Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je zunanji videz pomemben ali ne?

Je zunanji videz pomemben ali ne?

Točno to, baba pri dedcu išče nekaj, česar sama nima.[/quote]
To že. Vendar to ne pomeni, da iščemo nasprotje in da se nasprotja privlačijo. Privlači nas tisto, kar nas izpolnjuje in ustreže našim željam. to pa ni nasprotje.
Partnerja se morata dopolnjevati in ne nasprotovati.

Ti še kr verjameš v nekaj, kar ti babe pravijo, kot en naiven otrok, kot da se babe ne zapletajo kr naprej z najbolj “neprimernimi” tipi, kasneje to arcionalizirajo, kot da jim je žal, ti jim spet verjameš, misliš, da so to neke “izjeme”, da si pomirjen…je čist sveeno, kolk se ti z babo dopolnjuješ, če ji nisi seksi. Seksi pa preveč pridni tipi babam ponavadi niso.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tudi kakega Henryja Millerja ni za zanemarjat. Ob njegovem branju bi se morda kdo še pisat naučil.

Pridnost je tudi stvar vzgoje. Prasci so tisti, kateri so imeli pomanjkanje prave vzgoje. To ni luksuz, prestiž, ampak manjko, ki te vodi v prašičevo življenje. Prasec se vede le neotesano.

Najbolj samozavestni, najbolj odločni, pridejo na sam vrh, taki sedijo tam v parlamentu. In če človek kot tak, ne bi bil še mau ku*ba za zraven ne bi nikoli prišel tako visoko.

Podobno taktiko potrebuješ pri babah.

Jups. Dobričine nimajo šans v seksu, politiki, biznisu. Še brez gat ostanejo, če samo probajo. Se pa babam zdi hudo krivično, ko naletijo na talentirano svinjo in kasirajo vse za nazaj..

Ti še kr verjameš v nekaj, kar ti babe pravijo, kot en naiven otrok, kot da se babe ne zapletajo kr naprej z najbolj “neprimernimi” tipi, kasneje to arcionalizirajo, kot da jim je žal, ti jim spet verjameš, misliš, da so to neke “izjeme”, da si pomirjen…je čist sveeno, kolk se ti z babo dopolnjuješ, če ji nisi seksi. Seksi pa preveč pridni tipi babam ponavadi niso.[/quote]
V tej svojih definicijah pozabljaš, da ženske (tudi) niso popolne, so nesamozavestne, se nimajo rade…Zato izberejo “neprimerne”.
Nek pridni tip, ki ženski v vsem ustreže, pa sploh ne deluje samozavestno, zato ne more biti seksi in ne zanimiv, ker ga ženska dojema kot copatarja brez lastne volje in brez moške čustvene stabilnosti na katero se lahko ženska zanese in najde oporo, ko jo rabi.
Neke barabe ali svinje so mogoče zanimive najstnicam in čustveno nezrelim ženskam. Ostale ženske pa na to več ne padajo, ker jim to deluje otročje in nezrelo.

Daj jamrat. Nismo ti mi krivi, če nisi doživela prašiča svojega življenja. Ti samo pridno drgni svoj dildo kot Aladinovo svetilko in morda ti kakšen iz kavne šalice prileti v mednožje. Nikoli se ne ve. Menda se tudi čudeži dogajajo.

Narcisoidni psihopati niso samozavestni in ne odločni.
So samo egoistično svinjski. 🙂

Daj jamrat. Nismo ti mi krivi, če nisi doživela prašiča svojega življenja. Ti samo pridno drgni svoj dildo kot Aladinovo svetilko in morda ti kakšen iz kavne šalice prileti v mednožje. Nikoli se ne ve. Menda se tudi čudeži dogajajo.[/quote]
HAHAHAHAHAHAHHA

Jamraš ti, forum te je poln. Zame prašiči nimajo nobene vrednosti, zato nimam opravka z njimi (v bližnjem smislu). Srečaš pa dosti prašičev, to pa drži. Morda pa ti kdaj naletiš na prasico, ki ti bo dala vetra.

So samo egoistično svinjski. :)[/quote]
Potem praviš, da je 99,9 % politikov narcisoidnih psihopatov ? lol

Daj jamrat. Nismo ti mi krivi, če nisi doživela prašiča svojega življenja. Ti samo pridno drgni svoj dildo kot Aladinovo svetilko in morda ti kakšen iz kavne šalice prileti v mednožje. Nikoli se ne ve. Menda se tudi čudeži dogajajo.[/quote]
HAHAHAHAHAHAHHA[/quote]

Uživaš v forumskem rumenem tisku. Lepo, smeh je pol zdravja, druga polovica je seks. Čimveč se smej, da boš imel vsaj zdravje.

Sej to je tud vse kar rabm, da sm srečen 🙂

So samo egoistično svinjski. :)[/quote]
Potem praviš, da je 99,9 % politikov narcisoidnih psihopatov ? lol[/quote]
Tu nekje. Višje je, več je možnosti, da je. 🙂

Sej tako je. Kot sem napisal, naivne dobričine ne pridejo nikamor. Na nobenem področju.zato Robiji ne razumejo neresnega seksa, ker ne razumejo niti politike, za oboje so preveč naivni.

ZAZELJENOST moskega je kombinacija marsicesa. Od vsesplosnega izgleda, obnasanja in prepricanj moskega, do druzbenega in materijalnega statusa ter zivljenskega sloga moskega. Poleg raznih osebnih preferenc, kulturnih norm in navideznih faktorjev kompatibilnosti.

Ravno tako je lahko isti clovek zazeljen le za seks, avanturo in/ali poroko. Pa se to ne univerzalno. Ene zenske bi ga ponucale za a, b ali c. Druge za vse. Ce bi se le dal. V kaksnem tretjem okolju, bi se mu pa vse srecne popolnoma izognile.

Na splosno je treba vedeti, da se vecina slej kot prej vsaj priblizno zaveda v kateri ligi so. S cimer sicer ne trdim, da ne obstajajo armade ljudi, ki sanjajo (za njih) nedosegljivo. Sploh z izkusnjami clovek postaja pripravljen odlocit za sicer inferiornega “kandidata/kandidatko”, ce vidi/verjame/oceni, da mu sicer prva izbira ne ni bila zvesta, veza ne bi trajala, ipd

Skratka, ne gre v celoti posplosevati.

Potem praviš, da je 99,9 % politikov narcisoidnih psihopatov ? lol[/quote]
Tu nekje. Višje je, več je možnosti, da je. :)[/quote]
Obstajajo za to še psiho testi. In po statistiki/narejenih raziskavah sodeč je takšnih ljudi zelo malo. Če jih boš 5 spoznal v celem lajfu, al pa še to ne 😉

Ti zdaj že idealiziraš paritvene aktivnosti nekega višjega razreda. Tole je nekaj drugega. Ajd, povej, kako lahko potreben delavc ali uslužbenec pride do pičke na svojem nivoju.

Življenje je nič drugega kot igra. In eni jo bolj igrajo od tebe. To je vse.

To ničesar ne spremeni. Še vedno velja,. da mora samec splezat nad druge samce, če se hoče uveljavit znotraj kaste. Tu pa mu pridnost bolj malo pomaga.

Naivnih polnoletnih dobričin praktično ni.

Zakaj bi jaz karkoli pilil, če pa ženske takih, kot si ti, rade k meni zahajajo. Jaz ne bom ničesar spreminjal, babam sem všeč tak, kot sem..[/quote]
Če je tako, potem ti res ni treba. Samo nekaj pa je. Ženske takih, kot sem jaz, so redke in k tebi zagotovo ne prihajajo. Za take se boš pa moral malo popilit. No, kar precej, če sem pošten. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, ti si ziher tam na portalu neko specialno ujagal. Za portale je značilno, da je sama dobra roba gor.

Naivnih polnoletnih dobričin praktično ni.[/quote]

Razen tebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close