Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je v Kamniku kakšen dober frizer?

Je v Kamniku kakšen dober frizer?

Čisto resno sprašujem. S frizerji imam strašno slabe izkušnje in se jih zelo bojim. Zato sprašujem, ali je kateri frizer v Kamniku zares dober? Kje je, morda kakšna telefonska številka in pa cena za striženje.

Hvala za informacijo!

Jaz hodim v frizerski salon Pramen (pri svetilniku) in še vedno kadar sem šla kam drugam, sem se vrnila v Pramen. Se je pa treba naročat, ker imajo zelo zasedeno.
Lp, Macora

Jaz tudi v Pramen, striže me Karmen. Zelo zadovoljna. Tel št: 018392777

Hvala, zelo sta prijazni. Sem bolj nova v Kamniku in nimam pojma, kje je svetilnik. Mi lahko še to povesta? Je to kje blizu hipermarketa Mercator? Ali je že v starem delu mesta?

Koliko pa računa?

To je blizu Svilanita (novejši bel blok). Tudi jaz se strižem tu.

Na križišču za Svilanit stoji blok (svetilnik). Sta pa 2 salona. Pramen gleda proti Kamniku oz. centru.

Lahko pa se enkrat vsedeš na eno kavo v Mercatorju zgoraj in poglej pridne punce v Simple…..
Jaz hodim tja… (enim pa ne sede, ker so preveč ‘opazni’)

ne

frizerski salon PRO LOOK … telefon 01 831 17 87 … na duplici zraven kitajske restavracije … super frizerke .. prijazne, dobor ostrižejo … pa poceni … toplo priporočam

definitivno Simple v Merkatorju-u bistvu je to Mič Styling,…vprašaj za Lidijo!

LASSAL NA KAMNIŠKI OBVOZNICI!!!

Joj! Kako naj se zdaj odločim? bom šla od začetka, pa bom videla. Res hvala za pomoč.

Lastna izkušnja:

Po nasvetu s foruma sem šla v salon ProLook na Duplici. POLOMIJA!

Imam dolge in precej goste lase. Moja želja je bila striženje konic, oblikovanje pričeske. Lastnica salona me je postrigla v 5 minutah (se ne hecam!)! Popolnoma na hitro, nenatančno, površno. Tako slabe obravnave nisem bila deležna še nikjer. Cena je bila okrog 23€, kar za 15 minut vsega skupaj ni zelo malo.

Torej, če želite prijazne in komunikativne frizerke, pojdite v ProLook. Če želite dobro frizuro in kvalitetne storitve, se temu salonu v velikem loku IZOGNITE. Mene ne vidijo več.

New Report

Close