Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JE TU KDO VOJNI VETERAN/ka??

JE TU KDO VOJNI VETERAN/ka??

Hej, končnoooo ena dobra novica za nas!! 🙂

S 1. 1. 2016 nam ne bo več treba plačevat dodatnega zdr. zavarovanja!

MORAMO pa na pristojno EU vložit ponovni zahtevek! To moramo naredit še letos, če želimo, da ne bo treba plačat še januarja 2016. Če boste zahtevek vložili po Novem letu, se vam bo ugodnost štela šele s februarjem.

Več si preberite na spletu Združenje SEVER!

(Samo nekaj ne razumem – nam mislijo vrnit tudi denar, ki smo ga vplačali do zdaj? To bi bilo že preveč, kaj :-))

Obvestilo je namenjeno izključno vojnim veteranom/kam!

Pa pojdite ču qurac.
Še sedaj imajo kao borci iz II. sv. vojne bonitete. Kup njih? Pisda jim materina! Sedaj pa še Vi!
Ko vas jebe. 10’dni ste pili in žrli sedaj pa bomo zopet mi plačevali za to bando!
Kaj ste se borili. Qurac? Nič!

Pomembno obvestilo, najlepša hvala!

Pizda ti materna, da nismo mi po tvoje 10 dni pili in žrli, ti danes najverjetneje sploh gofle otresati mogel ne bi. Sonček pridi, ti bom eno kuglo spustil par cm od tvojega sija, potem greva pit in žret. Na moje stroške seveda!

pa ne dobijo vsi?!!!!

Ti si eno teslo!

Ne se veselit ker iz tegane bo nič razem če ste invalidi in že napol mrtvi ali pa stari in brezposelni! Ti Janševo teslo ki praviš, da smo vsi pili in jedli naj ti bo jasno, da je to delal le tvoj pastir dobro zastražen s strani specialcem, ki so takrat imeli veliko bolj pametnsgadela! Danes pa se ti domobranski luftarji igrajo neke veterane in heroje!

Vseeno hvala za obvestilo, namreč mene je sram svojega statusa, kaj bi dal da bi lahko zbrisal svojo preteklo neumno ravnanje. Jaz za tako državo nisem glave naprodaj nosil zato tudi predmetnega zahtevka ne bom vložil, kakor se tudi z veterani ne družim.

to so dobivali starejši od 50 let. invalidi niso dobivali plačanega dodatnega zavarovanja

Saj je mene tudi sram. Naj nam bo v opravičilo, da takrat, leta 1991 nihče od nas ni vedel, kaj bo nastalo iz SLO.

Jaz si bom uredil to, ker……………………………………… ker bi sicer ta denar ukradel nekdo pri koritu!
Meni se bo pa poznalo: čez 300 € na leto, ene toplice – zasluženo!

Naj vas ne bo sram, za dobro stvar ste se borili takrat. Hvala vam!

Saj je mene tudi sram. Naj nam bo v opravičilo, da takrat, leta 1991 nihče od nas ni vedel, kaj bo nastalo iz SLO.

Jaz si bom uredil to, ker……………………………………… ker bi sicer ta denar ukradel nekdo pri koritu!
Meni se bo pa poznalo: čez 300 € na leto, ene toplice – zasluženo![/quote]

No, jaz pa bom vložil zahtevo za izbris tega statusa, kakor tudi ostalih.

Ja res, hvala VAM. Poznam jih kar nekaj, generacija 65-70, ki so bili na južni meji.
Zaslužite si veliko več kot to, država pa mačeha 🙁

Končno nekdo na naši strani.Borili smo se za našo državo in to je dejstvo.Pa tudi preprečili krvavo vojno kot je bila na hrvaškem in v bh

Jaz bi vas takoj upokojil in ne bi vam bilo potrebno delati.
Zakaj bi delali, ko ste nam priborili svobodo.Mi moramo za vas. Ni vam bilo lahko nastavljeni glave in zaležavati v tsti nesnosni vročini.

Še enkrat. Hvala vam, da imamo danes to svobodo in demokracijo. Kljub vsemu ste s pošteno borbo uničili ta problemski Titov komunizem.

Spoštovanje vam in ne ozirajte se na to peščico vaših zagriženih Titoističnih nasprotnikov.

Pa ni važno, ali vojna traja 1 dan, 5 dni, 10 dni….eno leto, pet let…Vi ste se znali odzvati tudi za 10 let!

Bleferji.

SINČKI KVAZI BORCEV, KI SO SE LEŽE VOZILI PO ZADNJIH SEDEŽIH, a NE STARC?
nA KOZLANJE MI GRESTE.10 DNI SKRIVANJA,POTEM PA BORĆeVSKI DODATKI, ZA VAS IN VAŠE PAMŽE, KI TAKRAT NISO BILI Niti PoLNOLETNI A NE ”””””””

Ja res, hvala VAM. Poznam jih kar nekaj, generacija 65-70, ki. so bili na južni meji.
Zaslužite si veliko več kot to, država pa mačeha :([/quote]

Strinjam se, da sem glavo prodajal v dober namen, vsaj takrat sem tako mislil. Življenje pa mi je dokazalo, da je med dobroto in bedaštvom zelo tenka meja. Meni nobena zahvala, nikakršen denar in vabila na proslave ne pomenijo nič, dokler večina uživačev svobodne države z njo ne boste ravnali odgovorno.

Da pa temu ni tako, meni dokazuje tudi gornje razmišljanje, zaenkrat še stanovskega kolega. Prav razmišljanje po takem principu je rak rana našega naroda, ki samo podaljšuje agonijo umiranja na obroke. Jaz pa za kaj takega nisem glave naprodaj nosil, temveč sem jo zato, da se pri koritu sploh kradlo ne bo.

Še en bolnik, samo na drugi strani…

Ko bi vedel/a da svoboda prinaša odgovornost, ne bi takih neumnosti trosil/a.

Zaradi takih kot si ti, se tudi znotraj vojnih veteranov redijo debele podgane.

ko sem bil okol 50 star sem hotel vložit,pred 4 leti,pa so rekli da bo po novem pripadalo po 55. letu

No pametnjakovič ko vse veš ti še jaz povem, Tri dni pred vdorom jogoarmade so sredi noči vpoklicali mojega moža, jaz sem ostala doma z dvema malima otrokoma. Prvič sem o njem slišala čez 5 dni od svoje tašče, ker so se premaknili v kraj kjer ona živi in mu je nekako uspelo da se je oglasil doma. Naslednjič sem ga videla 9 dan vojne, ko so jih spustili domov da so se okopali in preoblekli, prišel je v polni vojni opremi z orožjem za 3 ure in odšel. Ni vedel ne kam ne za koliko časa. v zahvalo naj bi od države dobil neko medaljo, ker pa je zaradi bolezni ni uspel dvigniti na prireditvi določenega dne je še do danes nima. Tako da ne mi govorit kaj je bilo in kako so se skrivali, moj moć ima še vedno travme ko se spomni kako so z naperjenim orožjem čakali

Tako je: ne pripada vsem:

pogoj je 55 let, tistim, ki so še redno zaposleni ne bodo dobili, dokler se ne upokojijo.

Upravičenci bodo v nekaj dneh prejeli obvestilo po pošti. Tako da ne preveč hitet.

New Report

Close