Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Je to znak, da je gej?

Je to znak, da je gej?

Zadrti konservativni mož je prišel z novo idejo za igračkanje med rjuhami. Pravi, da gre izključno samo za zdravje, natančneje za masažo prostate, domov je namreč prinesel vibratorček za anus. Trdi, da mu je zadevo svetoval urolog, da celo lahko prepreči raka na prostati. Torej zamenjala naj bi položaja, jaz bi si pripela pasek s penisom in on bi bil prejemnik. Ne vem, če mu lahko čisto zaupam in verjamem to z urologom. Nekako mi ne da miru, da je zadevo že izkusil in je to samo izgovor. Je možno, da je mož gej in da je to ugotovil na stara leta?

Ljudje uživamo na različne načine. Če ti pač paše nekaj takega še ne pomeni da si gej.

To sploh ni nič nujno, da je gej.

Bo prišel Kokoši in ti naklofal vse kar se tega tiče.

nova
Uredništvo priporoča

Saj moški so obsedeni s seksom v rit, ker njim to bolj paše kot ženskam, torej, zakaj sploh zastavljaš vprašanja?

Ampak a je to res nekaj za “zdravje”?
Nekaj  je, da pri anusu oz. prostato masiraš, nekaj čisto drugega, da rineš umetni penis v napačno smer. Kolikor jaz vem,to povzroča veliko težav, posebno na stara leta tako, da skoraj ne verjamem, da je priporočilo prišlo od zdravnika.

Sam dodam…moška točka G je v riti—ženska pa v mucki…

Pomoje sem ti dost povedal. Prava partnerka, bi ugodila moškemu. Drugače bo res začel iskati koga, da ga porihta.

Mater ste eni zavrti s spolnostjo. V letu 2022. Pa v bistvu je sex sama rekreacija, kot šport. Odkrivamo se pa tako cel lajf.

Morda je samo ugotovil, kakšen je užitek, če se stimulira prostato. Če še ne veš, moški doživljajo velik užitek in tudi orgazmirajo ob stimulaciji prostate. In ta se pač lahko stimulira samo skozi anus. Žal tega večina ne ve, če bi vedeli, bi raje svojo rit nastavili in ne ženskam toliko težili za analca, ki tam not nimamo nobene takšne točke za užitek.

To sploh ne pomeni, da je gej, ampak da je končno našel še eno točko užitka.

Ne, to je znak, da je defektna pokveka kokoš pod multinikom nasralo še eno temo o riti in dreku.

Loh je gej loh je gej tud urolog oz isti psihopat kot tvoj dec

Mislim ogabno

Predvsem je mozno da je to iz pornicev pobral le kdo se prakticira to bolanijo

F u j majkemi

Sami neki fetisi pa noben ne seksa vec normalno sami psihopati

In od kje mu ideja?!

Po moje bi bil gej, če bi bil zaljubljen v moškega. Če bi se mu dvignil ob moškem. Pol bi predlagal v postelji, še ebega tipa. In ne igračko?

Orgazmi so močnejši. Obvezno lubrikant uporabita.

To je zdaj moderno. Vidim v prno filmih. Obstaja celo izraz za to samo se ga ne spomnim. Če tebi to ni odveč odvrzi zadržke in vsakič uživaj kot da je zadnjič.

kolk ste ene babe fuknjene………………res ene ste res zrele za psihiatra……….zakaj niste same in si rinte tizga umetnega v luknjo….ene res nimate pojma kaj je sex

Pozdravljena. To kar ti je moz povedal drzi. Masiranje prostate je res peiporocilo urologa in v danasnjem svetu to ni vec tabu tema.

Ne skrbi, ni gej – le skrbi ga za svoje zdravje.

 

SEVEDA JE GEJ . PRIZNAJ SI TO ZE.

New Report

Close