Je varal? Razočarana.
Na zuru sva zacela govoriti. Do takrat se nisva poznala. Pogovor je bil čisto ok. Bila sem z druzbo in on je bil z druzbo. Še zmeraj sva klepetala in z zura smo skupaj odšli. Začelo se je! Ko smo hodili, me je kar prijemal za noge in tudi rit. Šokirana sem se izmaknila. Potem je zelel, da hodiva naprej tako, da se drziva za roke, pristala sem na to. Hodila sva kot hodijo pari, ljudje v zvezi. Lepo sva se teh, recimo petnajst minut pogovarjala, vsakdanje, zivljenjske stvari. Malo zatem mislim, da je prijel mojo roko in mi jo priblizal njegovemu, vendar sem se uprla. Potem je, tudi mislim, hotel dati poljub. Nisem hotela in prisrčno se mi je nasmehnil. Takrat mi je postalo prijetno, zares. Predtem me je tudi vprašal, če sem samska, odgovorila sem mu pritrdilno. Ko sem jaz njega vprasala, ce je samski, ce ima druzino, je molčal.
Zdaj sem ponosna nase, da se tistega večera ni zgodilo kaj več. Ugotovila sem, da je ta moški postal pred kratkim oče. Priznam, pomislila sem, da bi se lahko občasno kdaj še dobila. Privlačil me je na nek način, vendar, razočarana sem. Kar pisala mu bi, mu rekla vse, kar mislim, glede njegovega varanja. Ni prav, vendar to je njegova tezava, ter tezava njegove partnerke. Jaz bom zadevo ze predelala. Sem pa razočarana, ker pogosto naletim na ne dobre moške.
Kako bi ravnali vi, če bi doziveli to, kar sem dozivela? Vesela bom nasvetov, mnenj.
Anonimno 7384, 18.11.2024 ob 03:18
Nisem bral niti enega stavka. Ampak naj bo. Prasc hudičev.
Ja kako je on prasc nekomu, ki si ga želi. To je lahko samo svoji partnerici. Ženske si takih moških želite. Saj nekoga dobrega, mirnega ne bi niti spoznale, če sedi sam v kotu. Videno že 1000x.
Osvajalec ne osvaja samo enkrat, to je pa ja jasno.
Kaj misliš s tem vprašanjem? Kako bi ravnali? Saj je dogovor jasen, ogni se ga na sto kilometrov in blokiraj na vseh omrežjih, če si slučajno že povezana. Menim pa, da bi morala že takoj odločno reagirati in ga poslati v 3pm. Kaj se to pravi, da te po 15 minutnem pogovoru začne otipavati po riti in še kje drugje? Če se “upiraš” in “izmikaš”, vendar hkrati še nadaljuješ pogovor in ti je toplo ob njegovem smehljanju, potem je to za njega znak, da te je načel in te bo z malo vztrajanja do konca odprl. Moški, ki te bo spoštoval in te bil vreden, nikoli ne bo poznanstva začel na tako vulgaren način.
Ja pa dobro, lahko bi mu pomagala! Ima visoko nosečo ženo, ki ni kooperativna. Njega pa tam spodaj vse tišči! Ne bi te bilo nič manj, če bi naredila dobro delo in ga sprostila.
S tem bi pomagala tudi njegovi noseči ženi. Ona je že tik pred porodom in res ne more več seksat, on pa ima seveda potrebe in ji non stop teži. Tako bi imela mir tudi njegova žena in bi se lažje osredotočila na porod.
Pameetna, 18.11.2024 ob 02:50
Na zuru sva zacela govoriti. Do takrat se nisva poznala. Pogovor je bil čisto ok. Bila sem z druzbo in on je bil z druzbo. Še zmeraj sva klepetala in z zura smo skupaj odšli. Začelo se je! Ko smo hodili, me je kar prijemal za noge in tudi rit. Šokirana sem se izmaknila. Potem je zelel, da hodiva naprej tako, da se drziva za roke, pristala sem na to. Hodila sva kot hodijo pari, ljudje v zvezi. Lepo sva se teh, recimo petnajst minut pogovarjala, vsakdanje, zivljenjske stvari. Malo zatem mislim, da je prijel mojo roko in mi jo priblizal njegovemu, vendar sem se uprla. Potem je, tudi mislim, hotel dati poljub. Nisem hotela in prisrčno se mi je nasmehnil. Takrat mi je postalo prijetno, zares. Predtem me je tudi vprašal, če sem samska, odgovorila sem mu pritrdilno. Ko sem jaz njega vprasala, ce je samski, ce ima druzino, je molčal.
Zdaj sem ponosna nase, da se tistega večera ni zgodilo kaj več. Ugotovila sem, da je ta moški postal pred kratkim oče. Priznam, pomislila sem, da bi se lahko občasno kdaj še dobila. Privlačil me je na nek način, vendar, razočarana sem. Kar pisala mu bi, mu rekla vse, kar mislim, glede njegovega varanja. Ni prav, vendar to je njegova tezava, ter tezava njegove partnerke. Jaz bom zadevo ze predelala. Sem pa razočarana, ker pogosto naletim na ne dobre moške.
Kako bi ravnali vi, če bi doziveli to, kar sem dozivela? Vesela bom nasvetov, mnenj.
saj se ni še nič zgodilo, rada bi pa te n diha.
vredi dečko