Je to že mena?
včasih je bila zadnja menstruacija pač zadnja menstruacija, ko je eno leto nisi imel si bil uradno v meni. sedaj pa je mena postala en dan, pojavila se je perimenopavza, ki je obdobje skoraj od rojstva dalje, menopavza pa je sedaj menda obdobje, ko jajčniki ne delajo več. v glavnem vedno si v nekem sumljivem obdobju, ki ga spremlja nešteto znakov in za vse obstaja pet uradnih zdravil ter 36346 pripravkov, ki lajšajo izbrane tegobe.
Uf, ene pa so res hudo tečne.
Ja, policistične jajčnike imam pa že od nekdaj pa polipe sem imela pa kaj vem kaj še vse. Tako, da nekaj normalnega itak ni bilo nikoli.
Hja, ginekologi ja. Leta in leta sem hodila h eni. Njej je bilo normalno, da imam menstruacijo 16 dni, da lije iz mene kot iz škafa. Niti UZ ni hotela narediti. Sem menajal ginekologa, so mi naredili dve operaciji. Eno spet zaradi napake ginekologa. V resnici bi bila ena dovolj, ampak ja, tudi ta drug ginekolog ni bilo ok. Torej dve operaciij. Da se je skrajašala na 10-12 dni in da ne lije več iz mene kot je prej. Ampak vmes sem morala ogromno stvari dati skozi. Tako, da ne zaupam ginekologom kaj preveč.
45let, 24.04.2025 ob 09:55
Stara sem 45 in sumim, da se mi začenja mena. Kaj pravite?
Menstruacija je postala zelo pogosta. 2x na mesec. Kaj vem kakih 10 dni razmika med koncem ene in začetkom druge. Že par mesecev tako.
Verjetno je bolj pogosta menstruacija že znak mene?
Kaj ko bi ti poklicala svojega ginekologa in se naročila na pregled. Zdravnik ti bo lahko odgovoril na tvoja vprašanja.