Je zunanji videz pomemben ali ne?
In pri 30ih se kao zresnejo in postanejo ful zrelejše, izkušenejše in zaradi tega potem izbirajo samo še tapridne.
A ni pri babah tako, da prej dozorite od ns, pa to ? Kako pa ste potem pri 20ih še vedno tok nezrele, neumne, da se lepite na moške svinje ? Neki tle ne štima 🙂
ne posplošuj, pisala sm zase….mogoče je pa kiro že ob rojstvu srečala pamet in ni mela takih problemov…jst vem, da sm pri prvih dveh tipih dala vse na vizualo, pa me je nesl…. 🙂 potem sm pa začela dojemat, da pa lep videz brez prave vsebine ni vredn dost….
Prava vsebina za vs pa so nesramni, zaničevalni moški. Tko da maš prov, lepota ni vse. Lahko je lep, ampak, če je preveč prijazen, pošten, bo pri ženskah glih tok nasrkal kot moški povprečnega/podpovprečnega videza.
Malo ga mimo sekate. Oboji.
“Prasec” ne more biti vsak. Sele, ko si enkrat zazeljen, si lahko privoscis biti “prasec”. Pa ne me sedaj napacno razumeti, da trdim, da je vsak zazeljen tip ze “prasec”. Pravim le kar sem napisal. NAJPREJ moras biti zazeljen. Potem si sele lahko “prasec”. Ne obratno!
prava vsebina glih niso taki….. lahko je tut res dobr tip in ma tut res dobro vsebino….lahkoje tut slabše vizuale pa ma slabo vsebino…mislm….noben ni reku, da so vsi “lepi” prasci in vsi “grdi” dobre vsebine….. govorimo tk mal o splošnem povprečju…. 🙂 lahko je tip vizualno povprečn al pa podpovprečn, pa ma full gobec oz. je naučen določenih zadev, k ženske palijo in je pač prasec, k izkorišča teoretično dobro znanje in ve ka je treba rečt…. mislim maš miljon zadev tle…
Preveč dostopni vam niso izziv, easy catch, pa to. Bolj vas bo pritegnil npr. kak že zaseden tip. Pa če ma babo top izgleda, še tok večji plus. Strmela boš vanj in se spraševala kaj je na njem tok posebnega, ker če lahko za njo poskrbi, potem verjetno lahko tud zate.
Jst sem mel enkrat več oboževalk, v času, ko sem bil v zvezi. Tko da….lahko čist komot posplošujem.
zanimivo razmišljanje…. mene pa zasedeni tipi niso nikol preveč interesiral…. je bil kak dobr tip, sm ga pogledla, vidla da ma žensko, pa če je bla ženska tut huda, sm še njo pogledla in si rekla-matr sta lep par…. i to je blo to 🙂
več oboževalk si mel, k si bil v vezi? možno, k si oddaju boljšo energijo, bl srečn si bil in to se na daleč opazi in full pritegne 🙂
Mogoče sem se zgoraj malo narobe izrazil. Ženske vzburjajo DOMINANTNI moški, leaderji. Ti pa so po večini sami kreteni. Hočejo da je vse po njihovo, so samovšečni, ukazovalni, tisti, ki se ne strinjajo z njimi, se jim pa zasmehujejo, jih ponižujejo ipd.
Tapridni, tihi, pošteni (beta introvertirani copatarji), pa niso niti blizu karakterju, ki vas pri moških vzburja.
Ekstrovertirani gobezdači, ki so stalno v središču pozornosti, taki vas zanimajo ja, bi bil že čas, da si to priznate.
Večji krog prijateljev imaš oz. bolj, ko te ljudje spoštujejo, večji turn on za eno tako nesamozavestno kravco. Babe ste pa večini nesamozavestne, kar je med drugim tudi eden od glavnih razlogov zakaj vas taki tipi pritegnejo.
Prasec je lahko vsak. Tu ne rabiš nobenih predispozicij, dodatnega znanja, emocij, razmišljanja…si preprosto prasec. Zato mi ne govori kot da rabipš doktorat za to.
hmmm…. napačno razmišlaš… vsaj po moje… v bistvu je keč, da morš najprej pr seb razčlent ka v resnici želiš od lajfa…. pa recimo da maš za sabo eno propadlo zvezo s full dobrim tipom (vizualno) in če nadaljuješ z istim vzorcem, boš dobu potem isto servirano….kdo te prvotno pritegne in kdo je tist, k te sčasoma začne resno zanimat, je pa druga…. odvisn…. določeni ljudje sami ne vejo ka bi radi in pol natane frka glede vsega, k se ponavla skoz isti vzorec…. sj pravm…. najprej morš bit zadovoln sam s sabo, pa razpucat je treba ka kdo pričakuje od koga, pa je dost lažje in dost majn takih in drugačnih izkušn… moja skromna logika pač 🙂
Ne bo popolnoma držalo. Suverena moška svinja lahko naredi neverjeten vtis na glupe babe. Brez svoje svinjske dimenzije bi bil pa navaden anonimnež. Že samo to, da si dovoli bit prašič, ga dela bolj privlačnega. Babe seveda tega javno ne bodo nikoli priznale, ampak nima veze, kaj one priznavajo, ko jih enkrat spoznaš v dušo. Bolj ko nekaj negirajo, bolj je nekaj na tem, da jih to privlači. Ti si najbrž še prezelen, da bi to razumel. Ko boš dozorel kot moška svinja, ti bo vse to kristalno jasno.
Dvomim, da je tako.
Ne dominantni in svinje, ampak samozavestni in odločni. Kar pa je velika razlika.
Pravijo, nasprotja se privlačijo. Iščete samozavestnega jebača, ker same to niste. Evo.
nasprotja se dolgoročno nikoli ne privlačijo, ker na dolgi rok to nikakor ne funkcionira…. privlačijo se v štartu, ker je neke vrste izziv… bolj k sta si dva različna, težje furata daljšo vezo… to, da se nasprotja privlačijo je neke vrste mit, k so ga že zdavni ovrgl- na teoretični in praktični podlagi…. primarni izziv ja, kasnej je pa to sam trpljenje in nenormalni kompromisi… človk ne more živet z nekom, s katerim ni komapatibiln…. ne dolg….razn če se en tok prilagodi, da zavrže lastn jaz in živi za druzga…pol pa gre…. sam v vsakmu primeru potem en ni nikol srečn 🙂
Dvomim, da je tako.
Ne dominantni in svinje, ampak samozavestni in odločni. Kar pa je velika razlika.[/quote]
Itak da je tako. Zato pa tud ti pljuvaš čez politike, ljudem, ki nam VLADAJO. Zakaj ? Ker so to sami kreteni, ker delajo sebi v prid, ker jih boli kurac, če je 110.000 iskalcev zaposlitev, prostih mest pa komaj 1300. Pa prej bodo tebi šli znižat plačo, kot sebi.
Ni res. vsak tip, ki se odloči, je lahko prasec. vse je stvar odločitve.
Kako pa po tvojem izgleda moška svinja ? :)[/quote]
To so dedci, ki jim ti praviš neresni, sej veš, kaj se pretvarjaš zdaj nekaj?
Kako pa po tvojem izgleda moška svinja ? :)[/quote]
To so dedci, ki jim ti praviš neresni, sej veš, kaj se pretvarjaš zdaj nekaj?[/quote]
Neresnost in biti sv.i.nja, sta zame dva različna pojma.
Forum je zaprt za komentiranje.