sva bila na pavzi, moj direktor pa mi že lep čas nakazuje, da sem mu zelo všeč. V času pavze z mojim partnerjem sva z direktorjem šla na večerju in končala pri njem doma na kozarčku. Končala sva v postelji, saj mi je želel masirati hrbet. Nekajkrat me je poljubil, končalo pa je tako, da mi je izjemno dobro dražil ščegetavček le s prsti, dokler nisem doživela orgazma. Bil je en boljših orgazmov mojega življenja, če sem lahko iskrena. Presenetilo me je to, da potem ni pričakoval seksa, kot večina moških. Potem, ko mi je prišlo, mi jo je želel nežno lizati, pa nisem dovolila. Potem mi je zmasiral stopala.

Je to prevara, glede na to, da sva s partnerjem bila na pavzi?

ja lubica, ce sta bila na pavzi, ne pomeni, da sta koncala..

p.s. packa

Šef naj tvojemu fantu posodi navodila za uporabo ščegetavčka. Ti ni nič prevara, ampak izobraževanje v praksi.

Ti pa se znaš zmisljevati

Avtorica, lepo, da si delila z nami svojo dogodivscino, zdaj ko te je direktor tako lepo zmasiral, lahko pricakujes se nadaljevanko, ce bo v drugem delu tudi tako dober, pa nam pisi, lp

tak to zgleda, ko se z impotentnim onegaviš

Spet dežurni trol ima slabo  domišljijo o sexu

.https://www.youtube.com/watch?v=6OHTvBhwHdo

matr maš domišljijo….vau.

Zgodbica je lahko fejk, ampak večina jih tako dobi službo, preko prstov in jezikov. Vau res … Sploh ne rabite hodit v Ljubljano na faks in delat zmedo na cesti.

Seveda ni prevara. Za pavzo ali začasno prekinitev zveze se pari odločijo tudi zato, da vidijo ali morebiti ne čutijo več ničesar eden do drugega in s tem dajo možnost novim, drugim potencialnim partnerjem. Če sta se oba strinjala s tem, to ne more biti prevara. Pa če te je šlatal ali sta se podolčkala, vseeno.

New Report

Close