Je zunanji videz pomemben ali ne?
In zakaj NE BI MOGLA na to pomislit? Ker ti ni všeč, takšen, kot je. Zato pa tudi drugim babam ni. Ker nima dovolj moške svinje v sebi, da bi bil privlačen. Niti tvojim frendicam. Se ni treba nič sprenevedat, zakaj on pičke nima. Točno ti veš, zakaj je nima.[/quote]
A se ti sploh zavedaš, kako butasto je tvoje razmišljanje? No, tako butasto, da se sploh ne splača odgovorit nanj, ker kot prvo, škoda časa, kot drugo, itak ne bi razumel, kot tretje, ker je BUTASTO.[/quote]
Zakaj butasto? Čisto normalno vprašanje je. Ne znaš normalno odgovorit brez vulgarnih izpadov? So te mati tako učili?
Zakaj oni simpatično tipček ne more postati tvoj spolni partner? Kaj mu še manjka?
Zgleda kot da ima vse in istočasno nič, da bi se ženskam zdel poseben.
A bejš no, da so ženske tiste in ne moški, ki se lepijo na moške svinje? Kdo bi si mislil … :/
Marko, zakaj se pa nate nobena ne lepi? Ti nisi do njih svinja. Mogoče je to vzrok.
Z Markotom se nobena ne ukvarja, to se že tu na forumu vidi. Vse se ukvarjajo z mano, Fidom, Spiderjem, Matkićem ipd.
Seveda je zunanji videz pomemben, če ne celo na 1. mestu (to velja tako za moške kot ženske).
Je pa to tako, da imajo vsake oči svojega malarja; kar je za nekoga grdo je za drugega lepo. 🙂
Zakaj bi jaz karkoli pilil, če pa ženske takih, kot si ti, rade k meni zahajajo. Jaz ne bom ničesar spreminjal, babam sem všeč tak, kot sem..
Kdo pa pravi, da so se zaljubile? Da nastane otrok pa res ni treba, da sta dva zaljubljena. Dovolj je le seks brez kondoma.
Nič si babe ne želijo nobenih urejenih tipov. Če bi jih, bi si jih iz ona-on dol pobrale..
A bejš no, da so ženske tiste in ne moški, ki se lepijo na moške svinje? Kdo bi si mislil … :/[/quote]
Kdo so pa MONovske moške svinje :)? A po tej logiki so to vsi monovci, ki imajo partnerke? Samo obnašajo se pa ne tako. Tu nekaj ne štima v logiki nesamozavestneža.
Marko in Robi sta že povedala, da sta partnerki našla na internetu. Sej tako je, pridni pobje najdejo na internetu, ko so punce dale dovolj barabic skoz..
Zakaj bi jaz karkoli pilil, če pa ženske takih, kot si ti, rade k meni zahajajo. Jaz ne bom ničesar spreminjal, babam sem všeč tak, kot sem..[/quote]
Mogoče pa jim nisi ti všeč, ampak tvoj pudl.
meni je čist vseeno, od bab rabim kavs, drugega ne, to pa dobim..
A se ti sploh zavedaš, kako butasto je tvoje razmišljanje? No, tako butasto, da se sploh ne splača odgovorit nanj, ker kot prvo, škoda časa, kot drugo, itak ne bi razumel, kot tretje, ker je BUTASTO.[/quote]
Zakaj butasto? Čisto normalno vprašanje je. Ne znaš normalno odgovorit brez vulgarnih izpadov? So te mati tako učili?
Zakaj oni simpatično tipček ne more postati tvoj spolni partner? Kaj mu še manjka?[/quote]
Sem ti že povedala, zakaj je butasto.
Glede domnevne vulgarnosti (če rečem bobu bob, to ni vulgarno, če imaš butaste izjave, imaš pač butaste izjave): če v temle svojem besedilu najdeš odsek, ki NI vulgaren, se bom temu svojemu kolegu ponudila za spolno partnerko (predvidevam, da se ti ponudiš vsaki samski, ki jo poznaš):
kolikor imajo opravka vsak dan z nami, ki jih imamo za tepke. Tiste, ki jih trenutno sploh premorejo – svoje osebne papučarje. Okoli nas se vrtijo kot sestradane mačke okoli klobase pod pokrovom. Ni čudno, da še tiste uboge in obupane fehtarje izgubijo, če raje na forumu visijo, kot da bi se malo njim posvetile. Prav potrjujejo pravilo, da se baba najraje vrača k tistemu, ki jo po moško ponižuje. Svoje bebkote pospravijo v kišto med ostale igračke, da se lahko z El Fidelitom in ostalimi “moškimi kreteni” na netu prerekajo po cele ure, nikdar dovolj site njihove pozornosti. Ampak tudi če mi naenkrat izginemo s prizorišča, to ne bo rešitev za babja partnerstva. Ravno nasprotno. Svoje loleke – uplenjene za potrebe videza v soseski – prenašajo samo dokler smo na netu desci, ki jim v sprijenih konverzacijah za nekaj trenutkov zapolnimo praznino dolgočasnih življenj s svojimi brezkompromisnimi vsebinami. Vsaj ta čas jim ni treba gledat svoj obupen izbor moških nadomestkov, ki jim ždijo po kotih. Sem se hodijo kregat z desci, da za nekaj časa ubežijo svoji kilavi realnosti.
je pa ni…. v bistvu za nek prvi stik oz. vtis, je videz primarnega pomena…. če pa gledamo potem na to, da bi z osebo dejansko kaj imeli, je pa videz sekundarnega, vsaj za moje pojme…jst dam več na karakter…je pa res, da to pride z leti…. k si tm ene 18, gledaš samo na videz…. pr 30. te pa začne že vsebina dost bol interesirat 🙂
Elizabeta druga, a si ti še junferca?
Mogoče je pa glih obratno. Pr 30ih že dojameš, da so vse ženske glupe in potem gledaš samo še na videz.
Ima smisel. Po 30-em mora ženska dobro zgledat, da dobi tipa. Prej ga vsaka dobi.
Mogoče je pa glih obratno. Pr 30ih že dojameš, da so vse ženske glupe in potem gledaš samo še na videz.[/quote]
jah ne vem kašne izkušnje maš ti…. jst sm svoje napisala…. dejansko niso vsi glupi-niti ženske niti moški…. je pa res, da je več vizualno res top osebkov totalno glupih, zato pa dajemo zdej karakter pred videzom…. drgač bi nam bil še vedno videz ključnega pomena…men pač ni več….. priznam pa, da še vedno rada pogledam totalno dobrga tipa…ampak niti ne tok z namenom, da bi hotla kej z njim…bol tist-uuu je hud….in to je to 🙂
pajk- ne bo držal… ampak ok, pač tvoja teorija 🙂
Bolj si prasec, bolj si babam privlačen. od tod tista znamenita, ki jo tudi elizabeta tu omenja, da imajo njene kolegice slabe izkušnje s tipi.
Seveda imajo. vsaka baba ima slabe izkušnje s tipi, saj najbolj rine v tipe, ki jo najbolj prizadenejo.
to pa drži ja…. ampak poanta teh “prascev” je pač v tem, da ne skočjo vedno, k se ženska neki zmisl, in to je potem ženski izziv…kao zaka pa zdej ne more, zaka me je pa zdej odjebu itd. ampak z leti vidiš, da ni to to in pač mal bl realno študiraš pa začneš cent druge zadeve k ti ni več do nekih banalnih igrc… ma to fazo smo vse mele skor 100%
Sej, okoli se kurba s prasci v pozna 20-a, potem pa vzame prvega pridnega, ki pride mimo. Klasična scena. Jaz imam raje, da me ženske vidijo kot prasca, kot pa kot enega, ki okoli šeta eno stalno, pa sploh ne ve, kaj vse je že lazilo po njej.
Itak vse babe nakladajo, kako so vedno imele ful merila glede tipov, resnica pa je ta, d abolj baba naklada, večja je evrjetnost, da jo intimno poznajo tudi raznašalci pic…
haha, misliš? ej ne vem… jst vem, da me nekdo, k bi ga vedno vidla z drugo prej odbije kot privlači…..če vedno šetaš eno stalno, skor veš, ka vse je že lazl po njej…. ne vem, al pa tut ne…ampak če si z nekom par let, težko lazi po njej še miljon drugih…. je pa res, da ti včasih lohk sam en prasec čist zjebe lajf za par let vnaprej, ne rabi jih bit miljon še vmes 🙂 ampak svet je pisan, izkušnje so pa tut različne…. zaka je kdo tak in zakaj ne….stvar dotičnega osebka pač…. ka pa vem…. o tem debatirat…. bl k ne je nesmiselno, k ma vsak neka svoja merila in prepričanja iz preteklosti…. 🙂
O vlogi fizicnega izgleda vedo najvec povedati ljudje, ki so na lastni kozi spoznali razliko med obnasanjem do lepih in grdih ljudi. Dober primer bi bila zelo debela neprivlacna zenska, ki mocno shujsa in postane vitka lepotica. “Vse” se spremeni. Od ustrezljivosti mimoidocih, do partnerske dinamike in karier.
Forum je zaprt za komentiranje.