Je že bil kdo na Krfu?
Če je bil kdo od vas že na Krfu, bi bila zelo vesela informacij o vaših izkušnjah, še posebno o dobrih in poceni prenočiščih, avtobusnih linijah (so dobre povezave med kraji?), cenah obrokov v restavracijah in če se da “preživeti” potovanje z ladjo kot palubni potnik (ali je bolje pilotski sedež ali kabino).
HVALA!!!
Hey!
Jest sem bila na Krfu 2 leti nazaj. Mal vec mi povej kdaj gres, kako,…Drugace se ladjo da prezivet tudi kot palubni potnik(sem dala skozi ze velikokrat), sploh se pa lahko zleknes na tla v notranjosti ladje, ti ni treba biti zunaj!Avtobusne povezave na Krfu sicer so ampak ne dobre in ne peljejo ravno ponoci. Tam se mnozicno najema skuterje, ki te popljejo do vseh kotickov (ta najlepse plaze so z busi nedosegljive).
Ce te se kaj zanima mi pisi!
Pa-pa, Tinka
Lep pozdrav.
Na otoku Krfu smo bii lansko leto. In sicer štiričlanska družinica (otroka stara 19 in 16 let). Z kranjsko agencijo LINDA – last minute. Bilo je super. Na ladji se da spat na palubi, če imate spalno vrečo s seboj. Odsvetujem pa vam spanje na letalskem stolu, ker prilagojen po telesu in se ne da premikat, kabina pa je (vsaj za moje videnje) predraga. Za tisti denar je bolje, da greste na eno res grško večerjo. Tudi s hotelom smo bili izredno zadovoljni, da ne govorim o plažah in prijaznih Grkih.
Skratka, letos greva z možem ponovno, vendar z avionom na Kreto. Sploh ne prenesem več hrvaških otoko in njihovih počasnih in jezni kelnarjev. Grki so čisto nekaj drugega – kot kakšni italijančki. (otroka gresta letos v Turčijo).
Torej: svetujem vam, da se sprehodite po internetu po agencijah in sigurno boste kaj našli.
Pa lep dopust vam želim.
Krf je krasen otok, kjer so možnosti za precej aktivnosti. Najboljša varianta je vsekakor avion, ker palubni podtnik je GROZA in ne priporočam… najem skuterja je prva stvar ki ti jio priporočam, ker imaš dostop na kotičke, ki jih drgač ne najdeš nikol… otok je zelo raznolik, prelepe plaže in narava… natakarji so zoprni, ker nonstop ponujajo kruh in maslo pred obrokom, pa tudi če ga ne poješ ti ga zaračunajo… sploh zelo radi nategujejo turiste sicer na prijazen način z nasmehom na ustnicah – le zakaj :)) cene so take kot pri nas, hrana je zanimiva… zelo priporočam…