Je že kdo prekinil pamet trojček pri Amisu?
Ah, ma kaki neplačane položnice. Smo zveste stranke, jim pustimo ogromno denarja, odkar pa je prevzel Simbol, se storitev slabša, ugodnosti za stare stranke pa nobenih več. Tako da gremo na Telemach, da bo vsaj par položnic zastonj. Pa več programov za isto ceno. Amis je čisto zaspal, njihova mobiaTV pa tudi ni več za nikamor, komunikator nenehno šteka, nenehno siljenje, da bi vzeli še njihovo mobilno telefonijo (potem še dobiš kakšen popust) …
Praviš torej, da novi operater vse opravi? Hvala.
Ah, ma kaki neplačane položnice. Smo zveste stranke, jim pustimo ogromno denarja, odkar pa je prevzel Simbol, se storitev slabša, ugodnosti za stare stranke pa nobenih več. Tako da gremo na Telemach, da bo vsaj par položnic zastonj. Pa več programov za isto ceno. Amis je čisto zaspal, njihova mobiaTV pa tudi ni več za nikamor, komunikator nenehno šteka, nenehno siljenje, da bi vzeli še njihovo mobilno telefonijo (potem še dobiš kakšen popust) …
Praviš torej, da novi operater vse opravi? Hvala.[/quote]
Prav zanimivo…tud sam sem na amisu in hkrati na simobilu in po kalkulaciji glede na konkurenco je najcneejši glede mojih zahtev…130 programov in 20 mb interneta…plačujem 30 € …za ta denar ne dobiš nikjer drugje take ponudbe
Praviš torej, da novi operater vse opravi? Hvala.[/quote]
Prav zanimivo…tud sam sem na amisu in hkrati na simobilu in po kalkulaciji glede na konkurenco je najcneejši glede mojih zahtev…130 programov in 20 mb interneta…plačujem 30 € …za ta denar ne dobiš nikjer drugje take ponudbe[/quote]
No, koliko te pride pa s simobilom?
Prav zanimivo…tud sam sem na amisu in hkrati na simobilu in po kalkulaciji glede na konkurenco je najcneejši glede mojih zahtev…130 programov in 20 mb interneta…plačujem 30 € …za ta denar ne dobiš nikjer drugje take ponudbe[/quote]
No, koliko te pride pa s simobilom?[/quote]
30€ je cena s popustom, ker sem pri simobilu
Sprašujem te, koliko te pride še položnica za simobil. Šele potem je primerjava z drugimi smiselna. Ker končna cena je merodajna.[/quote]
Mi se pogovarjamo o internetu in TV …telefon je druga stvar…[/quote]
Sploh ne, v tem je štos. Simobil je drag ponudnik. Ti sicer zdaj misliš, da prišparaš pri televiziji, ampak ker jaz prišparam pri mobilnem operaterju, sva v končni fazi na istem. Seveda simobil eno pogojeje z drugim, ker ve, da je pri telefonu drag. Pa grem, stavit, da bom po novem celo na boljšem. Za današnje čase imaš obupno počasen internet. Jaz grem na 150 mbps. Ker pa je višina tvoje položnice za telefon očitno skrivnost, cenovno ne moreva primerjati.
Mi se pogovarjamo o internetu in TV …telefon je druga stvar…[/quote]
Sploh ne, v tem je štos. Simobil je drag ponudnik. Ti sicer zdaj misliš, da prišparaš pri televiziji, ampak ker jaz prišparam pri mobilnem operaterju, sva v končni fazi na istem. Seveda simobil eno pogojeje z drugim, ker ve, da je pri telefonu drag. Pa grem, stavit, da bom po novem celo na boljšem. Za današnje čase imaš obupno počasen internet. Jaz grem na 150 mbps. Ker pa je višina tvoje položnice za telefon očitno skrivnost, cenovno ne moreva primerjati.[/quote]
Čaki mal, kako to misliš počasen? Torrentov skoraj ne uporabljam, ker gledam filme v glavnem na popcornu, in to na 1080p, z lahkoto, brez štekanja…You tube lahko gledam vse na 1080p ali celo na 4K. marsikaj je odvisno od računalnika, ne od same hitrosti linije…imam še SSD disk, tako da se mi računalnik postavi na desktop v 15 ih sekundah in odpira strani zelo hitro. Imam možnost it na optiko, pa racionalno gledano, ne rabim it…
Vsi mobilni ponudniki imajo zelo podobne pakete, mogoče kakšen euro ali dva razlike, tako da spet ne vem kaj bluziš o nekih hudih razlikah….če pa misliš na BOB ali kaj podobnega od sranja, pa lahko takoj zaključiva. Če si zaželim najnovejši iphone , ki je vreden 950 €, ga dobim z vezavo za 24 mesecev za pol manj. Na Bobu tega pač ni mogoče izvest, jebat ga. In tudi če vzameš pri TV operaterju telefonsko naročnino v paketu, še vedno moraš NOV telefon plačevat pri mobilnem ponudniku.
kaj bi zdej rada še dodala?
Sploh ne, v tem je štos. Simobil je drag ponudnik. Ti sicer zdaj misliš, da prišparaš pri televiziji, ampak ker jaz prišparam pri mobilnem operaterju, sva v končni fazi na istem. Seveda simobil eno pogojeje z drugim, ker ve, da je pri telefonu drag. Pa grem, stavit, da bom po novem celo na boljšem. Za današnje čase imaš obupno počasen internet. Jaz grem na 150 mbps. Ker pa je višina tvoje položnice za telefon očitno skrivnost, cenovno ne moreva primerjati.[/quote]
Čaki mal, kako to misliš počasen? Torrentov skoraj ne uporabljam, ker gledam filme v glavnem na popcornu, in to na 1080p, z lahkoto, brez štekanja…You tube lahko gledam vse na 1080p ali celo na 4K. marsikaj je odvisno od računalnika, ne od same hitrosti linije…imam še SSD disk, tako da se mi računalnik postavi na desktop v 15 ih sekundah in odpira strani zelo hitro. Imam možnost it na optiko, pa racionalno gledano, ne rabim it…
Vsi mobilni ponudniki imajo zelo podobne pakete, mogoče kakšen euro ali dva razlike, tako da spet ne vem kaj bluziš o nekih hudih razlikah….če pa misliš na BOB ali kaj podobnega od sranja, pa lahko takoj zaključiva. Če si zaželim najnovejši iphone , ki je vreden 950 €, ga dobim z vezavo za 24 mesecev za pol manj. Na Bobu tega pač ni mogoče izvest, jebat ga. In tudi če vzameš pri TV operaterju telefonsko naročnino v paketu, še vedno moraš NOV telefon plačevat pri mobilnem ponudniku.
kaj bi zdej rada še dodala?[/quote]
Vau! Iphone za pol cene kupim takoj. Mi prosim daš link na ponudbo?
kaj bi zdej rada še dodala?[/quote]
Vau! Iphone za pol cene kupim takoj. Mi prosim daš link na ponudbo?[/quote]
Ti ga kupiš qurac, ker si tak škrtuh…pa ko bi vsaj dodala cene od konkurence da jaz to vidim kolk je Amis ful dražji in nikakav…..kr neki lapaš…
Haha, ne rabiš, sem šla sama preverit. Kako so te nategnili. Kot prvo s ceno. Trenutno telefon v Big Bangu stane – 790 evrov. Pa Big Bang ni najcenejši, pravi popusti šele prihajajo.
Tako da so te že tukaj nategnili. Kot drugo pa so te nategnili, ker da so ti blagovolili telefon “subvencionirati”, so ti uturili ful drag paket, najvernetneje za najmanj 20 evrov na mesec. Če seštejem ceno paketov + obroke, si telefon preplačal. Kakorkoli obrneš.
Seveda pa se z nekom, ki mu je Bob, trenutno najcenejši ponudnik brez vezave na trgu, s katerim že par let nimam nobenih težav, sranje, težko pogovarjam. Lej, tvoj denar, samo ne mi pravljic prodajat o popustih. Ker vse preplačuješ in padaš na najcenejše fore. Če ne moreš telefona kupit drugače kot na obroke, tako povej. Samo ne misli, da so ti kaj podarili, pa ne prepričuj drugih, ki so trg očitno naštudirali malo bolje kot ti. Tvoj internet je pa še zmeraj žalost. Čas je šel naprej.
Vsak normalen mobi paket, vse neomejeno in vsaj 6 GB podatkov, stane okrog 20-22€…
Lej butara…nazadnje sem vzel Lumio 950 na 24 obrokov po 8 €…to je 190 €…redna cena novega iz trgovine je 500€…to je zame konkretno več kot pol ceneje…
Ne delaj se blesavo…pošinfala si AMIS podolgem in počez…in da je cenovno drugje boljše, da šteka, itd…
Ne mislim se s tabo več pregovarjat…
Sori, ampak ti nisi za drugam kot za v Butale. Ko se je tale Nokia pri nas prodajala po 500 evrov, je bila v Nemčiji 250 evrov v prosti prodaji. Vem, ker smo jo kupili. Ampak glavno da si jo dobil na obroke. :))) Čeprav si dve leti plačeval božjastno drag paket in v končni fazi za ta telefon plačal v dveh letih skoraj 700 evrov. Bravo, no.
Ne vem, kdaj boste dojeli, da so vsi ti paketi nategi.