je tu kakšna frizerka, ki išče zaposlitev
Dober dan!
Prejšnji teden sem bila pri “svoji” frizerki in mi je povedala, da že nekaj časa išče frizerja ali frizerko za delo v salonu, pa nikogar ne dobi, niti pripravnika oz. pripravnice. Pravi, da bi vsi radi na svoje, da nihče noče zares delat (gre za zeloooo frekventen salon v centru Lj.) in da je že zelo obupana.
Pojma nimam, kakšno plačo ponuja in kakšni so pogoji dela drugod, ampak ne zdi se mi, da bi bili pogoji dela strašni, pa me zanima, ali je res tako malo fizerjev? JIh ni bilo še pred nekaj leti hudo preveč?
LP
T.
Moja kolegica išče službo ko nora. Kako bi lahko prišla v kontakt s tvojo frizerko. Zdaj je delala kot prodajalka, vendar si želi delati to, za kar je izšolana, torej frizerstvo. Sedaj doma frizira, tete, sosede, moje otroke, zaveda se, da to ni dovolj, zato je pripravljena na to, da jo nekdo uvede v nove stile striženja itd.
Bom zelo vesela če se javiš.
Iščemo izkušeno frizerko gorenjska -Tržič za samostojno delo.
inf.na kaplja.info@gmail.com Piši nam.
Iščemo izkušeno frizerko ali frizerja za samostojno delo v salonu,gorenjska-Tržič.
Inf na mail kaplja.info @gmail.com.Piši nam.
Iščemo frizerko ali frizerja za samostojno delo v salonu,Potrebne so izkušnje,Salon je na gorenjskem-Tržič,
inf na kaplja.info@gmail.com Pišite nam.
l.p.
Lep pozdrav, sem Robert Višnjevec in sem lastnik frizerskega salona, ki se nahaja na Kozini. Potrebujem frizerko ali frizerja, z vsaj dvo letnimi izkušnjami. Vsi zainteresirani me kontaktirajte, na moj e-mail naslov; robert.visnjevec@gmail.com
Želim vam lep dan še naprej.
sem frizerka Nuša in iščem prvo zaposlitev kot frizerka, mam kr nekaj izkušenj iz salona pa tudi preko zavoda sem se udeležila uvajanja v frizerskem salonu, službe pa nikakor ne morem najti. Če kdo potrebuje frizerko naj me kontaktira preko mejla nusa.najzar@gmail.com
radovljica z okolico
Krasno je začeti kariero frizerja kot s.p. Strank seveda nimaš, ker si začetnik. Plačuješ pa poleg najema stola tudi vse prispevke državi. Ne vem, koliko stane najem stola, ampak prispevki so pa skupaj z dohodnino okoli 400 evrov. Preden si zbral dovolj strank, da ti znese čez mesec, si dolžan že mami, očetu, bratu, sestri, bratrancu in ne vem komu še. Pa bognedaj, da si v tem času roko zlomiš. Bolniške ne bo, prispevke pa vseeno moraš plačati.
Pa ne pravim, da ne razumem lastnikov salonov. Moja frizerka je vedno imela zaposleno eno frizerko, je nima več. Dela sama, nemalokrat od 6:00 do 17:00. Enostavno nima še za eno plačo.
Krasno je začeti kariero frizerja kot s.p. Strank seveda nimaš, ker si začetnik. Plačuješ pa poleg najema stola tudi vse prispevke državi. Ne vem, koliko stane najem stola, ampak prispevki so pa skupaj z dohodnino okoli 400 evrov. Preden si zbral dovolj strank, da ti znese čez mesec, si dolžan že mami, očetu, bratu, sestri, bratrancu in ne vem komu še. Pa bognedaj, da si v tem času roko zlomiš. Bolniške ne bo, prispevke pa vseeno moraš plačati.
Pa ne pravim, da ne razumem lastnikov salonov. Moja frizerka je vedno imela zaposleno eno frizerko, je nima več. Dela sama, nemalokrat od 6:00 do 17:00. Enostavno nima še za eno plačo.[/quote]
To pa si je sama kriva.Vprašanje koliko plačuje za salon kot lasten ali najem.Če ima 1000 eurov mesečnih stroškov za salon seveda nima plače.Odpišeš salon in delaš kot frizer na domu ali pa najameš stolček nekje in mislim,da so cene na mesec od 120 eurov navzgor.Poleg frizerstva na domu pa še stisneš denar od staršev in opraviš še šolo kozmetičnega tehnika,ker če ti uspe urejaš na domu maturante,nevesto,itd.. še starejši ljudje,kot naprimer v temu mrazu te raje pokličejo nadom,tudi v domu starejših te svojci najamejo,da jim urediš družinskega člana,itd..
Glede začetnik,če nimaš strank,pa je mal sumljivo,ker to je tako,kot bi rekel da nimaš družine,prijateljev,prijateljev z majhnimi otroci,sošolcev,sosede,sestrične,bratrance,tete,strice,babico,dedka,… ki bi jih friziral. A živiš sam 100 km vstran od najbližje hiše ali vasi?Mal čudno da kot frizer ne moreš najt ali imeti strank.