Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je zunanji videz pomemben ali ne?

Je zunanji videz pomemben ali ne?

Živijo. Zanima me če je zunanji videz pri moških res tako pomemben za ženske? Nekateri namreč trdijo da zunanji videz ne igra velike vloge, a če malo pogledam okoli sebe vidim da so samski večinoma grdi, zavaljeni, plešasti moški, medtem ko je lepih,elegantnih izredno malo samskih. Po drugi strani pa opažam tudi mnoge grde debele moške, ki so v paru z pravimi lepoticami. Kakšno je vaše mnenje?

Je pomemben.

V notranjost te pogleda, če maš dovolj veliko srce. Tu ti rastni hormon prav pride.

Glede na to,da smo ljudje tudi vizualna bitja je,no vsaj meni,videz tudi pomemben vsaj na zacetku.Absolutno pa vsecna zunanjost ne odtehta gnilega znacaja..

Kdor pravi, da videz nič ne šteje, samo stran od njega.

Videz je pomemben, vsake oči pa imajo tako in tako svojega malarja. Meni je pomemben obraz in nasmeh ter čistost in urejenost moškega. Avtor piše, da je večina samskih moških grdih, plešastih in zavaljenih. Moje izkušnje pa so popolnoma drugačne. Čisto vsi, s katerimi sem v zadnjem obdobju šla na zmenek, so bili simpatični, lušni, zelo športni moški in nihče od njih ni imel pleše, starost pa nekje od 35 do 45 let.

No, jaz sem pisal bolj o kronično samskih moških, se pravi o takih ki so večno ali dolgoročno samski. Takih poznam kar nekaj in vsi so taki kot sem opisal zgoraj: debeli, plešasti…Ti si se najbrž srečala s takimi ki so bili samski krajše obdobje, ker so se morda razšli s partnerico…Dvomim, da je bil kdo od teh trajno samski.

Je, vendar manj kot karizma, inteligenca, emocionalne lastnosti in karakter nasploh. Lahko se zaljubiš v lepo žensko, ampak se hitro konča, če je embalaža na pol prazna in če ti ne nudi čutne ter intelektualne izpopolnitve.

Z leti pomembnost videza popušča, je pa v obdobju prvega odločanja (20-30 let) za partnerja bistveno pomemben, v večini pri posamezniku, bolj kot vse ostalo.

Ti pri ženskah iščeš intelektualno izpopolnitve ? LOL

tiste, ki jim je videz pomemben so tukaj – na MON_u in se skrivajo pred batinami

Zunanji izgled: gospodiči so bili samski nekje od pol leta do treh let, seveda jih je večina imela vmes vsaj kakšno avanturo.
Videz je pomemben, da te človek pritegne, o tem se ne rabimo slepiti. Seveda pa je za kaj več (partnerstvo), pomembno tudi kaj drugega.

Ampak veliko debelih in plešastih pa ima partnerko oz. ženo.
Imam kolega, ki sicer je plešast, a se brije na nulo in mu pristoji, ni pa debel, a še v življenju ni bil v zvezi. Pa ima veliko kolegic in prijateljic, čisto dovolj se druži z ženskami, je resen rekreativen športnik, simpatičen, preskrbljen, ni ravno Einstein, je pa dobra oseba. Pa kar nekaj kolegic in prijateljic imam, ki jim čisto nič ne manjka, so nadpovprečnega videza, zanimive, zaposlene, samostojne in vse, v partnerstvu jim pa ne gre in ne gre, same neke blesave variante.
Tako da videz sigurno ni vse. Kot pa je nekdo že napisal, nekaj vseeno pomeni. Čeprav po mojem je pomembnejša energija, ki jo izžarevaš, kot pravilnost obraznih potez in skladnost postave.

Grdi moski imajo praviloma najlepse zenske. Yes 🙂

Imam kolega, ki sicer je plešast, a se brije na nulo in mu pristoji, ni pa debel, a še v življenju ni bil v zvezi. Pa ima veliko kolegic in prijateljic, čisto dovolj se druži z ženskami, je resen rekreativen športnik, simpatičen, preskrbljen, ni ravno Einstein, je pa dobra oseba. Pa kar nekaj kolegic in prijateljic imam, ki jim čisto nič ne manjka, so nadpovprečnega videza, zanimive, zaposlene, samostojne in vse, v partnerstvu jim pa ne gre in ne gre, same neke blesave variante.
Tako da videz sigurno ni vse. Kot pa je nekdo že napisal, nekaj vseeno pomeni. Čeprav po mojem je pomembnejša energija, ki jo izžarevaš, kot pravilnost obraznih potez in skladnost postave.[/quote]

In zakaj ti tistega simpatičnega, preskrbljenega ne ravno Einsteina ne vidiš kot svojega potencialnega partnerja?

Tako da videz sigurno ni vse. Kot pa je nekdo že napisal, nekaj vseeno pomeni. Čeprav po mojem je pomembnejša energija, ki jo izžarevaš, kot pravilnost obraznih potez in skladnost postave.[/quote]

In zakaj ti tistega simpatičnega, preskrbljenega ne ravno Einsteina ne vidiš kot svojega potencialnega partnerja?[/quote]

In zakaj bi ga morala? A je kje kak zakon, po katerem mora ženska obvezno o kolegu, ko se le-ta znajde samski, razmisliti kot o partnerju?

In zakaj ti tistega simpatičnega, preskrbljenega ne ravno Einsteina ne vidiš kot svojega potencialnega partnerja?[/quote]

In zakaj bi ga morala? A je kje kak zakon, po katerem mora ženska obvezno o kolegu, ko se le-ta znajde samski, razmisliti kot o partnerju?[/quote]

In zakaj NE BI MOGLA na to pomislit? Ker ti ni všeč, takšen, kot je. Zato pa tudi drugim babam ni. Ker nima dovolj moške svinje v sebi, da bi bil privlačen. Niti tvojim frendicam. Se ni treba nič sprenevedat, zakaj on pičke nima. Točno ti veš, zakaj je nima.

In zakaj bi ga morala? A je kje kak zakon, po katerem mora ženska obvezno o kolegu, ko se le-ta znajde samski, razmisliti kot o partnerju?[/quote]

In zakaj NE BI MOGLA na to pomislit? Ker ti ni všeč, takšen, kot je. Zato pa tudi drugim babam ni. Ker nima dovolj moške svinje v sebi, da bi bil privlačen. Niti tvojim frendicam. Se ni treba nič sprenevedat, zakaj on pičke nima. Točno ti veš, zakaj je nima.[/quote]

A se ti sploh zavedaš, kako butasto je tvoje razmišljanje? No, tako butasto, da se sploh ne splača odgovorit nanj, ker kot prvo, škoda časa, kot drugo, itak ne bi razumel, kot tretje, ker je BUTASTO.

He he, ne ne, to je itak klasika. babe majo vedno enega takega pridnega urejenega frenda, ki mu govorijo: joj, kako si ti vredu…Po pravilu se pa v praksi zapletejo vedno z nekim tipom, ki je čisto nasprotje, ima pa dovolj moške svinje v sebi. Urejenost in pridnost ni seksi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Malo packa pa že morš bit, samo eni ste malo preterali v tem. Morate še malo izpilit zadevo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Packa, lol. Dej no, smešen si…

Vem, hvala. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sicer res videvas nekatere privlacne zenske z luftarskimi moskimi. Sam verjamem v pridnost in delo. Verjamem, da kar das to dobis. Pozneje se take veze najbrz ne izkazejo za najbolj uspesne, lahko tudi se, saj je vse sorta. Obicajno ljudje, ki vse dobijo brez vecjega truda, tega niso sposobni ceniti in se jim zdi vse samoumevno. Moje mnenje je, da zenske zelo privlacijo pridni, delavni in urejeni moski. Ce jih ne, je vzrok se premalo truda ali pa jim nekdo ze v osnovi ni vsec tak kot je. Pomemnbe so tiste prave, ki cenijo kar smo in jih to privlaci. Zenske me privlacijo predvsem zaradi izgleda, kar se karakterja tica pa zaradi pridnosti in neopravljivosti. Ce smo neuspesni pri zenskah se lahko le se bolj trudimo na vseh podrocjih, za boljse rezultate, ce hocemo slabse, naj se pa manj. To sem napisal, da tudi sam sebe spodbudim, ker navsezadnje vedno kar steje in osrecuje, je kar smo naredili in dosegli z delom in pridnostjo. Ce je zenska sama po sebi privlacna, je mogoce res privlacna tudi, ce ni pridna, toda ce ima se to je potem res prava in si s tako zelis biti skupaj. Izgled se mi zdi pomemben, zato se mi zdi smiselno veliko vlagati v sport in sploh tudi izobrazevanje, ke vse to dela lepsi izgled, bolj privlacno obnasanje in vecjo samozavest pri vsem. Smo pa tudi razlicni in sem napisal svoje mnenje in se vsak bori za sebe in kar zanj deluje.

Lih zdej gledam enga dedija na Slo 1, k razlaga v kašnih razmerah je živel kot otrok. Pa že govori o tem, kako je mama bila pridna, delavna doma, foter pa zloben, jo tepu, zapravu ves denar zase, razbijal pohištvo,…

Še eno “naključje”, da se ženske lepijo na moške svinje.

Tudi Spiderjev je bil takšen, pa Robijev, pa moj. Naše mtke so se “po naključju” zaljubljale v kretene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close