Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je tole res o norišnici?

Je tole res o norišnici?

Odgovor na objavo uporabnika
bombomb, 03.10.2024 ob 08:12

V norišnicah se borijo za svoje peciente do konca. Pacienti= evri.

Če se bolnik ne strinja z zdravljenjem, mu ne morejo nič. Če se oseba ni sposobna odločati o tem dobijo sklep sodišča.

In vedno gledajo, da čimprej gredo domov (prekmalu po mojem mnenju).

So nasilni, shizofreni, psihopati, razne duševen motnje … ampak čudežnih tabletk ni.

Dobri so, da zdržijo v teh službah.

Nihče od nas si verjetno ne želi, da bo to enkrat vse na ulicah.

Spadam med nasilne in agresivne paciente po mnenju psihiatrov. Pravijo tudi da sem visoko maničen kadar me pripeljejo na psihiatrijo. Ne glede ali se strinjam z njihovim kot oni rečejo zdravljenjem ali se ne strinjam, v vsakem primeru me drogirajo. Mesec dni psihiatrije stane zavarovalnico okrog 5000 evrov.

duševni bolnik, 13.11.2024 ob 17:11

Spadam med nasilne in agresivne paciente po mnenju psihiatrov. Pravijo tudi da sem visoko maničen kadar me pripeljejo na psihiatrijo. Ne glede ali se strinjam z njihovim kot oni rečejo zdravljenjem ali se ne strinjam, v vsakem primeru me drogirajo. Mesec dni psihiatrije stane zavarovalnico okrog 5000 evrov.

Se sam strinjaš s hospitalizacijo ali dobijo sklep sodišča?

Psihiatri in sodišče je povezano med seboj in seveda sodišče vedno odloči v prit letu nad kukavičjim gnezdom.

…., 13.11.2024 ob 17:20

Psihiatri in sodišče je povezano med seboj in seveda sodišče vedno odloči v prit letu nad kukavičjim gnezdom.

Navedi primer prosim. Če jaz lahko kaj očitam sodišču in psihiatriji je to, da jih nimajo zaprte dalj časa.

ne seri no, 13.11.2024 ob 17:28

Navedi primer prosim. Če jaz lahko kaj očitam sodišču in psihiatriji je to, da jih nimajo zaprte dalj časa.

Na kratko: budala.

Jaz vem☝️, 05.06.2023 ob 22:45

Za nič že niso Čaterja vlekli za jajca po oddelku sem in tja. Jim je moral oreng živc potegnt.☝️

Ahhhhahaahhhh

Če se ne strinjam s hospitalizacijo po nekaj dnevih prisilnega bivanja v norišnici dobim na grbo sodnega izvedenca psihiatrične stroke in seveda tudi sodnika, ki odloči tako kot reče sodni izvedenec. Ves ta čas me pa “zdravijo” in držijo na zaprtem oddelku proti moji volji.

Trikrat so me imeli privezanega na postelji v samici na zaprtem oddelku. Prvič ne vem vzroka, drugič naj bi napadel tehnika, tretjič naj bi bil visoko maničen in kot takega so me privezali preventivno.

New Report

Close