Je tu kakšna dolenjka?
Pred meseci sem obrnil nov list – preselil sem se v dolenjsko prestolnico, kjer sem kupil svoje stanovanje. Prvih nekaj mesecev se mi je konstantno nekaj dogajalo (opremljanje stanovanja, urejanje raznih zadev, raziskovanje ožje okolice, spoznavanje sosedov itd.), sedaj pa se je vsa ta živ-žav umiril in sem začel pogrešati družbo.
Na šihtu me večinoma obdaja moška populacija, zato bi bilo super imeti tudi žensko družbo, med 30. in 40. letom starosti (sam sem 35). Če je tukaj kakšna samska novomeščanka, ki tudi išče družbo ali kaj več, bi mi lahko za začetek predstavila mesto – večerni sprehodi so kot nalašč za to, hkrati pa se še midva spoznava. Nič pa ne bo narobe, če si malo dlje (recimo relacije: Kočevje, Ribnica, Trebnje, Kostanjevica, Metlika, Črnomelj), saj družba pride prav tudi med vikendi, ko je več časa.
Če se kakšna najde v opisu, se javi preko komentarja in spremljaj temo (kontakt objavim naknadno, če bo kaj zanimanja).
Res ni nobene med 30. in 40. letom, ki bi bila za kakšno popoldansko družbo ali druženje med vikendi? Da ne bo pomote – iščem za kakšen sprehod v večernih urah ali za kakšen pogovor ob kavi. Za začetek to, potem pa odvisno, kako se bodo stvari odvijale.
Ne grizem, niti nisem kakorkoli drugače nevaren. Imam urejeno življenje, le da sem zaradi selitve še frišen Novomeščan in brez kakšne prave družbe. Nekje je treba začeti…